Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Házassági válság! Vígasz...

Házassági válság! Vígasz kellene. Tanácsok?

Figyelt kérdés

Tetem már pár kérdést fel és általában használható válaszokat kaptam. Most egy kis együttérzésre lenne szükségem.

Ma reggel a férjem bejelentette, hogy van egy másfél, két hónapos viszonya az egyik munkatársával. A nő 42 éves, vagyis jóval korosabb mint a párom, két felnőtt gyerekkel, egy háztartásban velük élő férjjel, akitől már elvált, de amíg nem tudja kifizetni, addig ez a kényszer megoldás.

Ezzel szemben és itt vagyok két kisgyerekkel, 20 hetes terhesen, a harmadikkal. Reggel mikor megtudtam nyeltem egy nagyot és ráhagytam a döntést, nem kiabáltunk, meghallgattam, hogy mennyire jó az ágyban, mennyire szereti, de minket is, mint családját és nem akar elveszíteni minket. Össze van zavarodva.

Abban reménykedem, hogy megjön az esze, hogy mit veszíthet ha elhagy minket. Családom nem tud segíteni, szüleim nem élnek, testvéreméknek is megvan a saját gondjuk. Annyit még, hogy ez a terhesség hárpiává változtatott és szerinte ezért keresett máshol megértést. Bocsánat a hosszúságáért

2011. jún. 14. 17:10
❮❮ ... 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 ... ❯❯
 551/674 A kérdező kommentje:

Dorisz: erre én s gondoltam, nagyon erősen. Főleg azok után, hogy a múlt hónapba kifizettette velem a gyerekeknek vett cipőt, amit megbeszéltünk, hogy ő fizeti. De inkább a képébe vágom a pénzt, vagy a szájába gyömöszölöm, hogy legyen boldog a pénzével. Annyiszor gondoltam már rá, hogy nem fogadom el tőle a plusz pénzt hó elején, de sajnos szükségem van rá. Egyedül nehezen húznám ki a hónapot. Nagyon fel tudom húzni magam ilyenkor, hogy ennyire, sunyi, számító, pénzéhes.

Ugye, 3 hete nem is hallottunk felőle, de ma fel is hívott, hogy szombaton kivinné a gyerekeket. Persze, nem csak akkor kell a gyerekekre gondolni, ha tele a tárcája, hanem akkor is, ha üres.

2011. nov. 2. 16:01
 552/674 anonim ***** válasza:
DE könyörgöm, már ne is haragudjon a világ, a cigaretta egy luxus cikk! Nem kötelező dohányozni senkinek! Aki meg dohányzik, az nekem ne mondja, hogy nincs pénze! Van neki pénze ne aggódj, csak a Mónikára is kell költenie (gondolom), és akkor inkább a friss husira ruház be, mint a régi családra. Gerinctelen!!!!!
2011. nov. 2. 16:05
 553/674 A kérdező kommentje:

annyival könnyebb lenne, ha a gyerekek nem igényelnék annyira az apukat. Megtudták, hogy holnap jön, már telesen be vannak sózva. Miért is kellett nekem "békés" válásról beszélnem? Nem esne ennyire rosszul a viselkedése, ha nem is tartanánk a kapcsolatot, csak a pénzt adná oda. Szerintem is gerinctelenség amit művel velünk. Tudja jól, hogy nem magamra költöm a pénzt, hanem kajára, meg a gyerekekre, de ez sem hatja meg.

Ne is beszéljünk róla, mert csak jobban felhúzom magam a pofátlanságán.

2011. nov. 2. 17:13
 554/674 A kérdező kommentje:
képzeljétek. Ma az NST-n szép kis fájásokat mutatott a gép. Igaz, én csak a keményedéseket éreztem belőle. De az asszisztens ráírta a papír tetejére, hogy szülés. Először arra gondoltam rosszul olvasom, de anyósom és apósom szerint is azt írták rá. Szóval, most parázhatok ezerrel, hogy mikor szülök. Gyerekeket azért a hétvégére felküldöm anyósomékhoz, hogy ne éjjel kelljen felkeltenem őket.
2011. nov. 3. 18:51
 555/674 anonim ***** válasza:

Na akkor sok sikert,és remélem gyorsan meg lesz a babád... :D

Ìrj ha lesz valami.Lehet már éjjel beindul..Azt mondják a 3.gyereknél minden jön mint a karikacsapás.

