Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Házassági válság! Vígasz...

Házassági válság! Vígasz kellene. Tanácsok?

Figyelt kérdés

Tetem már pár kérdést fel és általában használható válaszokat kaptam. Most egy kis együttérzésre lenne szükségem.

Ma reggel a férjem bejelentette, hogy van egy másfél, két hónapos viszonya az egyik munkatársával. A nő 42 éves, vagyis jóval korosabb mint a párom, két felnőtt gyerekkel, egy háztartásban velük élő férjjel, akitől már elvált, de amíg nem tudja kifizetni, addig ez a kényszer megoldás.

Ezzel szemben és itt vagyok két kisgyerekkel, 20 hetes terhesen, a harmadikkal. Reggel mikor megtudtam nyeltem egy nagyot és ráhagytam a döntést, nem kiabáltunk, meghallgattam, hogy mennyire jó az ágyban, mennyire szereti, de minket is, mint családját és nem akar elveszíteni minket. Össze van zavarodva.

Abban reménykedem, hogy megjön az esze, hogy mit veszíthet ha elhagy minket. Családom nem tud segíteni, szüleim nem élnek, testvéreméknek is megvan a saját gondjuk. Annyit még, hogy ez a terhesség hárpiává változtatott és szerinte ezért keresett máshol megértést. Bocsánat a hosszúságáért

2011. jún. 14. 17:10
 631/674 A kérdező kommentje:
igen,ezért akartam én is fix összeget. De mivel elég nagy cégnél dolgozik, így nem tudja magát minimumra bejelentetni. Az ügyvédnél is átlag 150 ezret írattunk a papírba. Köszönöm kérdésed, jól vagyunk. Ma voltunk 1 hónapos vizsgálaton. 3690 gr, és 53 centit mértünk, de szerintem nem jó ez a szám, mert kicsit kanyarodva feküdt a pici. Tornáztatnom kell, mert a pici nyaki izma kicsit gyenge. Még jó, hogy gyerek neurológus a gyerek orvosunk.
2011. dec. 13. 14:51
 632/674 anonim ***** válasza:

Nekem is tornáztatnom kell, mert kötött a csípője... :(

Egyébként a férjed jár látogatni a kicsit?

2011. dec. 14. 18:33
 633/674 A kérdező kommentje:
igen jár, de nem marad tovább fél óránál. Tegnap is megbeszéltük, hogy vigyáz a picire, én meg elmegyek bevásárolni. Alig indultam el, már telefonált, hogy nagyon sír a pici menjek haza. Így ott hagytam a TESCO-t és hazarohantam. Remek mi?
2011. dec. 15. 06:36
 634/674 anonim ***** válasza:

Nem sok férfi bír a csecsemö sírással....A férjem imádja a gyermekeit de mikor sírtak..... :)

Szerencse ezen márt túl vagyunk.

A bíróságra mikor kell mennetek??

2011. dec. 15. 12:23
 635/674 A kérdező kommentje:
remélhetőleg jövő héten megjön a levél, hogy mikor lesz a bontóper dátuma kitűzve. Az ügyvéd szerint februárban lesz a tárgyalás
2011. dec. 15. 15:10
 636/674 anonim ***** válasza:
De szerencsés vagyok, én hetente 3 délutánt kapok üresbe, amikor apu vigyáz a babára, és imádják egymást :)
2011. dec. 15. 19:27
 637/674 A kérdező kommentje:
viszonylag én is sok szabadidővel rendelkezem.Nekem nap 1 óra is sokat segít
2011. dec. 16. 12:08
 638/674 anonim ***** válasza:

Tudsz szoptatni, van elég tejed?

És jelentkeztem leadónak, mert napi 7 decit fejek le a szoptatások után...

Sugika ma felnyomta magát hasonfekvésből, és kb 10 másodpercig meg is tartotta magát! Pedig még csak 3 hetes :)

2011. dec. 16. 15:11
 639/674 A kérdező kommentje:

az én pici fiamat, ha hason van, elhúzza a nagy bucija és átfordul hasról-oldalra. Hiába teszem megint hasra, addig hintáztatja a fejét, míg át nem billen. Tejem sajna csak annyi van, hogy neki elég. Örülök, ha napi szinten 80- 100 ml letudok fejni. Ha valahova el kell mennem és akkor kell ennie, akkor szokták a mamáék azt odaadni neki.

De hülyét álmodtam. Lehet, hogy a közelgő karácsony játszik a tudatalattimmal, de azt álmodta, hogy a férjem haza akart jönni. De arra nem emlékszem mit válaszoltam neki.

2011. dec. 19. 06:44
 640/674 A kérdező kommentje:
tegnap megjött a levél, január 20.án lesz a tárgyalás
2011. dec. 20. 06:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!