Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Házassági válság! Vígasz...

Házassági válság! Vígasz kellene. Tanácsok?

Figyelt kérdés

Tetem már pár kérdést fel és általában használható válaszokat kaptam. Most egy kis együttérzésre lenne szükségem.

Ma reggel a férjem bejelentette, hogy van egy másfél, két hónapos viszonya az egyik munkatársával. A nő 42 éves, vagyis jóval korosabb mint a párom, két felnőtt gyerekkel, egy háztartásban velük élő férjjel, akitől már elvált, de amíg nem tudja kifizetni, addig ez a kényszer megoldás.

Ezzel szemben és itt vagyok két kisgyerekkel, 20 hetes terhesen, a harmadikkal. Reggel mikor megtudtam nyeltem egy nagyot és ráhagytam a döntést, nem kiabáltunk, meghallgattam, hogy mennyire jó az ágyban, mennyire szereti, de minket is, mint családját és nem akar elveszíteni minket. Össze van zavarodva.

Abban reménykedem, hogy megjön az esze, hogy mit veszíthet ha elhagy minket. Családom nem tud segíteni, szüleim nem élnek, testvéreméknek is megvan a saját gondjuk. Annyit még, hogy ez a terhesség hárpiává változtatott és szerinte ezért keresett máshol megértést. Bocsánat a hosszúságáért

2011. jún. 14. 17:10
❮❮ ... 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 ... ❯❯
 541/674 anonim ***** válasza:

Ja,írj ha lesz valami.Szorítok értetek...

Lényeg,hogy anyósodék segítenek!!Ez jó. :)

Várd meg amíg a férjed jelentkezik....Ha pedig kérdezi miért nem szóltál,hát meg mondod amit itt írtál.

2011. okt. 31. 21:19
 542/674 A kérdező kommentje:
eddig sem volt ott egyik szülésemnél sem. A kisebbik fiamnál sem szóltam neki, csak amikor már megszületett és kihozták a fektetőbe, hogy megszoptathassam. Az elsőnél megfogadtam. Még meg sem született a nagyobbik, de ő már előre ünnepelt, majd késő este részegen jött be hozzám, és fel volt háborodva, hogy nem enged be a portás. Semmi szükségem arra, hogy ott randalírozzon nekem. Csak engem járatna le a munkatársaim előtt.
2011. nov. 1. 06:28
 543/674 anonim ***** válasza:

Hát nem irigyellek...

Nekem a férjem a lányomnál végig mellettem volt.38 órán keresztül.Igaz ki ment cigizni de más semmi.A fiunknál meg nem tudott mert a lányunkra vigyázott.Igaz én is az utolsó idöben mentünk a kórházba.Beértünk rá 30 percre meglett a fiúnk. :)

Akkor jobb is ha nem szólsz neki.

2011. nov. 1. 13:13
 544/674 A kérdező kommentje:
de jó is volna, ha a harmadik ilyen gyorsan születne. Persze ne a mentőben, hanem miután már a kórházban vagyok, biztonságban.
2011. nov. 1. 14:26
 545/674 anonim ***** válasza:

Annyira gyors nekem sem volt,bár jóval gyorsabban ment minden mint a lányomnál....

Èn sokáig vártam itthon.Mire leértünk a kórházhoz,egymás után kaptak el a fájások. :) Tolósekkel szaladtak velem a szülészetre.8 már nyitva voltam.A doki mondta jó hogy nem az autóban született meg a gyerek . :D

Igaz 15 percre vagyunk a kórháztól.Akkor meg siettünk is. :)

Biztos a 3.baba gyorsan megy neked is....

Milyen volt az elsö 2 szülés???

2011. nov. 2. 06:49
 546/674 A kérdező kommentje:

első, magzatvíz szivárgással, hajnalban kezdődött, késő délutánra született meg a fiam,

második indított volt, másfél nap szenvedés, mert nem tágult a konizált méhszájam, aztán hirtelen kitágultam, este 9-kor burokrepesztés, 10:47-re meglett a kisebbik fiam.

Holnap NST-re megyek, majd megkérdezem a dokit, mi a helyzet az alvégen, ugyanis tegnap délelőtt óta szépen darabosan távozik a nyákcsapom. De nem véres, barnás, hanem fehér opálészkáló, hajzselé állagú. Védőnőt felhívtam, rám hozta a frászt, hogy akár 24-órán belül megindulhat a szülés, de viszont semmi bajom.

Más: jelentkezett a férjem. Egy SMS erejéig. Megkérdezte hogyan vagyunk, meg azt a pár ezer ft-ot, amit hó elején adott pluszba a rezsin felül, kéri vissza. Holnap jön érte. Teljesen kiakadtam a pofátlanságán. Nem elég, hogy én agyaltam egész hónapban azon, hogyan jövök ki hó elejéig, még azt a kis pénzt is visszakéri, amii amúgy is járna. Kiakasztó

2011. nov. 2. 10:34
 547/674 A kérdező kommentje:
ha nem lettek volna anyósomék, akkor nagy bajban lettem volna pénzügyileg. Így, hogy szinte minden 3 nap hoztak valami kaját, így vagyok most nullában. Szóval, holnap reggel első utam az ATM-hez vezet, hogy levegyem a családimat. Szégyen, hogy ennyire rá vagyok szorulva a férjem segítségére anyagilag. Nem is értem, hogyan fordul meg a felében, hogy alig segített anyagilag a múlt hónapban, és még vissza is kéri, amit eleve megbeszéltünk. Bár az 50.000 plusz helyett, 12.000- t adott. Pofámról meg nekem sült le a bőr, mikor anyósomég beállítottak a kész kajával, hogy ne nekem kelljen még főznöm.
2011. nov. 2. 10:42
 548/674 anonim ***** válasza:

Szerencse,hogy anyósodék ott vannak.A férjednek meg mondd meg nem tudod vissza adni a pénzt,mert számlákra kellett.Èn egyre jobban ámulok,hogy létezhet ilyen ember apa a földön......

A lányommal nekem is fehérszerüen távozott a nyákdugó.Nekem utána még több napom volt.Söt nem tágultam és nekem is pokoli szenvedés közben lett meg a drágám.

Majd jeöentkezz ha lesz valami.

Azt hiszem ha ez a férfi a "férjed" az ajtómban állna szembe köpném!!

Hol laktok,címet ha gondolod írj priviben küldök pár apróságot nektek! :D

2011. nov. 2. 13:29
 549/674 A kérdező kommentje:
az a bosszantó, hogy tudja nagyon jól, hogy mennyiből szoktunk kijönni egy hónapban. Lehet, hogy ő "egyedül" nem költ annyit, de annyi esze lehetne, hogy nem csak magamra kell gondolnom, hanem a gyerekekre is. Én ellenék egyszerű kajákkal, de a gyerekeknek nem mondhatom azt, hogy nincs joghurt, vagy gyümölcs, vagy felvágott, mert gondolnom kell a másnapra is, hogy mennyiből gazdálkodhatok. A férjemnek könnyű, mert kajára magának nem kell költenie, csak a luxuscikkekre, meg a cigijére.
2011. nov. 2. 14:51
 550/674 anonim ***** válasza:
A helyedbe tuti ne adnám vissza, megmutatnám neki a számlákat, sőt, még le is basznám, amiért ilyen felelőtlen!
2011. nov. 2. 15:02
❮❮ ... 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!