Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Házassági válság! Vígasz...

Házassági válság! Vígasz kellene. Tanácsok?

Figyelt kérdés

Tetem már pár kérdést fel és általában használható válaszokat kaptam. Most egy kis együttérzésre lenne szükségem.

Ma reggel a férjem bejelentette, hogy van egy másfél, két hónapos viszonya az egyik munkatársával. A nő 42 éves, vagyis jóval korosabb mint a párom, két felnőtt gyerekkel, egy háztartásban velük élő férjjel, akitől már elvált, de amíg nem tudja kifizetni, addig ez a kényszer megoldás.

Ezzel szemben és itt vagyok két kisgyerekkel, 20 hetes terhesen, a harmadikkal. Reggel mikor megtudtam nyeltem egy nagyot és ráhagytam a döntést, nem kiabáltunk, meghallgattam, hogy mennyire jó az ágyban, mennyire szereti, de minket is, mint családját és nem akar elveszíteni minket. Össze van zavarodva.

Abban reménykedem, hogy megjön az esze, hogy mit veszíthet ha elhagy minket. Családom nem tud segíteni, szüleim nem élnek, testvéreméknek is megvan a saját gondjuk. Annyit még, hogy ez a terhesség hárpiává változtatott és szerinte ezért keresett máshol megértést. Bocsánat a hosszúságáért

2011. jún. 14. 17:10
❮❮ ... 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 ... ❯❯
 391/674 A kérdező kommentje:

Milán lesz a pici neve. Hála a másik kettőnek, ruhákat nem nagyon kellett vennem, csak ami kifogyott. Textil pelus, kis sapka kesztyű, gyógyszertári dolgok. Ezeket kell beszereznem. Hordozótól kezdve,a kenguruig, mindenem megvan. 4500-ért sikerült vennem kiságyat, a netről. Teljesen meglepődtem, mikor az eladó csaj mondta, hogy nincs elírva az ára, tényleg ennyiért adja.

Sajnos, most nagyon megnáthásodott mindenki. A gyerekeknek van gyógyszerük, hála égnek, szóval őket kúrálom, de én, szinte semmit nem vehetek be a házi praktikákon kívül. Nagyon oda vagyok. Valami ötlet, hogy péntekre helyrehozzam magam?

2011. szept. 27. 07:15
 392/674 A kérdező kommentje:
Bioptron lámpát lehet használni ilyenkor??
2011. szept. 27. 07:16
 393/674 anonim ***** válasza:

Igyál hagyma levest.Nem éppen a legjobb ízü de bevállt.....Egyél mézet,c vitamin.

Ùgy látszik a mónika parancsol az exednek...Megérdemli,ha neki ez kellett.CSak te nem!!Kitartást.....

2011. szept. 27. 19:36
 394/674 A kérdező kommentje:

még szeretem is a hagymát, nem csak levesnek :)))

Miért van az, hogy minden közös ismerősünk, aki nem tudott eddig a dologról, most hirtelen megtalál, és kérdezget, hogy valóban válunk-e, meg másik nője van a férjemnek? Komolyan mondom, kiírom a homlokomra, hogy IGEN, TUDOK RÓLA!! Nagyon idegesít!!

2011. szept. 28. 06:54
 395/674 anonim ***** válasza:

Mondd meg nekik eddíg miért nem foglalkoztak veletek??Akkor most is hagyjanak békén!!

Sajnos az ilyen ismerösök akkor jönnek ha valami érdekli öket.....

2011. szept. 28. 09:34
 396/674 A kérdező kommentje:
hívott az ügyvéd. Sajnos a bírónő megbetegedett és elnapolták a tárgyalást. Új időpontot tűznek ki. Vajon mennyit kell várni?
2011. szept. 28. 11:41
 397/674 A kérdező kommentje:
november 9 14:30- ra lett kitűzve a tárgyalás. De mi van ha épp kórházban leszek?
2011. okt. 3. 09:46
 398/674 anonim ***** válasza:

Mikorra vagy kiírva? Nem tudom, ilyenkor mi az eljárás, lehet, hogy az ügyvéded képviselhet téged, de elképzelhetőnek tartom azt is, hogy ilyenkor elnapolják a tárgyalást. Az biztos, hogy ezért nem fognak megbűntetni, ha esetleg ettől tartasz.

Egyébként most milyen a légkör? Gyerekek hogy bírják a változást? Anyósodékkal még mindig olyan jó a viszonyod? Nagyszerű emberek lehetnek, hogy tisztán látják a helyzetet akkor is, amikor a saját fiúk hibázott.

Veled és a picivel minden rendben?

2011. okt. 3. 10:04
 399/674 A kérdező kommentje:

november 15-re vagyok kiírva. Mivel a házassági anyakönyvi kivonat a bíróságon van, ezért alá kell íratnom egy apasági nyilatkozatot a férjemmel. Nagyon nem bírom már ezt az utolsó heteket. Tudom, gyakorlottabbnak kellene lennem, de minden porcikám fáj. Egyre többször keményedik a pocim. Biztos a pici is érzi , hogy már alig várom, hogy kibújjon, de annyi minden dolgom van még októberben, hogy fogalmam sincs hogyan egyeztessem össze az időpontokat. A nagycsoportos fiamat sajnos fejlesztésre is kell hordanom heti 2X, logopédus, és mozgás terapeuta, ráadásul orvosokhoz, védőnőhöz futkosni egyszerre, kicsit megterhelő. Bár a doki azt mondta, hogy álljak le a 3X2 magnéziumról, nem merem abba hagyni, nehogy korábban szüljek. Ha hiszitek, ha nem , jobban örülnék, ha túl hordanám, és befektetnének. Akkor legalább biztos időpontot tudnák a szülésre. Tudom, hülyeség, de mégis rossz ez a bizonytalanság, hogy most már bármikor jöhetne a baba.

A gyerekek viszonylag jól viselik, hogy nincs itthon az apjuk, bár a 3 éves, megint többször felkel éjszaka, és nem akarnak külön aludni. Ma rajzolt a nagyobbik fiam eg rajzot a logopédusnál. Minket hármunkat egy kupacba rajzolt, míg az apját külön. Ha látná egy gyerek pszichológus, biztos levonná a következtetéseket.

Anyósomék még mindig rengeteget segítenek. Felajánlották, ha kell, majd ők viszik a foglalkozásokra a gyereket, nagy bevásárlást elintézik helyettem ha kell, a gyerekeket, ha pár órára is, de felviszik, hogy pihenhessek egy kicsit. Szóval egy szavam nem lehet. Össze tehetem a kezemet, mindenkinek ilyen anyósék kellenének.

2011. okt. 3. 19:09
 400/674 anonim ***** válasza:

Örülök,hogy minden jól alakul.Remélem a pici "kihúzza" az idejét a pocakodban....

Hát le a kalapom elötted!!!Nagyon sok eröd van,és még nagyobb a kitartásod.Ennyi mindent terhesen,2 gyerekkel....

További jókat kíváno neked!

2011. okt. 4. 16:37
❮❮ ... 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!