Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Házassági válság! Vígasz...

Házassági válság! Vígasz kellene. Tanácsok?

Figyelt kérdés

Tetem már pár kérdést fel és általában használható válaszokat kaptam. Most egy kis együttérzésre lenne szükségem.

Ma reggel a férjem bejelentette, hogy van egy másfél, két hónapos viszonya az egyik munkatársával. A nő 42 éves, vagyis jóval korosabb mint a párom, két felnőtt gyerekkel, egy háztartásban velük élő férjjel, akitől már elvált, de amíg nem tudja kifizetni, addig ez a kényszer megoldás.

Ezzel szemben és itt vagyok két kisgyerekkel, 20 hetes terhesen, a harmadikkal. Reggel mikor megtudtam nyeltem egy nagyot és ráhagytam a döntést, nem kiabáltunk, meghallgattam, hogy mennyire jó az ágyban, mennyire szereti, de minket is, mint családját és nem akar elveszíteni minket. Össze van zavarodva.

Abban reménykedem, hogy megjön az esze, hogy mit veszíthet ha elhagy minket. Családom nem tud segíteni, szüleim nem élnek, testvéreméknek is megvan a saját gondjuk. Annyit még, hogy ez a terhesség hárpiává változtatott és szerinte ezért keresett máshol megértést. Bocsánat a hosszúságáért

2011. jún. 14. 17:10
 671/674 A kérdező kommentje:
köszönöm, hogy még érdeklődsz. A két nagyobb gyereket, rendszeresen, szinte minden hétvégén, ünnepnapokon megosztva viszi el őket, mivel táppénzen van, lassan egy éve, üzemi balesetből kifolyólag, ráér. A kicsi még mindig fél tőle, zokogva szalad hozzám, ha meglátja.Eddig kétszer engedtem el hozzájuk, de csak a nagyival, hiszen őt többet látja, jobban ismeri. Én a mai napig nem beszéltem a nőjével, sőt, ha együtt jönnek, még véletlenül sem jön fel, inkább megvárja a ház előtt őket. Mi a poén? Még fel sem hívhatom a volt férjem, hogy ha valami van a gyerekekkel, mert nem szereti a barátnője, ha velem beszél.Így már csak a mamán keresztül üzenek neki, ha valami van.
2013. ápr. 7. 14:38
 672/674 anonim ***** válasza:
És amúgy lelkileg jól vagy? :) hogy viseled a dolgokat?
2013. ápr. 7. 14:57
 673/674 A kérdező kommentje:
a három gyerek mellett, sem időm, sem energiám, hogy a magam kis lelkével törődjek. Erősnek érzem magam, megveregethetném a saját vállamat, hogy ennyire jól átvészeltem a dolgokat. Mostanában kezdik ismerősök kérdezgetni, hogy nincs-e valami pasi a láthatáron. Mosolyogva válaszolok, hogy a meglévők eléggé lefoglalnak így is. De magamban azt gondolom, hogy nem kezdenék el még egyszer egy pasival bármilyen kapcsolatot. Lehet, hogy tartok tőle, hogy megint megjárom. Majd, pár év múlva ha a gyerekek nagyobbak lesznek.
2013. ápr. 14. 19:22
 674/674 anonim ***** válasza:
Kérdező, mi van veled?
2020. nov. 18. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!