Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Házassági válság! Vígasz...

Házassági válság! Vígasz kellene. Tanácsok?

Figyelt kérdés

Tetem már pár kérdést fel és általában használható válaszokat kaptam. Most egy kis együttérzésre lenne szükségem.

Ma reggel a férjem bejelentette, hogy van egy másfél, két hónapos viszonya az egyik munkatársával. A nő 42 éves, vagyis jóval korosabb mint a párom, két felnőtt gyerekkel, egy háztartásban velük élő férjjel, akitől már elvált, de amíg nem tudja kifizetni, addig ez a kényszer megoldás.

Ezzel szemben és itt vagyok két kisgyerekkel, 20 hetes terhesen, a harmadikkal. Reggel mikor megtudtam nyeltem egy nagyot és ráhagytam a döntést, nem kiabáltunk, meghallgattam, hogy mennyire jó az ágyban, mennyire szereti, de minket is, mint családját és nem akar elveszíteni minket. Össze van zavarodva.

Abban reménykedem, hogy megjön az esze, hogy mit veszíthet ha elhagy minket. Családom nem tud segíteni, szüleim nem élnek, testvéreméknek is megvan a saját gondjuk. Annyit még, hogy ez a terhesség hárpiává változtatott és szerinte ezért keresett máshol megértést. Bocsánat a hosszúságáért

2011. jún. 14. 17:10
❮❮ ... 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 ... ❯❯
 561/674 A kérdező kommentje:
épp parázok ezerrel. Reggel óta olyan furán érzem magamat. Nem tudom megmagyarázni, hogy konkrétan mit érzek, de olyan fura. Néha vannak fájásaim, vagyis a derekam le akar szakadni, mint az előző 2 szülésemnél, de még nem fáj annyira. Reggel óta jön- megy ez az érzés. De mégis, valahogy fura. Lehet, hogy bebeszélem, mert a 12 hetes UH szerint, mára lennék kiírva. Most pihenek egy kicsit, hátha lesz valami, vagy erősödik, vagy abbahagyja.
2011. nov. 5. 13:42
 562/674 anonim ***** válasza:

Hűha, ez már a célegyenes :)))

A férjedet meg fogd fel úgy, hogy legalább foglalkozik egy kicsit a gyerekeivel...

2011. nov. 5. 16:48
 563/674 anonim ***** válasza:

Lehet éjjel riasztod a nagyiékat??

Hidd el gyorsan túl leszel rajta,és akor talán a férjed is kicsit felrázódik....ne foglalkozz vele.A bíróság majd csak elrendezi.Tényleg oda mikor kell mennetek???

2011. nov. 5. 16:54
 564/674 A kérdező kommentje:
lehet, hogy vihar előtti csend, de aludtam másfél órát és semmi bajom. Tiszta energia bomba vagyok. Még egy kellemes meleg zuhanyt is vettem, hogy visszahozza-e a derékfájást, de sajnos semmi. Picur mocorog, mint akit felhúztak. Lehet, hogy az éjszakára gyúr a szervezetem? :)))
2011. nov. 5. 19:33
 565/674 anonim ***** válasza:

Na ,hogy vagytok???

Nekem mind két gyermek 40+6 ra született.....

Tudtál aludni??

Hogy lesz a szülinap a nagyiéknál???

2011. nov. 6. 07:01
 566/674 A kérdező kommentje:

éjjel kettőig malmoztam. Egyszerűen nem tudtam elaludni, állandóan a jeleket figyeltem, de semmi azóta sem. Pedig sokkal nyugtatóbb lett volna, ha éjjel indul meg a szülés, nem akartam a gyerekeket zargatni. De sajnos készülhetek egy kicsit zűrösebb szülésre. Ezért is akartam, hogy a gyerekek fent legyenek a mamáéknál a célegyenesben. Legalább miattuk nem kellett volna izgulnom. De majd csak megoldom valahogy.

Ebéd után hozza haza a férjem a gyerekeket, mamáék meg jönnek le. Torta a hűtőben, ajándék kész. Még egy kis kevert sütit sütök, aztán már csak a várakozás marad. Egyébként tök jól vagyok, semmi bajom, csak egy kicsit stresszelek.

2011. nov. 6. 09:34
 567/674 anonim ***** válasza:

Na az jó,hogy jól vagy....

Reméljük a gyerekek nem mesélnek valami "riasztót"..

Majd írj mi volt.

Jó ünneplést.

2011. nov. 6. 12:28
 568/674 anonim ***** válasza:

Hú...Nem válaszoltál..Csak nem a kórházban vagy??

Ìrj!!!!

Remélem gratulálhatunk. :D

2011. nov. 7. 11:54
 569/674 A kérdező kommentje:

sajnos semmi változás. Bár az NST szép csúcsos volt, mégsem mondott semmit a doki. Csütörtökön, ha megyek megint, végre átnézi a papírjaimat, hogy hol is lettem elírva, és akkor okosabb leszek. Hiába mondom én mindenkinek, hogy nagyon el vagyok számolva, nem foglalkoznak vele.

Szülinapozás jól sikerült, még egy tortát is hoztak haza a gyerekek az apjuktól. Holnap oltásra viszem a nagyot, szerdán tárgyalás. Remélem addig kihúzom. Bár szóltam az ügyvédnek a lehetséges hiányzásomról, én mégis szeretnék ott lenni.

2011. nov. 7. 14:49
 570/674 anonim ***** válasza:

Na,hogy vagytok??

Változás??

2011. nov. 8. 15:04
❮❮ ... 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!