Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Házassági válság! Vígasz...

Házassági válság! Vígasz kellene. Tanácsok?

Figyelt kérdés

Tetem már pár kérdést fel és általában használható válaszokat kaptam. Most egy kis együttérzésre lenne szükségem.

Ma reggel a férjem bejelentette, hogy van egy másfél, két hónapos viszonya az egyik munkatársával. A nő 42 éves, vagyis jóval korosabb mint a párom, két felnőtt gyerekkel, egy háztartásban velük élő férjjel, akitől már elvált, de amíg nem tudja kifizetni, addig ez a kényszer megoldás.

Ezzel szemben és itt vagyok két kisgyerekkel, 20 hetes terhesen, a harmadikkal. Reggel mikor megtudtam nyeltem egy nagyot és ráhagytam a döntést, nem kiabáltunk, meghallgattam, hogy mennyire jó az ágyban, mennyire szereti, de minket is, mint családját és nem akar elveszíteni minket. Össze van zavarodva.

Abban reménykedem, hogy megjön az esze, hogy mit veszíthet ha elhagy minket. Családom nem tud segíteni, szüleim nem élnek, testvéreméknek is megvan a saját gondjuk. Annyit még, hogy ez a terhesség hárpiává változtatott és szerinte ezért keresett máshol megértést. Bocsánat a hosszúságáért

2011. jún. 14. 17:10
❮❮ ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 ... ❯❯
 341/674 anonim ***** válasza:

Nem ismersz valakit aki letudná ismét törölni a gépet és újratelepíteni???

azért már ez túlzás.....Ne hogy már ö mondja meg mikor ülhetsz a gép elé..Mi van már "terrorizálni "is szeretne???

Ekkora szar alakot...De már írtam.Tényleg csaodállak,hogy ezt hogy bírod ilyen nyugalommal.Lehet én a fe´rjemet már elintéztem volna......

Adj neki legközelebb egy adag altatót a kvjába legyen egy kis nyugtod töle.....

2011. aug. 24. 07:35
 342/674 A kérdező kommentje:
mind ha ez nem lenne elég, most még a nőgyógyász is frászt hozta rám. Nagy valószínűséggel heparint kell adnom magamnak, hogy ne kapjak trombózist. Még mi jöhet?
2011. aug. 24. 12:16
 343/674 anonim ***** válasza:
100%

Jééézudom :/

Hány hetes vagy? Mi a gond?

Nagyon hamar értesd meg azzal a b@romarcú férjeddel, hogy neked most NYUGALOMRA, PIHENÉSRE, BÉKÉRE, ÉS SZERETETRE van szükséged! Amennyiben ő nem hajlandó ehhez hozzájárulni, legalább hagyjon élni békében, takarodjon a Mónikájához!

2011. aug. 24. 12:21
 344/674 anonim ***** válasza:
100%

Vigyázz magadra nagyon.Minél többet pihenj,a férjed meg küldd melegebb éghajlatra.

Annyira sajnálom,hogy így alakult ez az egész.Tényleg nem értem ezt az embert.Miért nem hagy nyugodtan téged???Ö szart bele az életetekbe!!!

Hány hetes vagy????

2011. aug. 24. 12:48
 345/674 A kérdező kommentje:

UH szerint 29, számolás szerint 30 hetes vagyok, pont ma kezdem. Hiába mondtam neki, hogy mit mondott a nőgyógyász, elengedte a füle mellett. Nem hatja meg az egészségi állapotom. Elvan magában.

Rájöttem arra, hogy mindig akkor kezd el bunkózni, ha tudatom vele, hogy az ügyvédnél voltam, vagy megyek. Azt még nem is meséltem, hogy a veszekedésünkkor kijelentette, hogy nem ő fog elköltözni, hanem én. És undorítónak talál. Nem akartam szemen köpni, mert egy kissé ittas volt. Pedig gyerek, és részeg ember igazat mond. Így tartja a mondás.

2011. aug. 24. 17:21
 346/674 anonim ***** válasza:
Üzenem a férjednek, hogy én ugyan 93 kilós vagyok jelenleg, 28 hetes terhesen, de hogy nekimentem volna, az hétszentség.... Örüljön, hogy te csak a szembeköpést fontolgattad!
2011. aug. 24. 18:58
 347/674 A kérdező kommentje:
eddig mindig azzal jött, hogy engem is ugyanúgy megkíván testileg, mint a Mónit, de én hárítottam eddig is, ezután is. Szerintem, csak annyi a gondja, hogy nem zokogok reggeltől estig, hanem ugyanúgy mosolygok, mint eddig és ez fáj neki.
2011. aug. 24. 19:16
 348/674 anonim ***** válasza:

Èn ezt az egészet nem hiszem...Félre ne érts....Egyszerüen ilyen alakot.Hát mondd meg neki te már régóta undorodsz töle.CSak azt is mondd meg miért kellett a gyerek????

Pedig költözzön csak ö.Vagy marad a lakásleválasztás...Istenem remélem a bíróság jól helyre teszi a férjed.Mikor lesz a tárgyalás???

2011. aug. 24. 21:08
 349/674 anonim ***** válasza:
Amíg a picivel bent leszel a szülészeten, ki fog a nagyobbakra vigyázni? Ha megindul a szülés majd úgy két hónap múlva, lesz, aki tud azonnal jönni a gyerkőcökre vigyázni?
2011. aug. 25. 07:51
 350/674 anonim ***** válasza:

Te be tudsz menni mentővel is a kórházba, csak a gyerkőcökre is jó volna, ha addig tudna majd vigyázni valaki.

A férjed egy igazi szar alak, elképzelhetetlenül jobb és könnyebb lesz nektek nélküle.

(előző)

2011. aug. 25. 07:55
❮❮ ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!