Házassági válság! Vígasz kellene. Tanácsok?
Tetem már pár kérdést fel és általában használható válaszokat kaptam. Most egy kis együttérzésre lenne szükségem.
Ma reggel a férjem bejelentette, hogy van egy másfél, két hónapos viszonya az egyik munkatársával. A nő 42 éves, vagyis jóval korosabb mint a párom, két felnőtt gyerekkel, egy háztartásban velük élő férjjel, akitől már elvált, de amíg nem tudja kifizetni, addig ez a kényszer megoldás.
Ezzel szemben és itt vagyok két kisgyerekkel, 20 hetes terhesen, a harmadikkal. Reggel mikor megtudtam nyeltem egy nagyot és ráhagytam a döntést, nem kiabáltunk, meghallgattam, hogy mennyire jó az ágyban, mennyire szereti, de minket is, mint családját és nem akar elveszíteni minket. Össze van zavarodva.
Abban reménykedem, hogy megjön az esze, hogy mit veszíthet ha elhagy minket. Családom nem tud segíteni, szüleim nem élnek, testvéreméknek is megvan a saját gondjuk. Annyit még, hogy ez a terhesség hárpiává változtatott és szerinte ezért keresett máshol megértést. Bocsánat a hosszúságáért
Még annyi, hogy állítólag a Mónika többször is küldi hozzám, hogy jöjjön át beszélgetni, meg segíteni nekem, ha nem is kérem meg rá.
Vagy, a Mónika kezd rájönni mivel jár a férjem. Tegnap is olyan Rumcájsz szakállal állított be, hogy azt hittem egy hajléktalan.
sajnos, valahol szükségem van a segítségére. Ha a mamáék dolgoznak, nekem meg orvoshoz kell mennem, valakinek vigyáznia kell a kisebbik fiamra. Meg elvállalta, hogy segít a nagyobbikat a fejlesztésre hordani.Egy kicsit megerőltető elvinni a város szélére a logopédushoz, meg a tornára.
Tanácsot kérnék viszont: hogyan oldjam meg a szülést? Mert én úgy gondoltam, hogy a kiírt nap előtt a gyerekek felmennek anyósomékhoz, hogyha hirtelen indulna el a folyamat, ne kelljen még a gyerekek miatt is aggódnom, hanem nyugodtan várhassam a mentőket. De mi van, ha túlhordom, akkor mit csináljak? Vagy jóval a kiírt idő előtt kezdődik? Most, hogy egyre közeleg az idő, ezen aggódok. Tanácsokat szívesen várok, sőt, még örülök is neki.
Ha késöbb jön,akkor mikor indul a szülés ugrasztod apát a munkahelyröl,vagy a mamát....Ilyen esetben bárkit elengednek a munkahelyröl.Èn sem számíthatok senkire.Mikor a fiammal beindult a szülés,13.00 óra volt.Hívtam a férjem,hogy azonnal induljon haza(1 órányira dolgozott)a lányom elaltattam.Mikor hazaért a férjem elmentünk a kórházba.Akkor még hazajöttem egyszer,majd hajnalban ismét kórház és 1/2 óra múlva meglett a fiam. :D
Hidd el akkor minden menni fog a maga medrében.Ne idegeskedj.....
Mónika meg lehet még vigyázbi fog a fiadra..Ki tudja.
hétfőn megyek a dokihoz, majd megkérdezem, neki mi a véleménye. Hátha ad egy kis megnyugvást.
Mónikáról annyit, hogy a férjem tegnap kijelentette, hogy nem várja meg, hogy nagyobb legyen a pici, hanem a születése után el akarja vinni, megmutatni a nőjének. Remélem nem gondolta, hogy majd én engedem. Talán azt gondolta, hogy addig én ott jópofizok a Mónikával?
Tisztázd vele: Mónika az Ő családja, nem a tiéd, hozzád semmi köze nincsen! Éljék szépen az életüket, 2 hetente hétvégén vigyék el a nagyokat, apuka néha jöjjön látogatni a legkisebbet, de nem viszi sehova, az tutkeráj!
Álljon már meg a menet, na!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!