Házassági válság! Vígasz kellene. Tanácsok?
Tetem már pár kérdést fel és általában használható válaszokat kaptam. Most egy kis együttérzésre lenne szükségem.
Ma reggel a férjem bejelentette, hogy van egy másfél, két hónapos viszonya az egyik munkatársával. A nő 42 éves, vagyis jóval korosabb mint a párom, két felnőtt gyerekkel, egy háztartásban velük élő férjjel, akitől már elvált, de amíg nem tudja kifizetni, addig ez a kényszer megoldás.
Ezzel szemben és itt vagyok két kisgyerekkel, 20 hetes terhesen, a harmadikkal. Reggel mikor megtudtam nyeltem egy nagyot és ráhagytam a döntést, nem kiabáltunk, meghallgattam, hogy mennyire jó az ágyban, mennyire szereti, de minket is, mint családját és nem akar elveszíteni minket. Össze van zavarodva.
Abban reménykedem, hogy megjön az esze, hogy mit veszíthet ha elhagy minket. Családom nem tud segíteni, szüleim nem élnek, testvéreméknek is megvan a saját gondjuk. Annyit még, hogy ez a terhesség hárpiává változtatott és szerinte ezért keresett máshol megértést. Bocsánat a hosszúságáért
Akkor még 1 hónap és "szabad leszel".....
Biztosan a karácsony miatt álmodtad.Az is lehet,hogy megjött az idöpont és azért is...
Majd elrendezödik minden.Karácsonyra mindennel elkészültetek???
Nálunk hó van.Már 2 napja szánkózunk... :D
Németországban lakunk.
Azt hiszem még az elején írtam neked.Már nem vagyok biztos benne.
Vihetem ma a gyerekeket orvoshoz.A lányom olyan csúnyán köhög....A fiam is elkezdte,. Folyik az orruk,tüsszögnek.Igazi téli megfázás.Mikor indulnánk lassan haza a szüleimhez.Remélem nem lesz semmi gond a hosszú úton.Mindég parázok indulás elött.!!1000km csak 1000km.Pláne,hogy tél van.
Remélem nálatok mind 3 gyermek jól van.
mi már túl vagyunk a téli megfázáson. Anyósoméknál karácsonyozunk, nekem csak halat kell megcsinálnom. Hétfőn szállingózott itt is a hó, aminek kifejezetten örültem :))) De sajna el is olvadt:((( Gyerekek ruhát kapnak, anyósomék ajándék csomagot. meg persze az elengedhetetlen játékok a gyerekeknek.
De van egy külön mikulásom is:)) Képzeljétek, minden nap a nagyfiam ovis zsákjában találok valami apróságot. Tegnap egy kis zokni a picurnak, ma egy tejpép, de nem tudom ki lehet az. Se név, se semmi nem volt mellette.
MINDEN KEDVES KOMMENTELŐNEK KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK, KÖSZÖNÖM, HOGY BÁTORÍTTATOK ÉS SEGÍTETEK A TANÁCSAITOKKAL.
Szépen csendesen telnek nálunk a napok. Anyósomékkal karácsonyoztunk. Még a férjem is feljött 24.-én, de talán egy órát ha ott volt. Én adtam neki egy üveg bort, de én nem kaptam tőle semmit, mert nem gondolt rá, hogy adok neki valamit. Valahogy olyan furán viselkedett szombaton is és tegnap is amikor jött a gyerekekért, de nem tudom megfogalmazni miben, csak olyan fura volt. Lehet, hogy azért, mert nem együtt karácsonyoztunk. Gyerekek ruhaneműt, és rengeteg játékot kaptak én a szokásos pizsit, amit nagyon szeretek, illatszereket, és egy piszok nehéz serpenyőt. :))) Szegény anyósomat lelkileg megviseli a karácsony, kis híján elsírta magát szent este. annyira sajnáltam. De csak annyit tehettem, hogy eltereltem a figyelmét a problémáiról.
Hali!
Nálunk is hálisten vége a karácsonynak... ritka egy kripta hangulat volt, ugye mindenki szana széjjel :(
pám meg a nagyanyám írtak 1-1 e-mailt, hogy boldog karácsonyt, aztán helló. Anyu átjött 24.-én, akkor kicsit együtt voltunk, 26.-án meg mi mentünk át anyához, ott volt a tesóm is, aki elmesélte, hogy 15 fok van a családi házban, és "éheznek" mert nincs otthon, csak krumpli...
Csodálatos volt :)
Sziasztok..Mi is visszatértünk a karácsonyi telelésböl anyuéktól.Olyan jó volt végre otthon lenni.Ez az 1000km nagyon sok.
A karácsony nálunk sem a legjobb volt.Viszont a gyerekek nagyon élvezték.
Nem is tudom mit képzel a férjed magáról.
Mónikáról nincs hír??Lehet már nem annyira fenékig tejfel az életük....Gondoltam én még az elején,hogy visszakozni fog ö valamikor.
Nem sokára "szabad leszel"
Na én elteszem magam,mert hosszú volt az út.Majd nem végig nekem kellett vezetnem. :(
Hogy vagytok az új évben??
Tárgyalás???
Gyerekek??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!