Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Házassági válság! Vígasz...

Házassági válság! Vígasz kellene. Tanácsok?

Figyelt kérdés

Tetem már pár kérdést fel és általában használható válaszokat kaptam. Most egy kis együttérzésre lenne szükségem.

Ma reggel a férjem bejelentette, hogy van egy másfél, két hónapos viszonya az egyik munkatársával. A nő 42 éves, vagyis jóval korosabb mint a párom, két felnőtt gyerekkel, egy háztartásban velük élő férjjel, akitől már elvált, de amíg nem tudja kifizetni, addig ez a kényszer megoldás.

Ezzel szemben és itt vagyok két kisgyerekkel, 20 hetes terhesen, a harmadikkal. Reggel mikor megtudtam nyeltem egy nagyot és ráhagytam a döntést, nem kiabáltunk, meghallgattam, hogy mennyire jó az ágyban, mennyire szereti, de minket is, mint családját és nem akar elveszíteni minket. Össze van zavarodva.

Abban reménykedem, hogy megjön az esze, hogy mit veszíthet ha elhagy minket. Családom nem tud segíteni, szüleim nem élnek, testvéreméknek is megvan a saját gondjuk. Annyit még, hogy ez a terhesség hárpiává változtatott és szerinte ezért keresett máshol megértést. Bocsánat a hosszúságáért

2011. jún. 14. 17:10
❮❮ ... 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 ... ❯❯
 511/674 anonim ***** válasza:

Szia!

Én Budapesten a Szent Imrében fogok szülni.

Nálunk is csomó "hagyományos" magyar név van a családban, nekem viszont azok nem annyira tetszenek... A napsugár amolyan kompromisszum, hiszen magyarnak magyar, mégsem egy megszokott hangzás.

A Mónikának nem tudod a számát? Végső esetben érd el a férjedet rajta keresztül! Lehet, hogy gáz, de most az a legfontosabb, hogy minden el legyen rendezve, mielőtt jön a pici.

2011. okt. 23. 14:32
 512/674 A kérdező kommentje:
Sajna nem tudom a számát. Vagy talán jobb is. Lehet, hogy beolvasnék neki egy picit, amilyen jó hangulatban vagyok. Most értünk haza anyósoméktól, vasárnapi ebéden voltunk. Rengeteget beszélgettünk a kialakult helyzetről. Anyósom olyat mondott, ami megdöbbentett. Ugye megbeszéltük a karácsonyt, hogyan legyen. bár én attól tartottam, hogy majd a Balázs felviszi a Mónikát bemutatni, vagy valami. de anyósom szerint még karácsonyozni sem fog velünk, anyósoméknál. Anyósom szegény annyira csalódott a fiában, hogy kijelentette: "Mintha nem is én szültem volna ezt a gyereket. Teljesen kifordult magából. Nem erre tanítottam". Szegénykének semmi biztatót nem tudtam mondani, csak megsimogattam a hátát, hogy együtt érzek vele. Eddig soha nem mondta el a véleményét, vagy csak nagy vonalakban. De most olyan csalódott volt a hangja, úgy sajnálom. Végül is abban maradtunk, hogy felmegyünk karácsonyozni, de nem alszunk ott. Nem hiszem, hogy annyira örülnének, ha egy másfél hónapos baba sírna éjjel 3 óránként, ha másnap mennek dolgozni. Így este majd hazajövünk. De jó volt beszélni velük, hogy ők mit gondolnak a saját fiukról.
2011. okt. 23. 16:49
 513/674 anonim ***** válasza:
Látod, nem vagy egyedül. Az pedig külön jó jel, hogy a család sem a Mónika-féle románcot támogatja, hanem TÉGED, és a gyerekeket.
2011. okt. 23. 16:56
 514/674 anonim ***** válasza:
Lelkileg már sikerült valahogy feldolgozni? Kezdesz túl lenni rajta?
2011. okt. 23. 17:06
 515/674 A kérdező kommentje:
lelkileg teljesen jól vagyok. Eddig is "egyedül" neveltem a gyerekeket, én gondolkoztam mindig a problémák megoldásán. Szóval, az, hogy egyedül vagyok, nem nagy újdonság számomra. Csak a férjem hozzáállását ne tudom felfogni. Mikor elkezdődött ez az egész, hogy bizonygatta, hogy bármiben számíthatok rá, csak hívjam és ugrik, mindenben segít nekünk. Most meg teljesen "eltűnt". Az általa annyit mondogatott "imádata" a gyerekek felé abban nyilvánul meg, hogy nem is viszi sehova őket. Most már ott tartok, hogy jobb lenne haraggal elválni, hogy ne is számítsak többet a segítségére. Mert így olyan lutri az egész. Ha kérek tőle valamit vajon megteszi, vagy megint csak hárítani fog.
2011. okt. 23. 18:44
 516/674 A kérdező kommentje:
Az észt, azt tudja osztani. Hogy csináljam ezt, meg azt, így, meg úgy. Mintha valami köze lenne hozzá, hogyan éljük az életünket.
2011. okt. 23. 18:47
 517/674 anonim ***** válasza:

Egyben vagy még???

Hogy vagytok?

2011. okt. 25. 13:29
 518/674 A kérdező kommentje:
egyben vagyok, tegnap voltam dokinál, de sem megvizsgálni, sem UH-t nem csinált. Csak az NST-met nézte meg. Kissé meglepett. Most épp dugulás van nálunk, kád, meg a mosogató. Szerelőket várom.Remélem, nem megy rá a gatyám is a hibaelhárításra. Szegény apósom már tegnap mindent megpróbált, de nem sikerült. 2 üveg lefolyótisztítót öntöttem bele, de halottnak a puszi. Annyit ért.
2011. okt. 25. 13:36
 519/674 A kérdező kommentje:
3 óra késéssel megjöttek a szerelők. Leküldték a csőgörényt, ami kb. 5 perc alatt megoldotta a helyzetet. Már ott tartottam, hogy veszem elő a tárcámat, mikor az egyik szerelő srác tudomásomra hozta, hogy mivel a háznak szerződésük van velük, így a közös költség fedezi a javítást. Így egy petákomba nem került. Örömömben nekiálltam mosogatni, mosni. Jól záródott a történet a mai napra.
2011. okt. 25. 17:35
 520/674 anonim ***** válasza:

Látod, az apró öröm is öröm... :) (nekem is mosogatni kellene, de semmi kedvem és meg is vagyok fázva)

Azóta sikerült elérni a leendő exférjedet?

2011. okt. 25. 18:55
❮❮ ... 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!