Házassági válság! Vígasz kellene. Tanácsok?
Tetem már pár kérdést fel és általában használható válaszokat kaptam. Most egy kis együttérzésre lenne szükségem.
Ma reggel a férjem bejelentette, hogy van egy másfél, két hónapos viszonya az egyik munkatársával. A nő 42 éves, vagyis jóval korosabb mint a párom, két felnőtt gyerekkel, egy háztartásban velük élő férjjel, akitől már elvált, de amíg nem tudja kifizetni, addig ez a kényszer megoldás.
Ezzel szemben és itt vagyok két kisgyerekkel, 20 hetes terhesen, a harmadikkal. Reggel mikor megtudtam nyeltem egy nagyot és ráhagytam a döntést, nem kiabáltunk, meghallgattam, hogy mennyire jó az ágyban, mennyire szereti, de minket is, mint családját és nem akar elveszíteni minket. Össze van zavarodva.
Abban reménykedem, hogy megjön az esze, hogy mit veszíthet ha elhagy minket. Családom nem tud segíteni, szüleim nem élnek, testvéreméknek is megvan a saját gondjuk. Annyit még, hogy ez a terhesség hárpiává változtatott és szerinte ezért keresett máshol megértést. Bocsánat a hosszúságáért
Legalább az életed ez a része lezárult...Remélem a folytatás könnyebb lesz.
Nekem is a lány a múltheti tüdögyulladásra most kapott egy fülgyulladást. :(
Szegénykémet úgy sajnálom!!!Fáj neki.Remélem neki nem kell felszúrni.Kapott megint antibiotikumot....Vasárnap kell visszavinnem.Remélem a kicsi nem kapja el.....
A pici jól van???
A gyerektartást utalja a volt férjed???
Szia!
Hogy vagytok??
Férjed hogyan viszonyul most a gyerekekhez a picihez hogy biztos a válás kimondása??
Jár még hozzátok??
Nálunk minden ok....Jól behavaztunk.Nem bánnám ha már jönne a tavasz!!!
imádom a havazást. Órákig tudnám bámulni, ahogy szépen, csendesen esik. A gyerekkoromat hozza vissza.
A válásról a papírokat még nem kaptam meg, majd az ügyvédnek küldik.
A gyerekek épp most mentek ki az apjukhoz, holnap este hozza haza őket. A picivel nem tud mit kezdeni. Pár napja itt volt. A pici a hordozóban nyűgösködött, de mivel épp a középső fiamat próbáltam rávenni, hogy egy picit szakadjon le rólam,(egyre jobban anyásodik) nem tudtam felvenni, így nekiálltam dumálni a picinek. Ahogy meghallotta a hangomat, abba is hagyta a sírást és vigyorgott mint a tejbetök. A volt férjemre néztem, és valami olyasmit láttam az arcán, hogy rosszul esik neki az, ahogyan a Milán reagált a hangomra. Nem is húzta sokáig a látogatást. Negyed órán belül el s ment.
Ez tök természetes, hiszen te foglalkozol vele a legtöbbet! Még jó, hogy hozzád kötődik jobban!
Mit gondolsz, a volt férjed meg fogja bánni valaha/megbánta már hogy otthagyta a családját egy idősebb nőért? Vajon hiányzik-e neki a gyerekzsivaj? A család közelsége? A nagy beszélgetések, játékok?
Engem valamelyik nap keresett meg apám, mennyire hiányzunk neki... Hát, ahhoz képest decemberbe jött utoljára, azóta fel se hívott, mi van az unokájával.
Szerintem a gyerekek "rosszasága" nem hiányzik neki annyira, mint a tudat, hogy bármikor játszhat velük. Próbálja hét közben is kivinni őket, még ha egy fél napra is, de úgy látom a dolgokat, hogy "meghunyászkodik" a Mónika előtt. Mindig, mindenről engedélyt kell kérne, megbeszélnie a Mónikával.
Papírokat kézhez kaptam, egy fityinget sem kellett fizetnek az ügyvédnek.
Szia!
Mi újság Veled, Veletek?
Régen, már 1,5 éve kezdődtek az események, nekem olyan mintha alig fél éve lett volna, hogy nap mint nap néztem hogy alakul az életetek ezen szakasza, időnként taácsokat is adtam. Hogy alakult azóta a sorsotok?????
Volt férjed hogy kezeli ennyi idő után a dolgokat? Együtt maradt a nővel? Neked jut azért időd magadra si a gyerekek mellett?
Ők hogy viselik?
üdv
O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!