Házassági válság! Vígasz kellene. Tanácsok?
Tetem már pár kérdést fel és általában használható válaszokat kaptam. Most egy kis együttérzésre lenne szükségem.
Ma reggel a férjem bejelentette, hogy van egy másfél, két hónapos viszonya az egyik munkatársával. A nő 42 éves, vagyis jóval korosabb mint a párom, két felnőtt gyerekkel, egy háztartásban velük élő férjjel, akitől már elvált, de amíg nem tudja kifizetni, addig ez a kényszer megoldás.
Ezzel szemben és itt vagyok két kisgyerekkel, 20 hetes terhesen, a harmadikkal. Reggel mikor megtudtam nyeltem egy nagyot és ráhagytam a döntést, nem kiabáltunk, meghallgattam, hogy mennyire jó az ágyban, mennyire szereti, de minket is, mint családját és nem akar elveszíteni minket. Össze van zavarodva.
Abban reménykedem, hogy megjön az esze, hogy mit veszíthet ha elhagy minket. Családom nem tud segíteni, szüleim nem élnek, testvéreméknek is megvan a saját gondjuk. Annyit még, hogy ez a terhesség hárpiává változtatott és szerinte ezért keresett máshol megértést. Bocsánat a hosszúságáért
2 pozitív dolog történt ma velem.
1: a férjem nekiállt festeni, holnap folytatja. Szép lett, nem azon van a gond, hanem, hogy úúútálok festés után takarítani.
2: miközben ő pemecselt, végre nyugodtan váltottunk pár szót, a jövőt nézve. Mónika férje egy hónap múlva köteles kiköltözni, ki lett fizetve. Akár a férjem már mehetne is oda lakni. Már várom a napot.
Váláshoz annyit fűzött hozzá, hogy attól fél, hogy anyagilag lehúzom. Nem mind pénzét, csak a felét vinném:)))
Bocs, de szerintem nem a fele jár (erre biztosan van valami eszméletlen bonyolult táblázat, amiből ki lehet számolni...), hiszen három gyerkőcről van szó, ő pedig egyedül van (szerető és szerető gyerekei ebből a szempontból szerintem egyáltalán nem számítanak).
Csak így tovább!
Na akkor végre tudtatok beszélni normálisan.A lakás is ki lett festve...Szuper!!!!
CSak így tovább.Hát a válás gyerekekkel így jár...Ezt neki is tudnia kellett......
Àh ne is foglalkozz vele....Had mónikázzon csak.Majd meglátjátok mi lesz a válás után..Arra én is kíváncsi leszek.Követem az eseményeket a kérdés kiírása óta...Többször írtam is.Csodállak,hogy ennyi önuralmad,és kitartásod van!!!!!Sok nönek kellene a példádat követnie.Nem pedig türni..
Minden elismerésem a tiéd.Vigyázzmagatokra és a pocaklakóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!