Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Házassági válság! Vígasz...

Házassági válság! Vígasz kellene. Tanácsok?

Figyelt kérdés

Tetem már pár kérdést fel és általában használható válaszokat kaptam. Most egy kis együttérzésre lenne szükségem.

Ma reggel a férjem bejelentette, hogy van egy másfél, két hónapos viszonya az egyik munkatársával. A nő 42 éves, vagyis jóval korosabb mint a párom, két felnőtt gyerekkel, egy háztartásban velük élő férjjel, akitől már elvált, de amíg nem tudja kifizetni, addig ez a kényszer megoldás.

Ezzel szemben és itt vagyok két kisgyerekkel, 20 hetes terhesen, a harmadikkal. Reggel mikor megtudtam nyeltem egy nagyot és ráhagytam a döntést, nem kiabáltunk, meghallgattam, hogy mennyire jó az ágyban, mennyire szereti, de minket is, mint családját és nem akar elveszíteni minket. Össze van zavarodva.

Abban reménykedem, hogy megjön az esze, hogy mit veszíthet ha elhagy minket. Családom nem tud segíteni, szüleim nem élnek, testvéreméknek is megvan a saját gondjuk. Annyit még, hogy ez a terhesség hárpiává változtatott és szerinte ezért keresett máshol megértést. Bocsánat a hosszúságáért

2011. jún. 14. 17:10
❮❮ ... 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... ❯❯
 311/674 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy idáig jutottál! És csodálom az önuralmad. A főztöm tudod hol kötne ki, ha enni akarna belőle....
2011. aug. 13. 13:37
 312/674 A kérdező kommentje:
én már eleget szomorkodtam a házasságunk miatt. Talán a lelkem mélyén mindig is tudtam, hogy ennek válás lesz a vége, csak nem megcsalás miatt.Sokszor kaptam azt meg, hogy nem tudom felé kimutatni a szerelmemet teljes mértékben. Talán, már akkor tudat alatt az elválásra készültem.
2011. aug. 13. 15:07
 313/674 A kérdező kommentje:
most fogadtam meg magamnak, hogy egyetlen barátot sem tartok meg. A közös barátunk hátba támadt és beszámolt a levelezésünkről a férjemnek. Nem hittem volna, hogy ekkorát csalódok benne.
2011. aug. 14. 17:16
 314/674 A kérdező kommentje:

2 pozitív dolog történt ma velem.

1: a férjem nekiállt festeni, holnap folytatja. Szép lett, nem azon van a gond, hanem, hogy úúútálok festés után takarítani.

2: miközben ő pemecselt, végre nyugodtan váltottunk pár szót, a jövőt nézve. Mónika férje egy hónap múlva köteles kiköltözni, ki lett fizetve. Akár a férjem már mehetne is oda lakni. Már várom a napot.

Váláshoz annyit fűzött hozzá, hogy attól fél, hogy anyagilag lehúzom. Nem mind pénzét, csak a felét vinném:)))

2011. aug. 15. 16:57
 315/674 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, de szerintem nem a fele jár (erre biztosan van valami eszméletlen bonyolult táblázat, amiből ki lehet számolni...), hiszen három gyerkőcről van szó, ő pedig egyedül van (szerető és szerető gyerekei ebből a szempontból szerintem egyáltalán nem számítanak).

Csak így tovább!

2011. aug. 15. 17:04
 316/674 anonim ***** válasza:
Váláskor a fele jár, nem a másvilágra költözik, hogy a gyerekek között is fel kelljen osztani... A gyerekeket majd a gyerektratásnál vegye csak figyelembe....Kitartás, csak így tovább!
2011. aug. 15. 17:50
 317/674 A kérdező kommentje:
így is értettem, a fizetése felét szabhatja ki a bíróság gyerektartás címén max., ha jók az értesüléseim
2011. aug. 15. 18:45
 318/674 anonim ***** válasza:

Na akkor végre tudtatok beszélni normálisan.A lakás is ki lett festve...Szuper!!!!

CSak így tovább.Hát a válás gyerekekkel így jár...Ezt neki is tudnia kellett......

2011. aug. 16. 07:20
 319/674 A kérdező kommentje:
azt hitte talán, hogy semmiféle anyagiakkal nem fog tartozni nekem, meg a gyerekeknek? Persze azt hitte, hogy majd olyan balga leszek, hogy nem kérek gyerektartást. Fura mód, elfogyott a pénze, most nem is megy a Mónikához. Helyette egész nap telefonon lógnak, meg chat-elnek.
2011. aug. 16. 09:08
 320/674 anonim ***** válasza:

Àh ne is foglalkozz vele....Had mónikázzon csak.Majd meglátjátok mi lesz a válás után..Arra én is kíváncsi leszek.Követem az eseményeket a kérdés kiírása óta...Többször írtam is.Csodállak,hogy ennyi önuralmad,és kitartásod van!!!!!Sok nönek kellene a példádat követnie.Nem pedig türni..

Minden elismerésem a tiéd.Vigyázzmagatokra és a pocaklakóra.

2011. aug. 16. 10:42
❮❮ ... 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!