Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Házassági válság! Vígasz...

Házassági válság! Vígasz kellene. Tanácsok?

Figyelt kérdés

Tetem már pár kérdést fel és általában használható válaszokat kaptam. Most egy kis együttérzésre lenne szükségem.

Ma reggel a férjem bejelentette, hogy van egy másfél, két hónapos viszonya az egyik munkatársával. A nő 42 éves, vagyis jóval korosabb mint a párom, két felnőtt gyerekkel, egy háztartásban velük élő férjjel, akitől már elvált, de amíg nem tudja kifizetni, addig ez a kényszer megoldás.

Ezzel szemben és itt vagyok két kisgyerekkel, 20 hetes terhesen, a harmadikkal. Reggel mikor megtudtam nyeltem egy nagyot és ráhagytam a döntést, nem kiabáltunk, meghallgattam, hogy mennyire jó az ágyban, mennyire szereti, de minket is, mint családját és nem akar elveszíteni minket. Össze van zavarodva.

Abban reménykedem, hogy megjön az esze, hogy mit veszíthet ha elhagy minket. Családom nem tud segíteni, szüleim nem élnek, testvéreméknek is megvan a saját gondjuk. Annyit még, hogy ez a terhesség hárpiává változtatott és szerinte ezért keresett máshol megértést. Bocsánat a hosszúságáért

2011. jún. 14. 17:10
 651/674 anonim ***** válasza:
Szia! Mi hír veletek? Lelkesen szurkolva követem az eseményeket és írtam is töbször. Picuri, hogy viselkedik, ha jöttök Pestre szívesen találkoznék veletek. Üdvés utólagos BUÉK Orsi
2012. jan. 13. 23:22
 652/674 A kérdező kommentje:
már csak egy hét, és hivatalosan is elválunk. Már alig várom. Gyerekek sajna betegek, a téli szünet óta nem is voltak oviban. De holnap már mennek. Kicsit fejetlenség lessz a beszoktatás ideje alatt, de majd megoldom anyosomék segítségével.
2012. jan. 15. 16:19
 653/674 A kérdező kommentje:
picivel van a legkevesebb gondom a 3 gyerek közül. A középső hiába imádja a kicsit, nehezen fogadja el, hogy nem ő a világ közepe már
2012. jan. 15. 16:20
 654/674 anonim ***** válasza:

Szia!Hogy vagytok??

Nálunk megint megjelent a nátha..A kicsi köhög nagyon,most már a lányom is elkezdte....Szegénykém éjjel 2x is hányt....U`gy néz ki holnap nem lesz neki ovi.

A férjed jár még látogatni??

2012. jan. 22. 07:29
 655/674 A kérdező kommentje:
egy hét ovi után , megint visszaestek a nagyok. De jó pont, hogy annyira megszokta pár nap alatt az ovit a középső, hogy már ott is alhat az oviban. Tárgyalást elnapolták, betegségre hivatkozva. Volt egy elég csúnya veszekedésem a férjemmel az anyagiakon, de talán már túlléptünk rajta. Ma is viszi el őket, holnap este hozza haza a gyerekeket.
2012. jan. 27. 07:08
 656/674 anonim ***** válasza:

:(

min veszekedtetek? még mindig nem fizet?

2012. jan. 27. 11:20
 657/674 A kérdező kommentje:
de fizet, épp ez az, hogy kezdi sokallni azt amit ad. Nekiállt panaszkodni, hogy alig marad pénze, ha mindent kifizet. Az egész a nagycsaládos adókedvezményen bukott ki, hogy miért én igényeltem meg.
2012. jan. 28. 17:13
 658/674 anonim ***** válasza:
Talán mert te maradtál ott a 3 picivel... ezt a férget!
2012. jan. 28. 17:18
 659/674 anonim ***** válasza:

Még szép hogy te igényelted!!!!

Te vagy a 3 gyerekkel.Hogy vagytok??

Nekem a gyerekek a tüdögyulladásból rendbe jöttek.Szerencse.

Megfázásnak indult aztán mindkettönek tüdögyuszi lett a vége...

2012. jan. 29. 21:41
 660/674 A kérdező kommentje:

Sajna tegnap fel kellett szúrni a középső fiam fülét. Előző éjszaka aludtam vagy 3 órát. De az a szerencse, hogy már jobban van. Megint olyan eleven, mint volt.

Nemrég értem haza a bíróságról. Kimondták a válást. 15 napon belül megkapjuk a papírokat. Mikor a buszon utaztunk, talán ha két szót váltottam a volt férjemmel. Ő játszott a mobilján, én meg zenét hallgattam. Úgy ültünk egymás mellett, mint két idegen

2012. febr. 3. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!