16,5 éves lány vagyok! Kötelezhetnek arra (szüleim, orvosok.. bárki) hogy abortuszra menjek?
Figyelt kérdés
Két éves komoly kapcsolatom van minden háttér, szeretet meg van! (nem tervezett baba.... , de ha már így alakult szeretnénk vállalni! )2008. máj. 4. 10:57
1/31 anonim válasza:
Hát ez jó kérdés, hogy kötelezhetnek-e, de az biztos, hogy magadtól pl. nem vetethetnéd el, azt tudom, mivel kiskorú vagy!Elsősorban beszéld ezt meg a szüleiddel, főként, ha írod, hogy szeretet stb megvan, sajna nélkülük ugyanis nagyon nehéz lenne az életetek!
Sok sikert!
2/31 anonim válasza:
Én is 16 voltam amikor terhes lettem.Sokat kellett bizonyítanunk hogy alkalmasak vagyunk szülőknek.Most 32 vagyok és még mindig együtt vagyunk.Beszélj őszintén a szüleiddel és a fiú is tartson ki akarata mellett.Megéri!!Sok szerencsét!!!
3/31 anonim válasza:
Nem kotelezhetnek ra, en megis azt tanacsolom, beszelj veluk minel hamarabb!
4/31 A kérdező kommentje:
Épp ez a gond hogy anyukám nem engedélyezné! Nem érti meg a mi érveinket, már meg sem hallgat! Kötelezhet abortuszra?? Mit tegyek?
2008. máj. 4. 11:15
5/31 anonim válasza:
szia.Igen sajnos kötelezhet rá,mert nemvagy nagykorú,és így a szülőknek van beleszólása.Mindenképp beszélj valhogyan velük,mert még nagyon fiatal vagy ahhoz hogy egy babát feltud saját erődből nevelni.Még akkor is nehéz ha minden háttér megvan.
6/31 anonim válasza:
Az a baj,hogy kötelezhetnek az abortuszra a szüleid.De persze csak a 12.hét előtt,mert utána nem végeznek abortuszt.
Nos nem tudom,hogy 16 évesen jó döntés-e gyereket vállalni.Én még fiatalnak tartalak hozzá.Őszintén,azt hiszem jogos anyukád riadalma.Amikor mi a férjemmel bejelentettük,hogy gyereket várunk az én anyukám is kétségbe volt esve,pedig én 21 voltam.
7/31 anonim válasza:
igen kötelezhetnek rá a szüleid.És ha biroságra is mennétek akkor is ők gyöznének. Szoval 1 dolgot tehetsz hogy megmentsd a gyereked életét azt hogy nemmondod el nekik mig be nem töltöd a 3 honapot. Akkor már tényleg nemtehetnek semmit.De ha elszöksz akkor a párodat megbüntetik szoval az nemjo.
8/31 A kérdező kommentje:
Tehát ha már tudják akkor semmi esély??
2008. máj. 4. 11:43
9/31 anonim válasza:
Szerintem nem túl jó ötlet 16,5 évesen gyereket szülni.és a suli?nem mindenkinek végződik az élete olyan jól, mint az elöttem szóló 32 éves hölgynek.gyerek mellett, nagyon nehéz befejezni az iskolát.még nagyon fiatal vagy. az abortuszt én is elítélem,de valószínüleg a szüleid csak jót akarnak. azt nem tudom, hogy dönthet e helyetted, de beleszólása biztos, hogy van.
10/31 anonim válasza:
Szia! Szerintem próbálj mindenképpen beszélni velük! De azt is alaposan gondoljátok meg, hogy egy baba élete nem játék. Nem csak szereteten és összetartáson múlik egy élet, hanem anyagi oldala is van a dolognak! És ha a pároddal nem tudjátok hármótokat eltartani, akkor bizony ez elsősorban a szülők feladata lesz! Máskülönben meg az élet még előtted van, a terveidet most tudnád csak igazán megvalósítani, amiknek egy baba csak gátat szabhat! Nem elég lelkileg felkészülni és nem elég napról napra élni! Ezt nagyon gondoljátok meg! Nem csak a ti életetekről van szó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!