Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Házassági válság! Vígasz...

Házassági válság! Vígasz kellene. Tanácsok?

Figyelt kérdés

Tetem már pár kérdést fel és általában használható válaszokat kaptam. Most egy kis együttérzésre lenne szükségem.

Ma reggel a férjem bejelentette, hogy van egy másfél, két hónapos viszonya az egyik munkatársával. A nő 42 éves, vagyis jóval korosabb mint a párom, két felnőtt gyerekkel, egy háztartásban velük élő férjjel, akitől már elvált, de amíg nem tudja kifizetni, addig ez a kényszer megoldás.

Ezzel szemben és itt vagyok két kisgyerekkel, 20 hetes terhesen, a harmadikkal. Reggel mikor megtudtam nyeltem egy nagyot és ráhagytam a döntést, nem kiabáltunk, meghallgattam, hogy mennyire jó az ágyban, mennyire szereti, de minket is, mint családját és nem akar elveszíteni minket. Össze van zavarodva.

Abban reménykedem, hogy megjön az esze, hogy mit veszíthet ha elhagy minket. Családom nem tud segíteni, szüleim nem élnek, testvéreméknek is megvan a saját gondjuk. Annyit még, hogy ez a terhesség hárpiává változtatott és szerinte ezért keresett máshol megértést. Bocsánat a hosszúságáért

2011. jún. 14. 17:10
❮❮ ... 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 ... ❯❯
 411/674 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ez csak a szokásos utolsó idős hangulatingadozás. Legalábbis nálam is így volt, amikor a harmadikat vártuk. :) Gondolj sokat a picidre, leld örömedet a nagyokban, a többivel pedig most ne törödj, nem érdemes!
2011. okt. 7. 09:11
 412/674 A kérdező kommentje:
igazad van, nem érdemes idegeskednem, nem éri meg.
2011. okt. 7. 10:33
 413/674 A kérdező kommentje:
na, csak megkaptam az anyagi támogatást. Bár több 10.000-rel kevesebbet, arra hivatkozva, hogy ő is csak a bére 3/4-ét kapta meg. Hol érdekel az engem? De azért a párjának odaadja a megbeszélt összeget. Hab a tortán, hogy megint azzal jött elő, hogy még a felesége vagyok és joga van intim kapcsolatba lépni velem. Ha nem lettek volna itthon a gyerekek, leordítottam volna a fejét, így csak annyit jegyeztem meg, hogy gyomorforgatónak találom az ötletet.
2011. okt. 7. 19:05
 414/674 anonim ***** válasza:
100%
ez az ember a középkorban él?
2011. okt. 7. 19:10
 415/674 A kérdező kommentje:
nem, nagyon birtokló. Nehezen engedi el azt, ami már nem az övé. Hiába beszélek neki, hogy ő hagyott el engem, még mindig azt hiszi, hogy hozzá tartozom.
2011. okt. 7. 20:29
 416/674 A kérdező kommentje:
ja, még valami. Tudomásomra hozta, ha valamikor szakítanának a párjával, én leszek az első nő megint az életében, és visszaköltözik hozzánk. Meg hogy nem tűr meg mellettem másik férfit. Kezd becsavarodni.
2011. okt. 7. 20:32
 417/674 anonim ***** válasza:
100%
Remélhetőleg elküldted a francba...
2011. okt. 7. 20:59
 418/674 anonim ***** válasza:
100%

Ez az ember nem normális!!!

Még hogy visszaköltözne....

Minden jót nektek. :D

2011. okt. 7. 21:05
 419/674 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretnélek ijesztegetni, de jobb előre gondolkodni: keresd ki az anyaotthonok telefonszámát vész esetére, és tárold el a telefonodban...
2011. okt. 7. 21:11
 420/674 anonim ***** válasza:
100%
Ha-ha-ha! Te meg mondd meg neki, ha legközelebb ilyennel jön, hogy kötve hiszed, hiszen majd neked is lesz új párod... Majd írd le, milyen képet vágott.....
2011. okt. 7. 21:56
❮❮ ... 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!