Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Házassági válság! Vígasz...

Házassági válság! Vígasz kellene. Tanácsok?

Figyelt kérdés

Tetem már pár kérdést fel és általában használható válaszokat kaptam. Most egy kis együttérzésre lenne szükségem.

Ma reggel a férjem bejelentette, hogy van egy másfél, két hónapos viszonya az egyik munkatársával. A nő 42 éves, vagyis jóval korosabb mint a párom, két felnőtt gyerekkel, egy háztartásban velük élő férjjel, akitől már elvált, de amíg nem tudja kifizetni, addig ez a kényszer megoldás.

Ezzel szemben és itt vagyok két kisgyerekkel, 20 hetes terhesen, a harmadikkal. Reggel mikor megtudtam nyeltem egy nagyot és ráhagytam a döntést, nem kiabáltunk, meghallgattam, hogy mennyire jó az ágyban, mennyire szereti, de minket is, mint családját és nem akar elveszíteni minket. Össze van zavarodva.

Abban reménykedem, hogy megjön az esze, hogy mit veszíthet ha elhagy minket. Családom nem tud segíteni, szüleim nem élnek, testvéreméknek is megvan a saját gondjuk. Annyit még, hogy ez a terhesség hárpiává változtatott és szerinte ezért keresett máshol megértést. Bocsánat a hosszúságáért

2011. jún. 14. 17:10
❮❮ ... 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 ... ❯❯
 591/674 anonim ***** válasza:

Az elsö nehéz idökön túl lesztek és meglátod könnyebb lesz.Neked azért sokkal nehezebb a 3 gyermekkel egyedül....

Sok boldogságot,és eröt nektek!!

2011. nov. 15. 19:19
 592/674 A kérdező kommentje:
csodálatos módon végigaludta az éjszakát, csak 1x volt fent. Férjem megsértődött, mert nem az ő nevét kapta. Hátfőn beszélgetett apósommal, akkor mondta neki, hogy ő a Balázs nevet szerette volna neki adni. Hát sajnálom, nem az ő kívánságát teljesítem, úgy, hogy nem is foglalkozott a terhességemmel. Ma reggel átjött, hogy vigye a nagyot tornára. Annyira elvarázsolta a pici, hogy engem akart megkérni, hogy vigyem el én. Persze visszautasítottam, arra hivatkozva, hogy jön a védőnő és takarítanom kell.
2011. nov. 16. 08:41
 593/674 anonim ***** válasza:
Most hogy érzel a férjed iránt? Ha meggondolná magát? Szerintem ez a Mónika féle fellángolás nem tart soká. Előbb utóbb tuti ott áll majd az ajtód előtt, és békülni akar, mondván, ott a 3 gyerek......
2011. nov. 16. 09:21
 594/674 anonim ***** válasza:

Hát gondoltam ez lesz ha a pici megszületik....

Te tartsd az értékeidet.....

Hogy jössz ki a 3 gyerekkel??Az jó,ha átaludta az éjszakát..A fiam 20 hónapos,még egyszer sem sem aludt át....

2011. nov. 16. 16:00
 595/674 A kérdező kommentje:

visszafogadni, az életben nem tenném. Egye meg amit főzött. Remélem félrenyel:)))

Délelőtt vettem észre, hogy sajnos egy kicsit besárgult a kicsi, és valószínűleg ezért aludt olyan jól.Na de a 6. napon? Védőnő szerint ez ilyen kései sárgaság. De ameddig csak az orrán, meg a pofiján látszik és nem kikerics sárga, addig nem kell aggódni, hanem napoztassam. A gyerekorvosunk hajlamos rá, hogy ilyenkor visszaküldi a picit a kórházba, egy napra fény alá. De kelthető, eszik rendesen. Remélem azért nem tart soká ez a sárgaság, mert a védőnő szerint akár 2-4 hetes koráig is elhúzódhat. Annyit mondott, hogy a vérében már nincs bilirubin, csak a bőrén csapódik ki még.

2011. nov. 16. 17:28
 596/674 anonim ***** válasza:
Reméljük, nem lesz semmi gond!
2011. nov. 16. 17:37
 597/674 anonim ***** válasza:

Hogy vagytok??

Múlik a ságraság??

A fiamnak kb.10 nap kellett míg elmúlt...

A férjed volt nálatok??

Milyen 3asban az élet??hogy mennek reggel a gyerekek??Egyedül indítod öket,vagy van aki segít??

2011. nov. 18. 20:38
 598/674 A kérdező kommentje:

szegény picimmel úgy kibabráltam. Anyósom sütött nekem rakott kelt, amit imádok, és jól belaktam belőle. Csak utána jutott eszembe, hogy majd hasfájást okoz a picinek, ami meg is történt. Tegnap szinte egész nap kézben volt, ha aludt is, 10-20 perceket szunyált. Éjszaka ugyanez. Hála, apósomnak, minden nap tudott a nagyfiam menni oviba, ő jött le reggel, meg ment érte délután. Itt maradt még egy kicsit utána, hogy boltba, orvoshoz tudjak menni. Remélem jövő héten már nem lesz ekkora szmog, és ki tudom vinni pár percre a levegőre a picit is.

Férjem szerda óta nem jelentkezett, kíváncsi vagyok mikor jut eszébe a gyerekek.

2011. nov. 19. 07:45
 599/674 A kérdező kommentje:
a középső fiam sajna úgy néz ki, hogy féltékeny a picire. Akárhányszor felveszem a picit, ő is bújni akar. De másrészről, meg állandóan simogatja, puszilgatja, énekel neki. Egyenlőre még nincs semmi gondom, nehézségem, így 3 gyerekkel. Majd jövő héten kérdezzetek, milyen állapotban vannak az idegeim:))))))
2011. nov. 19. 07:48
 600/674 anonim ***** válasza:

Hát kitartást.A gyerekekkel a neheze most jön.Mikor a pici egyre többet fennt lesz,igényli mind a figyelmet.De hát ezt te is tudod.Nekem a 2 vel elegem van egész nap.

Majd írj..Tárgyalásra mikor kell mennetek???

2011. nov. 19. 20:14
❮❮ ... 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!