Házassági válság! Vígasz kellene. Tanácsok?
Tetem már pár kérdést fel és általában használható válaszokat kaptam. Most egy kis együttérzésre lenne szükségem.
Ma reggel a férjem bejelentette, hogy van egy másfél, két hónapos viszonya az egyik munkatársával. A nő 42 éves, vagyis jóval korosabb mint a párom, két felnőtt gyerekkel, egy háztartásban velük élő férjjel, akitől már elvált, de amíg nem tudja kifizetni, addig ez a kényszer megoldás.
Ezzel szemben és itt vagyok két kisgyerekkel, 20 hetes terhesen, a harmadikkal. Reggel mikor megtudtam nyeltem egy nagyot és ráhagytam a döntést, nem kiabáltunk, meghallgattam, hogy mennyire jó az ágyban, mennyire szereti, de minket is, mint családját és nem akar elveszíteni minket. Össze van zavarodva.
Abban reménykedem, hogy megjön az esze, hogy mit veszíthet ha elhagy minket. Családom nem tud segíteni, szüleim nem élnek, testvéreméknek is megvan a saját gondjuk. Annyit még, hogy ez a terhesség hárpiává változtatott és szerinte ezért keresett máshol megértést. Bocsánat a hosszúságáért
semmi érdemleges. Néha egy-egy nyilallás a derekamba, de semmi konkrét fájás. Holnap délután 3-kor tárgyalás, csak addig húzzam ki. Hívott az ügyvéd, hogy nem 100%, hogy ott lesz, mert Miskolc közelébe kell mennie délelőtt tárgyalásra és nem biztos, hogy hazaér. De szól a bírónőnek. Utána viszi tovább az ügyet, csak le kell ülnünk majd hármasban a férjemmel a részleteket tisztázni.
A nagyfiam olyan ügyes volt. Egy szava nem volt az oltáson, még csak nem is sírt. Csak délután panaszkodott, hogy fáj a karja. Olyan büszke vagyok rá, hogy ilyen bátor volt.
na, lányok, meg volt az első tárgyalás. Látnotok kellett volna a bírónő döbbent arcát, mikor megtudta, hogy napokon belül születik a harmadik gyerek. Lesz még egy tárgyalás, mert ugyebár a harmadik gyereket is figyelembe kell venni a gyerektartás, meg a láthatás megállapítására. De az is csak egy gyors ítélethirdetés lesz, mert az ügyvéd által hitelesített papírra bólint rá a bírónő. Bevallotta a bírónő, hogy ő nem szokta rábeszélni a váló feleket a békülésre, de minálunk csak megpróbáltra a harmadik gyerekre való tekintettel. De mi kiálltunk a döntésünk mellett. 3 hónapunk van, hogy beadjuk a papírokat, különben megszüntetik a pert. Persze, pár héten belül ez be is lesz adva, minél előbb válasszanak szét minket.
Hazafele beszélgettünk a buszon a férjemmel. Kérdezte min gondolkoztam el annyira. Hát nekem már napok óta az jár a fejemben, hogy hogyan jövünk haza a kórházból, ha addig nem lesz jó apósomék kocsija. De aztán eszembe jutott, hogy van másnak is a családban kocsija, így az is elrendezve. Erre felvetette, hogy majd a Mónika hazahozhatna. Mondom neki, hogy az csapná csak ki nálam a biztosítékot. Ami kiakasztott, hogy mikor leszálltunk a buszról, ment a virágboltba, hogy gazt vegyen a nőjének kiengesztelésül, amiért velem jött el. Megjegyzem, hogy én örültem, ha szülinapomra kaptam tőle egy szál gazt.
Egy szó mint száz, örülök, hogy ezen is túl vagyok.
A férjed egy paraszt, de ezt már sokszor mondtam szerintem...
Hálisten ezen is túl vagy, már nincs sok hátra (sem a babának, sem a házasságodnak), kitartást!!! :)
u.i. még én is egyben vagyok :/
Nálam is így indult a fiammal a szülés.Rózsaszínes folyás 1/4 1 kor.Utána hívtam a férjemet,hogy jöjjön haza a munkából mert fájt a derekam is...
Ès hajnalban már a kezemben volt a drágám. :D
Hát remélem könnyü és gyors szülésed lesz!!
Majd írj.
Na mi újság??
Otthon vagy még???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!