Házassági válság! Vígasz kellene. Tanácsok?
Tetem már pár kérdést fel és általában használható válaszokat kaptam. Most egy kis együttérzésre lenne szükségem.
Ma reggel a férjem bejelentette, hogy van egy másfél, két hónapos viszonya az egyik munkatársával. A nő 42 éves, vagyis jóval korosabb mint a párom, két felnőtt gyerekkel, egy háztartásban velük élő férjjel, akitől már elvált, de amíg nem tudja kifizetni, addig ez a kényszer megoldás.
Ezzel szemben és itt vagyok két kisgyerekkel, 20 hetes terhesen, a harmadikkal. Reggel mikor megtudtam nyeltem egy nagyot és ráhagytam a döntést, nem kiabáltunk, meghallgattam, hogy mennyire jó az ágyban, mennyire szereti, de minket is, mint családját és nem akar elveszíteni minket. Össze van zavarodva.
Abban reménykedem, hogy megjön az esze, hogy mit veszíthet ha elhagy minket. Családom nem tud segíteni, szüleim nem élnek, testvéreméknek is megvan a saját gondjuk. Annyit még, hogy ez a terhesség hárpiává változtatott és szerinte ezért keresett máshol megértést. Bocsánat a hosszúságáért
Ne idegeskedj,és ne számolj be neki......
Majd a bírósági döntés után meg végképp semmi köze sem lesz hozzá....
Arról volt szó ,hogy segít fizetni a számlákat nem???
Se baj,majd a bíróság dönt hamarosan!
Jómagam november 19.-re vagyok kiírva, és még egy működő párkapcsolat mellett, gyermekek nélkül is elég macerás az életem, képzelem, te miken mehetsz át :/
Nem irigyellek, viszont minden tiszteletem a Tiéd a kitartásodért, még a körülmények ellenére is! A férjedet meg tojd le, nem kell foglalkozni vele. Tudod, hülyékkel vitatkozni olyan, mint a paralimpia - a győztes is fogyatékos.
Szurkolok neked, olvaslak folyamatosan!
Igen, együtt fizetünk mindent felesben. Csak annyira felhúztam rajta magam, hogy tudja mennyi a pénzem, plusz az, amit ő ad még, és akkor azt hiszi, hogy elszámolással tartozom felé. Pedig már épp arra gondoltam, hogy míg papírunk nincs is róla, elkérem addig is a "gyerektartást". Mert eddig adott egy X összeget, és ha nem volt elég, akkor kértem még tőle, és szó nélkül adott.
Hát igen, a pénz marha nagy úr. Már az is megfordult a fejemben, hogy nem kérek tőle semmit, hogy ne legyen oka felelősségre vonni, de akkor tényleg ne m elég a bevételem sajnos.
írt egy üzenetet, amiből nagyon azt tudom levonni, hogy nem akar anyagilag segíteni tovább, ha nem változtatok a viselkedésemen. Miféle viselkedésen? Mert megkértem, hogy hétvégén ne vigyék le a gyerekeket a Balaton partra sétálni, mikor jön a hidegfront? Ráadásul még meg sem gyógyultak teljesen a náthából. Még a végén kifizetteti velem a költségeket, amit a gyerekekre fordított.
Marhára kiborultam. Legszívesebben sírnék.
Fel a fejjel nem sokára bíróság....
Reméljük gyorsan lezavarják a válást.....
Nehéz,nem szeretném megtudni mennyire.Már sokszor írtam neked,követem az eseményket.
Kívánok neked ismét sok eröt,és kitartást!!
Nemsokára 3x os anyuka leszel. :) Remélem boldogságban fogjátok a jövötöket tölteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!