16,5 éves lány vagyok! Kötelezhetnek arra (szüleim, orvosok.. bárki) hogy abortuszra menjek?
sziasztok! a kérdés feltevőjének egy lehet, h útálatos kérdéssel válaszolk vissza, de TE TÉNYLEG EL AKAROD TOLNI AZ ÉLETEDET EGY GYEREKEKL? tudod,h mivel jár egy gerek? hány buliból maradsz ki, hány szerelmi kalandból, udvarlásból örömből bánatból? a kamasz szerelem igen ritka esetben tart évtizedekig! az is lehet, h mostani nagyszerelmed még a szülés előtt lepattan, vagy a szülés után...
két kisfiam van, az egyik egy éves, a másik három én 32 vagyok. 16 és fél évesen is volt egy nagy szerelmem, akinek gondolkodás nélkül szültem volna, azóta úgy vagyok vele, h a srác 20 km-es körzetbe ne jöjjön, nmhogy neki gyerket! aztán volt egy megint igen komoly kapcsolatom és ott is boldogan szültem volna bármennyit, annak a szerelemnek is vége lett... aztván volt ilyen olyan kaland, flört és megismertem a férjemet! és tdod, őt tartogatta nekem a sors. végig kellett csinálnom előőtte ezeket a kapcsolatokat, h megtudjam azt, h milyen férfi mellet tudnám leélni az életemet és milyen férfinak szülnék gyerket! tudod, h 16,5 éve nem is olyan sok idő egy anya életében? édesanyádat a végtelenségig megértem! nemrég még ő várt téged boldogan és te voltál élete csodája és a világon minden boldogsággal meg akart ajándékozni téged és nagy embernek látott a jövőben. és te meg egyszercsak felnőttél, de minden tapasztalat, érettségi, diploma minden nélkül anyuka akarsz lenni! ez egy anya számára igenis ilyesztő, rémisztő stb. ráadásul korodból kiindulva erősenlóga levegőben, haz unokáját majd felnevelheti helyetted, hisz te vagy tanulni akarsz, vagy rájössz, h még nem éltél vagy csak meg akarod valósítani önmagad... szóval erős esély van rá, h lepattintsd a gyereket, pláne, he még a párod is lelép, vagy te jössz rá, h vele mégsem...
szóval inkább egy közös kutyán gyakoroljátok a papás mamásat, tanuljatok tőle szeretni és nevelni és a kutya is megtanít, h milyen is felelősséget vállalni! ha a kutyával már minden tökéletesen alakul és a sok kutyakaki összeszedése után is ti még mindig együtt vagytok, akkor elgondolkozhatsz a gyerekvállaláson. de addig bizony én is azt javasolnám, h intsetek búcsút egymásnak a babával... MONDOM MINDANNAK ELENÉRE, H ELVEIMBE ÜTKÖZIK AZ ABORTUSZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!