Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Házassági válság! Vígasz...

Házassági válság! Vígasz kellene. Tanácsok?

Figyelt kérdés

Tetem már pár kérdést fel és általában használható válaszokat kaptam. Most egy kis együttérzésre lenne szükségem.

Ma reggel a férjem bejelentette, hogy van egy másfél, két hónapos viszonya az egyik munkatársával. A nő 42 éves, vagyis jóval korosabb mint a párom, két felnőtt gyerekkel, egy háztartásban velük élő férjjel, akitől már elvált, de amíg nem tudja kifizetni, addig ez a kényszer megoldás.

Ezzel szemben és itt vagyok két kisgyerekkel, 20 hetes terhesen, a harmadikkal. Reggel mikor megtudtam nyeltem egy nagyot és ráhagytam a döntést, nem kiabáltunk, meghallgattam, hogy mennyire jó az ágyban, mennyire szereti, de minket is, mint családját és nem akar elveszíteni minket. Össze van zavarodva.

Abban reménykedem, hogy megjön az esze, hogy mit veszíthet ha elhagy minket. Családom nem tud segíteni, szüleim nem élnek, testvéreméknek is megvan a saját gondjuk. Annyit még, hogy ez a terhesség hárpiává változtatott és szerinte ezért keresett máshol megértést. Bocsánat a hosszúságáért

2011. jún. 14. 17:10
❮❮ ... 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 ... ❯❯
 531/674 A kérdező kommentje:
hát ez a bajom, hogy csak annyit mondott az ismerősöm, hogy "nem veti meg az italt"- őt idézve. Nem tudom, hogy ez mennyit, és milyen gyakran jelent
2011. okt. 28. 17:51
 532/674 anonim ***** válasza:

Egészen addig nincs baj, amíg nem a gyerekek előtt csinálja.

Mindig kérdezd meg tőlük, hogy mi volt apuékkal, mit csináltatok, milyen volt, stb.

Hogyha valami "furcsa dolog" történt, úgyis elmondják, nem?

2011. okt. 28. 18:14
 533/674 anonim ***** válasza:
Ha oöyan mértékü italozás lenne gondolom a "nagyfiad " már mondta volna.Azért mindég jól beszéljétek ki,hogy mi volt apáéknál....
2011. okt. 28. 20:37
 534/674 A kérdező kommentje:

eddig nyugodt szívvel engedtem a gyerekeket, hiszem az apjukhoz mentek. De mi van, ha ünnepekkor ki akarja vinni? Ismerem annyira a férjemet, hogy legalább akkor felöntsön a garatra.

A gyerekek eddig csak pozitívumot meséltek, hogy miket csináltak együtt az apjukkal. Kivéve azt az intim éjszakát.

2011. okt. 28. 21:20
 535/674 A kérdező kommentje:
hát, ezt magyarázzátok meg nekem. Nem elég, hogy velem nem akar beszélni a férjem, de tegnap még a saját anyukáját is lerázta magáról.
2011. okt. 31. 11:06
 536/674 anonim ***** válasza:
Lehet valami nem okés a mónikával ezért nem akar tárgyalni a gyerektartás meghatározásáról...Vagy a fene sem tudja.....
2011. okt. 31. 14:11
 537/674 A kérdező kommentje:

nagyon elzárkózik minden fajta beszélgetéstől. Ha hó elején fizetni kell a lakbért vajon akkor jelentkezni fog, vagy majd "zaklatnom" kell?

Erősen gondolkozom azon, hogy egyáltalán szóljak-e neki ha szülésre kerül a sor, vagy majd ha csak itthon leszünk. Én is el tudok "tűnni" 3 napra

2011. okt. 31. 15:20
 538/674 anonim ***** válasza:
Én a helyedbe nem szólnék. Azt gondolom, ő nyilvánosan is tudatta veled, hogy nem kíváncsi rád. Innentől kezdve nincs miről beszélni, gerinctelen ember (szerintem is a Mónika tömi a fejét, nem gondolod?).
2011. okt. 31. 15:37
 539/674 A kérdező kommentje:

én is ezen gondolkoztam. Mert a válás menetéről már nagyon jól kioktatta. Csak hát, végül is, ő az apja a gyereknek. Illő lenne szólni neki, ha megszületik. De annyira berágtam rá, hogy lehet nem is szólok neki, ha bevisz a mentő.Nem akarom, hogy ebből konfliktus legyen közöttünk a későbbiekben.

Drága anyósom átvariálta az egész heti beosztását, csak szerdán megy dolgozni, apósom meg egész héten otthon van. Szóval a riadólánc elsimítva. Komolyan mondom, ők jobban izgulnak, mint én. De már mindenki azt kérdezi, hogy "egyben vagy még"?

2011. okt. 31. 16:16
 540/674 anonim ***** válasza:

Akkor van segítséged, és ez jó :)

Hogyha meg a drága férjed még a saját szüleit is lerázza, nincs miről beszélni.

Ha bevisz a mentő, dobj rá egy sms-t, és ennyi.

2011. okt. 31. 16:39
❮❮ ... 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!