Ès látod mind ezek ellenére milyen szépen kihúztátok az idötöket....

2011. nov. 3. 21:08
 556/674 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is ma voltam NST-n, hát, még messze járok a szüléstől, papíron még szűk 3 hét van hátra, de már 3300 grammnak becsülik a gyereket, szép kis szülés lesz, ráadásul itt első bébi.

Te izgulsz már? A tesók hogyan fogadják?

Férjeddel sikerült beszélned?

2011. nov. 3. 23:29
 557/674 A kérdező kommentje:
úgy volt, hogy tegnap reggel jön át a pénzéért. Ehelyett írt egy SMS-t, hogy fáradt, mivel éjszakás volt és lefekszik. A pénzt küldjem ki az egyik barátjával. De, teszem hozzá, hogy 8-kor még fent volt az FB-n. Hát ennyire volt fáradt. Szerintem nem mert a szemem elé kerülni, nehogy beolvassak neki. Szegény gyerekeknek, én marha elmeséltem, hogy jön az apjuk, egyből kint akartak aludni. Na reggel, mikor kiderült, hogy mégsem jön, láttam a nagyon, hogy mennyire elszomorodott. Vigasztalásul, 3 nappal korábban megkapta a szülinapi ajándékát. Sajna, azon kívül, hogy tegnap este volt egy kis fájásocskám, rendszertelenül, semmi nem történt. Aludtam, mint a bunda. De annyira intenzíven feszegette magát a picur, hogy már az is megfordult a fejemben, hogy kimozogja magát a koponya fekvésből. Na, az nagyon rossz volt. De semmi gnd vele, már "bejelentkezett"
2011. nov. 4. 06:57
 558/674 A kérdező kommentje:

Dorisz: Nem a szülésen izgulok, hanem azon, hogy időben beérjek. 2x már végig csináltam, harmadjára is "túl élem". Mindig az járt az agyamban, hogy -mindjárt vége, és akkor már nem fog fájni.

Szerintem a súlybecslés nem nagyon pontos. A kisebbiknél a szülés reggelén 3200 gr-ra saccolták, és 2800-al született. Nekem az is tökéletesen megfelelt.

2011. nov. 4. 07:04
 559/674 A kérdező kommentje:

lehet, hogy érzékenyen érintette a férjemet a barátja fejmosása, amit kapott tőle csütörtökön. Képes volt tegnap délután kiadni az ukászt, hogy hozassam haza a gyerekeket anyósoméktól, mert ő hétvégén szabad és így el tudja őket vinni. De olyan stílusban írta le mindezt, hogy kinyílt a bicska a zsebemben. Legszívesebben el sem engedtem volna a gyerekeket. Anyósomékból is hülyét csináltam, hogy délelőtt felvitték a gyerekeket, este meg hozhatták haza őket. Most mentek el, majd holnap délután hozza őket haza. De beszélni megint nem lehetett vele, mert rohantak a buszra.

Ráadásul, anyósomékkal megbeszéltük, hogy itthon ünnepeljük meg a nagyobbik szülinapját holnap. Torta megrendelve, ajándékot még csomagolnom kell. Erre áthúzza a számításaimat, hogy kivitte őket. Kíváncsi leszek, hogy ott kint kap-e valami ajándékot az apjától.

2011. nov. 5. 10:35
 560/674 anonim ***** válasza:

Születésnapjára csak kap valamit.A tortát pedig kicsit késöbb is fel lehet vágni.....

Most már mindegy.Azt tisztázd a férjeddel,hogy nem így müködnek a dolgok.....

Te ,hogy bírod még???

2011. nov. 5. 13:22
❮❮ ... 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!