Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Házassági válság! Vígasz...

Házassági válság! Vígasz kellene. Tanácsok?

Figyelt kérdés

Tetem már pár kérdést fel és általában használható válaszokat kaptam. Most egy kis együttérzésre lenne szükségem.

Ma reggel a férjem bejelentette, hogy van egy másfél, két hónapos viszonya az egyik munkatársával. A nő 42 éves, vagyis jóval korosabb mint a párom, két felnőtt gyerekkel, egy háztartásban velük élő férjjel, akitől már elvált, de amíg nem tudja kifizetni, addig ez a kényszer megoldás.

Ezzel szemben és itt vagyok két kisgyerekkel, 20 hetes terhesen, a harmadikkal. Reggel mikor megtudtam nyeltem egy nagyot és ráhagytam a döntést, nem kiabáltunk, meghallgattam, hogy mennyire jó az ágyban, mennyire szereti, de minket is, mint családját és nem akar elveszíteni minket. Össze van zavarodva.

Abban reménykedem, hogy megjön az esze, hogy mit veszíthet ha elhagy minket. Családom nem tud segíteni, szüleim nem élnek, testvéreméknek is megvan a saját gondjuk. Annyit még, hogy ez a terhesség hárpiává változtatott és szerinte ezért keresett máshol megértést. Bocsánat a hosszúságáért

2011. jún. 14. 17:10
❮❮ ... 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 ... ❯❯
 601/674 A kérdező kommentje:

a végső tárgyalásról még nincs papír, az ügyvéd beadja a folytatási kérelmet.

Lányok, lehet, hogy hülyének néztek, de úgy szerettem volna egy kis légy lenni a férjeméknél, mikor megtudta a Mónika, hogy megszületett a pici. Kíváncsi lettem volna a reakciójára, vagy az egész szitura. Szerintetek?

2011. nov. 20. 07:58
 602/674 anonim ***** válasza:
Hát nem is tudom...Szerintem a Mónikát nagyban nem érdekli.Inkább az,hogy a férjed megy hozzátok vagy sem...De ahogy írod nem nagyon megy.A mónika ennyire a kezében tartaná vagy tényleg nem érdeklik a gyermekei??
2011. nov. 20. 08:26
 603/674 A kérdező kommentje:

épp most beszéltem a férjemmel. Jövő héten szerdán jön és viszi a nagyot oviba. Meg gondolom a picivel is foglalkozni akar. Nagyon érdekelte a hogylétünk.

Már csak azért akartam volna légy lenni a falon, hogy vajon a Mónika mit gondol arról, hogy a férjemnek már 3 gyereke, sőt fia van. Vajon mit gondolhatott? De sajna gondolatolvasó nem vagyok.

2011. nov. 20. 13:56
 604/674 anonim ***** válasza:
Hogy vagytok? hogy telnek a napok? Hogy bírod?
2011. nov. 23. 11:04
 605/674 anonim ***** válasza:

Volt a férjed a gyerekekért???

Hogy bírod??

2011. nov. 23. 16:51
 606/674 A kérdező kommentje:
nagyon élvezem, hogy megint babázhatok. Még az éjszakázások sem viselnek meg annyira. Férjem? Fura, de gyakran jön át, elvinni a nagyot oviba, meg a picit abajgatni. Tegnap a két nagyot vitte ki pár órára hozzájuk, este hozta haza őket
2011. nov. 24. 08:05
 607/674 A kérdező kommentje:
képzeljétek. Tegnap megint beszélgettem a férjem gyerekkori barátjával. Kicsit ki akartam puhatolni, hogy milyen reakciók voltak a picivel kapcsolatban a férjem oldaláról. Furát mondott a barátunk. Pénteken elmentek együtt Veszprémbe, hogy beszélgessenek, meg dolga volt a barátunknak a városban. Mikor kérdezgette a férjemet, hogy mi a helyzet, nagyon szótlan volt, nem volt közlékeny hangulatában. Ezt a barátunk furcsállta is, de nem faggatta tovább. A viselkedéséből annyit vont le, hogy nagyon el volt gondolkodva, két szót, alig szólt magától, mindent harapófogóval kellett kihúzni belőle. Lehet, hogy a Mónika nem vette olyan könnyedén ezt az új "akadályt", amit a pici jelent. Vagy a férjem nem tudja, hogy mit gondoljon a helyzetről.
2011. nov. 26. 10:31
 608/674 anonim ***** válasza:

Figyeld meg, egy idő után majd puncsol nálad, ha a Mónikával zűrök lesznek, hogy mégis 3 gyerek, stb....

Anyósod-férjed kapcsolata milyen? Ünnepeket várják a gyerekek?

2011. nov. 26. 11:18
 609/674 anonim ***** válasza:

Tényleg hogy lesz a karácsony???

A gyerekek mennek a férjedékhez??

Otthon lesztek vagy anyóséknál???Esetleg ök mennek hozzátok,vagy talán a férjed is szeretne veletek "családban" karácsonyozni???

Ne hogy megsértödj,de nekem úgy jön le abból amít írtál,hogy talán még visszavárod a párod???

----Nem hiszem,de megkérdezem.

A gyerektartásban megeggyeztetek már???

2011. nov. 26. 13:01
 610/674 A kérdező kommentje:

egyáltalán nem akarom visszakapni a férjem, de egy kis gonoszság van bennem. Már alig várom, hogy valami zűr legyen közöttük. Már csak a férjem reakciója miatt, hogy mit lép akkor. Aztán, lehet, hogy évekig boldogan eléldegélnek.

Karácsony: 24.-én anyósoméknál leszünk fent, 25.-én meg a férjem viszi ki a gyerekeket délután, ott is kapnak ajándékot.

Viszont itt lenne egy kis bibi. férjem jön majd fel anyósomékhoz 24.-én délután, ajándékozni. Na most már mindenkinek szinte vettem valami apróságot. De a férjemnek vegyek-e?

2011. nov. 26. 19:35
❮❮ ... 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!