Házassági válság! Vígasz kellene. Tanácsok?
Tetem már pár kérdést fel és általában használható válaszokat kaptam. Most egy kis együttérzésre lenne szükségem.
Ma reggel a férjem bejelentette, hogy van egy másfél, két hónapos viszonya az egyik munkatársával. A nő 42 éves, vagyis jóval korosabb mint a párom, két felnőtt gyerekkel, egy háztartásban velük élő férjjel, akitől már elvált, de amíg nem tudja kifizetni, addig ez a kényszer megoldás.
Ezzel szemben és itt vagyok két kisgyerekkel, 20 hetes terhesen, a harmadikkal. Reggel mikor megtudtam nyeltem egy nagyot és ráhagytam a döntést, nem kiabáltunk, meghallgattam, hogy mennyire jó az ágyban, mennyire szereti, de minket is, mint családját és nem akar elveszíteni minket. Össze van zavarodva.
Abban reménykedem, hogy megjön az esze, hogy mit veszíthet ha elhagy minket. Családom nem tud segíteni, szüleim nem élnek, testvéreméknek is megvan a saját gondjuk. Annyit még, hogy ez a terhesség hárpiává változtatott és szerinte ezért keresett máshol megértést. Bocsánat a hosszúságáért
Én tuti a gyerek elé állítanám a férjemet, hogy ezt ő magyarázza ki, és meg. Megkérdezném tőle, hogy tisztában van-e azzal mit okoz a gyerek fejlődésében az ilyen élmény, nem sok jót az biztos. Ráadásul egy óvodás gyerek egészen másképp éli meg ezeket a dolgkat. Bár én azon is meglepődtem,hogy ennyi idősen a gyerekek már tudják a hangok alapján, h szexelnek? Meg hogy mi is az? Sajnos nincs a közvetlen környezetemben kisgyerek, csak egy 8 éves, de még ő nem tudja hogy születik a baba.
Én tuti nem bírnám idegekkel...
Azt hittem mélyebbre már nem tud süllyedni, de igaz a mondás, hogy mindig van lejjebb.. Gusztstalan...
A válással kapcsolatba van valami fejlemény?
Sokan tanácsolták már, hogy mindent papírozzatok le...
Pl amikor azt mondta, h ennyit meg ennyit fizet, akkor azt írjátok le, mert így gondolkodhatsz azon, hogyha valami nem tetszik neki, akkor fogja-e továbbra is fizetni...Tudod ez zsarolás a részéről, hogy függsz tőle, irányít, birtokol, mint amikor a szgépet lekódolta...
Azzal végül mi lett?
Ne hagyd magad, a szó elszáll..Ha aláírja, meg engedi leírni, csak akkor lehetsz biztos benne, h átgondolta és be is szándékozza tartani...
O.
sajnos a nagyfiam elég hamar összerakta a képet, hogy mikor a férjemmel "birkóztunk", mi is volt az. Hiába éjjel volt, nem egyszer meglepett a másik szobában. Legalább volt annyi eszünk, hogy a másik szobában, csukott ajtók mögött, lehetőleg csendben csináljuk.
Ügyvéd előtt semmit sem írunk le, hogy mit vállal magára a válás után, csak egymás között beszéltük meg. De már látom, hogy rosszul tettem. Ebben a hónapban, szinte semmi plusz pénzt nem adott. Ha kell valamire, akkor meg kuncsorognom kell.
Nem egészen arra gondoltam, hogy a szex okozza a problémát, hanem a szex mással, mint anyuval...stb... Mert egy óvodás gyerek igen, tudhatja esetleg, mi az a szex (én is tudtam anno), de az érzelmi vonzatait nem, tehát nem érti most ezt hogy fordulhat elő...mert azt azért tudja, h valamiért nem lehet..
Persze csak szerintem!
Meg más világot élünk mint elődeink, mikor mi szerencse,v sajnos.
Ha ilyen feljett a nagy, akkor azt hiszem sokkal több mindent meg kell neki magyarázni, hogy mi miért van, nem szabad kihagyni őt a dolgokból, mert később esetleg téged hibáztat majd. Szerintem ez fontos..
O.
Nem anatómiát,csak annyit mondj neki,hogy a tesó megszületik....
Ha gondolod nézd meg vele a "kis vakond és a születés"t...
Mikor elözször megláttam majd hanyatt estem.Mutatták,hogy a nyuszik szeretik egymást,a nyuszinak nött a hasa,majd megszületett a nyuszi.Rendesen lerajzolták.Èrdekes a lányom nem szólt hozzá semmit....Nekem a szám is tátva maradt....
Mikor vártuk öcsit,a lányom mindég mondta öcsi ott van anya hasában és majd kibújik. :D
Szerencse nem kérdezte honnét,de ha megkérdezném elmagyaráznám hozzá illöen,(3,5 )hogy hogyan születik a kisbaba.Viszont ehhez a témához van könyv ami gyerekeknek nagyon jól leírják,rajzokkal.Most nem tudom pontosan a címét.Itt az oldalon biztosan tudja valaki.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!