Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 17 évesen, ha nem akarsz...

17 évesen, ha nem akarsz abortuszra menni, a szüleid kötelezhetnek rá?

Figyelt kérdés
Szeretném tudni, hogy a szülők beleszólhatnak-e abba, hogy megtartod a babát vagy nem. Azt tudom, hogy abortuszra nem mehetsz szüleid beleegyezése nélkül, de akkor mi van, ha abortuszt akarnak, te viszont nem?
2012. jan. 11. 10:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/88 A kérdező kommentje:
Ha nem sikerül akkor majd sikerülni fog 2-3 év múlva! Nekem a baba a legfontosabb most! De mindent megfogok tenni, hogy sikerüljön! Tipikusan az vagyok aki 10 percet tanul és 5öst ír. Mikor több hónapot hiányoztam semmit nem tanultam... vizsga előtt pár témát átolvastam és 4es 5ösre vizsgáztam! Mindent megteszek, hogy sikerüljön!
2012. jan. 12. 20:14
 52/88 anonim ***** válasza:
80%
Te nagyon érted a dolgokat ugye?"Csak lusta ember nem tudja megcsinálni baba mellett"Érdekes felfogás.Most azt hiszed tudsz mindent de majd rájössz.És ha esetleg császárral szülsz?Tudod mi az?Alig bírsz mozogni,még wc-re leülni is.Megnézném hogy akkor is azt mondanád e hogy csak a lusta ember nem tudja megcsinálni.A másik dolog 10per tanulás után is 5-öst írsz,ez szép és jó de akkor alszol éjjel.Most nem fogsz.Ja és hogy rá bizod 5órára az édesanyádra
2012. jan. 12. 20:40
 53/88 anonim ***** válasza:
65%

Bocsi folytatom

Szóval rábízod 5 órára az édesanyádra,hát 5óra nem kevés úgy gondolom.Egy újszülöttnek az anyjára van szüksége nem a nagymamára.A rokonodat meg igen elítélem.Mert az olyan ne szüljön gyereket aki nem tud otthon maradni vele.

De te is nagyon tudod osztani az észt,majd rájössz.

2012. jan. 12. 20:43
 54/88 anonim ***** válasza:
66%

Ja igen még annyit.

Ha külön mentek neked kell bevásárolnod megvenni mindent rezsi,babaholmik.Ezekre mind lesz pénz?Még nem válaszoltál?

2012. jan. 12. 20:45
 55/88 A kérdező kommentje:
A kisbaba már nem újszülött lesz mikor vizsgáznom kell :) hanem fél éves majdnem! És drága kommentáló, van gyereked? Egyszer nem vigyázott rá a nagymama? :) szerintem ez aztán egyáltalán nem elítélendő :) Rám is vigyázott nagyi mikor pár hónapos voltam 1 hetet...mert anyáéknak el kellett menni külföldre munka ügyben és jobbnak látták, ha engem nem hurcolnak... és rossz anya? NEM!
2012. jan. 12. 20:47
 56/88 anonim ***** válasza:
88%
kedves válaszolók (vagy inkább hozzászólók)! Miért kell bántani ezt a nőt? Ő vállalta a babát, és a vele járó kötelezettségeket. Nem leugatni meg kioktatni kellene, hanem példát venni róla. Felnőtt fejjel gondolkozik. Annyira hihetetlen ez? Mennyivel jobbak az abortuszra futkosók? Az emberibb? Lehet, sőt biztos vagyok benne hogy ha megszületik a pici, meg fog kapni mindent amire csak szüksége lehet. Felnőtt gondolkodásra vall azis hogy a kérdező feláldozza magát a gyerekéért. Mi ő ha nem anya? Aki nem tud a kérdésre válaszolni, az inkább ne is írjon. Ő nem kioktatást kért, hanem egy bizonyos kérdésre választ. Ne itt kampányoljatok!
2012. jan. 12. 20:50
 57/88 A kérdező kommentje:
Foglalkozzon mindneki a saját pénztárcájával! Tudom, hogy eltudom tartani a kisbabám, lehet jobb körülmények között fel tudom nevelni mint sok harminc éves! Nem kérem tovább a bántó meg jegyzéseket! Egy kérdést tettem csupán ki! Igen 17 évesen terhes vagyok! És? Nem megyek abortuszra mert elítélem... És??? Mennyivel lenne jobb ha azt mondanám megszülöm nevelőszülőkhöz adom... vagy megszülöm és majd anyám neveli én meg bulizgatok! Nem nem ezt teszem! Felelősségteljes anya akarok lenni!! Ennyi! Nem kértem, hogy bárki is elitéjen :(
2012. jan. 12. 20:53
 58/88 A kérdező kommentje:
20:50 köszönöm!
2012. jan. 12. 20:54
 59/88 anonim ***** válasza:
69%
Igen kedvesem van gyerekem!22hónapos.Tehát tapasztalatból beszélek,igen vigyázott az édesanyám a kislányomra max.2-3 órát.De te olvasd vissza amiket írsz.Egyik szavaddal ütöd a másikat.Azt írod te főzöl mosol,takarítasz mert édesanyád éjjel nappal dolgozik.Akkor hogyan bízod rá 5órára a gyerekedet,ha éjjel nappal dolgozik?És nem érdekel a pénztárcád.Jobb lenne ha nem lenne annyira nagy szád!Én tudom mi minden kifizetni való van egy lakásban,de te nem.Érdekes ezekre nem válaszolsz.És tudod mit én nem tudtam volna 1 hétre magára hagyni a pici gyerekemet,még 1 napra se.
2012. jan. 12. 21:08
 60/88 anonim ***** válasza:
80%
még mindig nem lehet békén hagyni szegényt? Szerintem nem kíváncsi ezek után senkinek a véleményére. Keressetek egy igazi balekot és őt b.xtassátok ne egy normális embert. Nincs szüksége kioktatásra. Az ő élete, az ő döntése. Tartsátok tiszteletben végre!
2012. jan. 12. 21:16
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!