Házassági válság! Vígasz kellene. Tanácsok?
Tetem már pár kérdést fel és általában használható válaszokat kaptam. Most egy kis együttérzésre lenne szükségem.
Ma reggel a férjem bejelentette, hogy van egy másfél, két hónapos viszonya az egyik munkatársával. A nő 42 éves, vagyis jóval korosabb mint a párom, két felnőtt gyerekkel, egy háztartásban velük élő férjjel, akitől már elvált, de amíg nem tudja kifizetni, addig ez a kényszer megoldás.
Ezzel szemben és itt vagyok két kisgyerekkel, 20 hetes terhesen, a harmadikkal. Reggel mikor megtudtam nyeltem egy nagyot és ráhagytam a döntést, nem kiabáltunk, meghallgattam, hogy mennyire jó az ágyban, mennyire szereti, de minket is, mint családját és nem akar elveszíteni minket. Össze van zavarodva.
Abban reménykedem, hogy megjön az esze, hogy mit veszíthet ha elhagy minket. Családom nem tud segíteni, szüleim nem élnek, testvéreméknek is megvan a saját gondjuk. Annyit még, hogy ez a terhesség hárpiává változtatott és szerinte ezért keresett máshol megértést. Bocsánat a hosszúságáért
Na ennek örülök...
Nekem a fogam fáj de nagyooon!!1Voltam fogorvosnál betömött 2 fogamat de most annyira fáj.Be vettem már 2 paracetamolt,de semmit nem ér...
Férjed aláírta a papírt???Tudtál vele beszélni???
én is szenvedtem eleget a fogaimmal az utóbbi időben, de hála égnek, már kihúzták a bibisest. Ma is kellene mennem, hogy a gyökértömést befejezzék, de ma kicsit kusza a napirendem, így kérek új időpontot.
A férjem nem jelentkezik, én meg nem "zaklatom", nehogy még én legyek a rossz. Egy gyerekkori barátja felugrott hétfőn, akivel jóban vagyok én is. Mesélte, hogy még mindig Struccpolitikát folytat. senkinek a véleményét nem hallgatja meg.
Az ö struccpolitikája már teljesen mindegy..Akkor majd a bíróság határoz....
Èn tényleg nem tudom megérteni a férjedet......Hogy gondolja ott hagy 2 majd 3 pkisgyermekkel és még a dolgait sem akarja elrendezni.
Vállalja a felelöséget a tetteiért!!!
Neked kitartást már nem sok.... :)
ja, és még az önbizalmam is egy kicsit istápolva lett. Egy szűk pulcsi volt rajtam ma és az egyik ismerős az oviban azt mondta, hogy milyen helyes pocakom van. Marha jól esett. Milyen fura nem, hogy egy ilyen kis bók is fel tudja dobni az ember napját.
Ráadásul a munkatársaim megkérdezték mit szeretnék szülés után ajándékba. Persze pelust kértem, mert abból sosem elég. Ez is dobott a napomon, hogy annak ellenére, hogy keveset találkozunk, mégis gondolnak rám.
Örülök,hogy örülsz. :)
Ìgy van fel a fejjel.Ès ez csak egyre jobb lesz.
Nehéz ügy...
Tudod, édesapám is elítéli a páromat, mert munka után minden nap megiszik egy sört. Erre persze ő már váltig állítja, hogy alkoholista, meg italfüggő, meg hasonlók - jelzem, még sosem láttam őt takonyrészegnek, és ha másnap is munka van, akkor azaz 1 sör, szigorúan csak 1(!) sör.
Abból volt hatalmas parasztgyalázat, amikor a születésnapján vettünk 2 üveg bort, amit 3-an fogyasztottunk el, nnna, itt már én is alkoholfüggő senki voltam a szemében...
Szóval ez az "italozás" kényes téma, jó lenne tudni, mit iszik, mennyit, és mikor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!