Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Házassági válság! Vígasz...

Házassági válság! Vígasz kellene. Tanácsok?

Figyelt kérdés

Tetem már pár kérdést fel és általában használható válaszokat kaptam. Most egy kis együttérzésre lenne szükségem.

Ma reggel a férjem bejelentette, hogy van egy másfél, két hónapos viszonya az egyik munkatársával. A nő 42 éves, vagyis jóval korosabb mint a párom, két felnőtt gyerekkel, egy háztartásban velük élő férjjel, akitől már elvált, de amíg nem tudja kifizetni, addig ez a kényszer megoldás.

Ezzel szemben és itt vagyok két kisgyerekkel, 20 hetes terhesen, a harmadikkal. Reggel mikor megtudtam nyeltem egy nagyot és ráhagytam a döntést, nem kiabáltunk, meghallgattam, hogy mennyire jó az ágyban, mennyire szereti, de minket is, mint családját és nem akar elveszíteni minket. Össze van zavarodva.

Abban reménykedem, hogy megjön az esze, hogy mit veszíthet ha elhagy minket. Családom nem tud segíteni, szüleim nem élnek, testvéreméknek is megvan a saját gondjuk. Annyit még, hogy ez a terhesség hárpiává változtatott és szerinte ezért keresett máshol megértést. Bocsánat a hosszúságáért

2011. jún. 14. 17:10
❮❮ ... 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ... ❯❯
 381/674 anonim ***** válasza:
100%
:)) Gratulálok hozzá! Az elvitt cuccaidat visszahozta már?
2011. szept. 23. 11:28
 382/674 A kérdező kommentje:
igen, visszakaptam. Bár néhány általa feleslegesnek talált dolgot kidobott, de azok pótolhatók. szerintem ez egy példás válás lesz. Még a tárgyalásra is együtt megyünk
2011. szept. 23. 14:14
 383/674 anonim ***** válasza:
100%
Mert van maximum tartásdíj?... A párom amikor vált, nem a bírónő döntött, megegyeztek és kész, az exe közölte, havi 40e kell, annyit kap azóta is, a bírónő csak helybenhagyta a megegyezést.
2011. szept. 23. 16:23
 384/674 A kérdező kommentje:
a fizetése 50% lehet a legtöbb amit kiszabhatnak 3 gyerekre. Én így tudom, de ha nem így van, akkor javítsatok ki nyugodtan
2011. szept. 23. 16:41
 385/674 anonim ***** válasza:
Jól tudod! KitartásÍ!
2011. szept. 24. 13:42
 386/674 A kérdező kommentje:
olyan jó kárörvendeni :)))) A Mónika féltékeny, hogy beszélünk egymással a férjemmel, meg együtt megyünk a tárgyalásra. Megtiltotta a férjemnek, hogy velem jöjjön, akkor hívhat fel, ha dolgozik. EZ már röhej. Ja, és nem hozhatja vissza a TV-t a gyerekszobába. Talán azt várta, hogy majd ordítozva válunk el, mert ő nem tudott kulturáltan elválni???
2011. szept. 24. 17:07
 387/674 anonim ***** válasza:

Jó olvasni ezeket a sorokat....

Örülök,hogy végül is jól alakulnak a dolgaitok....

Majd írj még..

2011. szept. 26. 07:59
 388/674 A kérdező kommentje:
hát, lányok, egyre jobban az az érzésem, hogy a férjem hagyja magát irányítani. Csak sodródik az árral. Történet a következő. Megbeszéltük, hogy jön a gyerekekért, és elviszi őket pár órára hozzájuk. Tegnap késő este felhívott, hogy nem jó neki sem a mai, sem a szerdai nap. Igaz, mind a kettő náthás, meg lázas, így el sem engedném őket. (Hozzáteszem én is majd meghalok úgy köhögök) De akkor is, a gyerekeknek jót tett volna, még ha csak kint az udvaron játszik velük egy órát, én meg addig pakolhattam volna itt bent. Mi lesz akkor ha megindul a szülés? Mert eddig ő volt az ügyeletes gyerek vigyázó, de ezek után, tényleg úgy járok, hogy a kiírt idő előtt pár nappal anyósomékhoz kell költöztetnem a gyerekeket.
2011. szept. 26. 14:33
 389/674 anonim ***** válasza:
Szia! Írtam már neked többször is. Most csak annyi, hogy nagyon ügyes vagy, le a kalappal előtted, biztosan nehéz lesz, különösen az újszülöttel, de majd akkor is légy erős, mint most! Megkérdezhetem, hogy mi lesz a neve?
2011. szept. 26. 23:47
 390/674 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Még valami, meg vannak-e már a dolgok a picinek, szükségetek van-e még valamire, mert szívesen segítek ruhával például, ha kell?
2011. szept. 26. 23:54
❮❮ ... 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!