Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Házassági válság! Vígasz...

Házassági válság! Vígasz kellene. Tanácsok?

Figyelt kérdés

Tetem már pár kérdést fel és általában használható válaszokat kaptam. Most egy kis együttérzésre lenne szükségem.

Ma reggel a férjem bejelentette, hogy van egy másfél, két hónapos viszonya az egyik munkatársával. A nő 42 éves, vagyis jóval korosabb mint a párom, két felnőtt gyerekkel, egy háztartásban velük élő férjjel, akitől már elvált, de amíg nem tudja kifizetni, addig ez a kényszer megoldás.

Ezzel szemben és itt vagyok két kisgyerekkel, 20 hetes terhesen, a harmadikkal. Reggel mikor megtudtam nyeltem egy nagyot és ráhagytam a döntést, nem kiabáltunk, meghallgattam, hogy mennyire jó az ágyban, mennyire szereti, de minket is, mint családját és nem akar elveszíteni minket. Össze van zavarodva.

Abban reménykedem, hogy megjön az esze, hogy mit veszíthet ha elhagy minket. Családom nem tud segíteni, szüleim nem élnek, testvéreméknek is megvan a saját gondjuk. Annyit még, hogy ez a terhesség hárpiává változtatott és szerinte ezért keresett máshol megértést. Bocsánat a hosszúságáért

2011. jún. 14. 17:10
❮❮ ... 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 ... ❯❯
 471/674 A kérdező kommentje:

Azt hiszem lányok kezd elfogyni a lelki erőm. Már vagy egy órája csak bőgök, magam sem tudom pontos okát. Szegény gyerekek meg azt sem tudják mi a bajom, még szólni sem mernek hozzám.

Lehet, hogy egy kicsit kusza a fejem, hogyan hozzam össze a dolgaimat. Egy szülés, meg egy per, majdnem egy időben, lehet, hogy egy kicsit sok? :(((

2011. okt. 16. 21:30
 472/674 A kérdező kommentje:
Anyósomékat, meg nem akarom még pluszban az én lelki gondjaimmal terhelni. Eddig is olyan "büszkék" voltak, hogy a kezembe vettem az irányítást. Csak olyan rossz, hogy nem tudom kibeszélni a gondjaimat. Barátnőim dolgoznak, vagy a saját életüket élik, családom meg jobb ha nem aggódik értem. Néha annyira "megterhelő", hogy két "kicsi" gyerek van itthon, és nem mindig értik meg, hogy anyát egy picit hagyják békén, ne ugráltassanak öt percenként. Pakoljanak el maguk után. Na, lehet, hogy ezen buktam ki. Ők már alszanak, de a szoba egy csatatér, még állhatok neki pakolni. Mert ha szólok nekik, akkor vagy nagyon fáradtak lesznek hirtelen, vagy gyorsan bevágják a szunyát.
2011. okt. 16. 21:37
 473/674 anonim ***** válasza:

Nagyon sokáig kitartottál! Nem adhatod fel most! Értem azt hiszem, min mész keresztül, de hidd el, néhány hét, és jobb lesz a helyzet. A férjeddel ne foglalkozz, szót sem érdemel azaz alak...

Hogyha gondolod írj privit, szívesen beszélgetek Veled, maximálisan tisztellek mindazokért, amiket végigmentél, tudd, én Neked szurkolok :)

2011. okt. 16. 21:41
 474/674 A kérdező kommentje:
aludtam rá egy éjszakát, egy kicsit derűlátóbb vagyok. Aztán, lehet, hogy estére megint eltörik a mécses.
2011. okt. 17. 06:26
 475/674 anonim ***** válasza:

Ennyire a végén már olyanoknál is előfordul, hogy "feladják" stb hangulatingadozásuk van, akiknek épp nincs ennyi és ekkora problémájuk, mint Neked...

Ne add fel, nagyon jól csinálod. Néha pedig muszáj kiengedni a feszültséget, ha sírással, akkor úgy.

KITARTÁS

O.

2011. okt. 17. 06:41
 476/674 anonim ***** válasza:

Kitartás,már nem sokára vége lesz....

Tényleg rettentöen erös vagy!!!Az,hogy csatatér a szoba ,hát nálunk is ez van.Ezen én is felhúzom magyam és nincs annyi problémám mint neked...

Jó lenne ha tudnál legalább egy pár órát egyedül lenni és pihenni.Jobb lenne utána biztosan.Beszélj anyósékkal,hátha segítenek 2-3 órára.

2011. okt. 17. 07:12
 477/674 anonim ***** válasza:
Nem jó magadban tartani a gondjaidat, néha ki kell engedni a feszültséget. Sírj csak, sírd ki magad, aztán utána jobb lesz. Arra gondolj, hogy nemsokára vége. Amikor kislányom apukája meghalt, 25 évesen, balesetben, a kislány 5 éves volt, én intéztem mindent, a temetést, senki sem segített, és akkor voltam úgy, hogy megbolondulok, és nem bírom ki ép ésszel. Bennem is csak az tartotta a lelket, hogy egyszer ennek is a végére érek. Arra gondolj, hogy nemsokára meglesz a pici, véget ér a válás, új élet kezdődik neked, nehéz lesz, de a magad ura leszel, nem alázhat meg senki.
2011. okt. 17. 08:13
 478/674 anonim ***** válasza:
08.13 Részvétem!!!
2011. okt. 17. 08:15
 479/674 A kérdező kommentje:
8:13-as, sajnálom ami veletek történt. Igazatok van, csak egy pár hetet kell még kibírnom, de akkor is nehéz. Anyósomék sajnos össze-vissza dolgoznak, így nem tudom rájuk bízni a gyerekeket sajnos.
2011. okt. 17. 11:21
 480/674 A kérdező kommentje:

fura mód, múlt hét szerda óta nem is hallottam a férjemről. Ma felhívtam, hogy kellene egy kis pihi, erre a legközelebbi busszal jött is a gyerekekért. Majd este hozza őket.

Másik pozitívum: beszéltem az ügyvéddel, hogy nem biztos, hogy ott leszek a tárgyaláson. Annyit mondott, hogy kérjek egy igazolás félét a nőgyógyásztól, hogy szülés előtt állok a tárgyalás időpontjában. Ha nem leszek ott, akkor azért mert éppen szülök. Ő elmegy helyettem. Rendes egy pacák.

2011. okt. 17. 16:10
❮❮ ... 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!