Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Házassági válság! Vígasz...

Házassági válság! Vígasz kellene. Tanácsok?

Figyelt kérdés

Tetem már pár kérdést fel és általában használható válaszokat kaptam. Most egy kis együttérzésre lenne szükségem.

Ma reggel a férjem bejelentette, hogy van egy másfél, két hónapos viszonya az egyik munkatársával. A nő 42 éves, vagyis jóval korosabb mint a párom, két felnőtt gyerekkel, egy háztartásban velük élő férjjel, akitől már elvált, de amíg nem tudja kifizetni, addig ez a kényszer megoldás.

Ezzel szemben és itt vagyok két kisgyerekkel, 20 hetes terhesen, a harmadikkal. Reggel mikor megtudtam nyeltem egy nagyot és ráhagytam a döntést, nem kiabáltunk, meghallgattam, hogy mennyire jó az ágyban, mennyire szereti, de minket is, mint családját és nem akar elveszíteni minket. Össze van zavarodva.

Abban reménykedem, hogy megjön az esze, hogy mit veszíthet ha elhagy minket. Családom nem tud segíteni, szüleim nem élnek, testvéreméknek is megvan a saját gondjuk. Annyit még, hogy ez a terhesség hárpiává változtatott és szerinte ezért keresett máshol megértést. Bocsánat a hosszúságáért

2011. jún. 14. 17:10
❮❮ ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... ❯❯
 281/674 anonim ***** válasza:

Micsoda egy féreg!!!!!

Ezeket mind az ügyvédednek majd mondd el,hogy a bíróságnak is legyen tudomása ezekröl.....Egyszerüen hallatlan amit a férjed meg mer magának engedni!!!

El sem hiszem,hogy vannak ilyen emberek a földön.Ráadásul apuka....Ezt a Mónikát meg ne is illessem szavakkal....

Remélem minél elöbb túl leszel ezen a procedúrán és nyugtotok lesz.

2011. aug. 5. 07:53
 282/674 anonim ***** válasza:
De miért mosol rá? Takarítani persze kell, és ha ott a kész étel a hűtőben, eszik belőle (gondolom anyagilag per pillanat beszáll a költségekbe, igaz?), de miért mosod ki a ruháit? Vigye oda, ahol összepiszkolja.
2011. aug. 5. 07:54
 283/674 A kérdező kommentje:
próbáltam nem mosni rá, de akkora patáliát csapott belőle, hogy jobbnak láttam, ha ráhagyom a dolgot. Így legalább nem veszekszünk. Igaz, nem is sokat beszélünk. Egyébként elismerte, hogy mennyit változtam jó irányba, mióta kiderült a dolog.Talán azért, mert én próbáltam megmenteni a házasságom, csak ő nem. Neki így kényelmesebb.
2011. aug. 5. 08:26
 284/674 A kérdező kommentje:
együtt fizetünk mindent, csak ugye neki több benne a pénzügyi része. Tegnap még azt is tudomásomra hozta a gyerekekkel kapcsolatban, hogy lenne aki vigyázna rájuk, vinné, hozná őket az oviba, orvoshoz ha betegek. Mire én közöltem vele, hogy ha nála is lennének a gyerekek, akkor sem a Mónikának, vagy a lányainak adnám felügyeletre, hogy ők élhessék az életüket, hanem az apjuknak. Erre már nem tudott mit válaszolni, csak annyit bökött oda, hogy akkor meglennének legalább nevelve.
2011. aug. 5. 08:31
 285/674 A kérdező kommentje:
Mit tudok akkor tenni, ha azzal fenyegetőzik, hogy ismeretlen helyre távozik a gyerekeimmel, még a válás kimondása előtt?????
2011. aug. 9. 08:58
 286/674 anonim ***** válasza:
A GYEREKEK NEM MENNEK SEHOVÁ!
2011. aug. 9. 10:08
 287/674 anonim ***** válasza:
Mivel annyira normális védőnőtök van, én megérdezném őt, hogy mit tud javasolni. Hátha van valami ötlete, monjuk anyaotthon? Érdemes volna szétnézni, talán van valahol egy üres hely, ahol el tudnátok lenni, amíg a válást kimondják.
2011. aug. 9. 12:52
 288/674 A kérdező kommentje:
igen, erre én is gondoltam, kedves utolsó. Ma ügyvédhez megyek, délután meg felhívom a védőnőt. Csak az a baj, hogy szabin van és elutazott.
2011. aug. 9. 13:54
 289/674 A kérdező kommentje:
sikeresen beszélem az ügyvéddel, és még pénzt sem kért tőlem. Adott pár papírt amit ki kell töltenem, heg a hivatalba bevinnem lepecsételtetni. Nagyon normális volt. Megértette a helyzetem, gondolok arra, hogy anyagilag padlóra kerültem. Csütörtökön délután viszem vissza a papírokat, meg az anyakönyvi kivonatokat és elindítjuk a dolgot.
2011. aug. 9. 18:23
 290/674 anonim ***** válasza:

A pasas mit szólt hozzá? Vagy még nem tudja?

Amúgy meg a gyerekeket ki ne engedd a házból az apjukkal, mert tényleg lelép, és akkor mit csinálsz? :/

2011. aug. 9. 21:14
❮❮ ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!