Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Házassági válság! Vígasz...

Házassági válság! Vígasz kellene. Tanácsok?

Figyelt kérdés

Tetem már pár kérdést fel és általában használható válaszokat kaptam. Most egy kis együttérzésre lenne szükségem.

Ma reggel a férjem bejelentette, hogy van egy másfél, két hónapos viszonya az egyik munkatársával. A nő 42 éves, vagyis jóval korosabb mint a párom, két felnőtt gyerekkel, egy háztartásban velük élő férjjel, akitől már elvált, de amíg nem tudja kifizetni, addig ez a kényszer megoldás.

Ezzel szemben és itt vagyok két kisgyerekkel, 20 hetes terhesen, a harmadikkal. Reggel mikor megtudtam nyeltem egy nagyot és ráhagytam a döntést, nem kiabáltunk, meghallgattam, hogy mennyire jó az ágyban, mennyire szereti, de minket is, mint családját és nem akar elveszíteni minket. Össze van zavarodva.

Abban reménykedem, hogy megjön az esze, hogy mit veszíthet ha elhagy minket. Családom nem tud segíteni, szüleim nem élnek, testvéreméknek is megvan a saját gondjuk. Annyit még, hogy ez a terhesség hárpiává változtatott és szerinte ezért keresett máshol megértést. Bocsánat a hosszúságáért

2011. jún. 14. 17:10
❮❮ ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... ❯❯
 261/674 A kérdező kommentje:
Az a fura, hogy mióta a nőjével együtt elmentek fagyizni és vitték a gyerekeket, nem nagyon hozza szóba, hogy megint közös programot csinálnának. Talán a nőnek nem jöttek be a gyerekeim?
2011. aug. 2. 14:59
 262/674 anonim ***** válasza:
Vagy inkább a gyerekek mondtak egy-két amolyan igazi, őszinte gyerekszájas szót. Ezek nagyon szíven tudják ütni az embert.
2011. aug. 2. 15:06
 263/674 anonim ***** válasza:
szerintem leesett a nőnek, hogy a pasi mellé jár 2 gyerkőc is :)
2011. aug. 2. 15:19
 264/674 A kérdező kommentje:
egyáltalán nem izgatom magam, ha nincs itthon. Sőt, nyugodtabb vagyok. Ha itthon van, mindig azt kérdezem, hogy mikor megy már el a nőjéhez. Lehet, hogy bunkón hangzik, de jobb mikor nincs itthon. A gyerekek is másképp viselkednek. Nem kell állandóan vigyázzban ülnöm, mikor "mar" belém egy megjegyzéssel. A gyerekekkel ilyenkor jól szétpakoljuk a játékaikat, és építünk, rajzolunk, autózunk. De ha itthon van az apjuk, ezeket nem lehet. Zavarja a rendetlenség.
2011. aug. 2. 18:44
 265/674 anonim ***** válasza:
nem akar végre elköltözni?
2011. aug. 2. 18:53
 266/674 A kérdező kommentje:
mondja itt a nagy humbugokat, hogy ekkor, meg akkor költözik, meg nem ad haza majd pénzt és boldoguljak ahogy tudok. Pedig már megállapodtunk, ha el költözik akkor továbbra is ő fizeti az albérletet, míg a bíróság nem tisztázza, hogy mennyi pénz jár tőle, nekem a gyerekekre.Bár anyósom szerint, meg szerintem is, a nője így nem fogja hagyni, hogy ott lakjon, szinte ingyen, ha nekem fizeti a lakást. Még segítenék is neki összepakolni, ha arról lenne szó. Az a ciki a dologban, hogy a gyerekek napi max. egyszer kérdezik hol az apjuk, és elfogadják, ha azt mondom nekik, hogy dolgozik. Nem fogom őket traktálni a mi problémánkkal. Annyit tudnak, hogy van egy néni akit apa szeret, de nem firtatják, hogy miért nincs velük.
2011. aug. 2. 20:45
 267/674 anonim ***** válasza:
a férjed egy idióta, és nagyon nagyot fog koppanni, hogyha rájön, hogy a nőnek nem kell gyerekestül-pénztelenül...
2011. aug. 2. 21:08
 268/674 A kérdező kommentje:
igen, de én már nem fogadom vissza, ha el is megy. Valóban a két szék közül a pad alá fog esni. Sziklaszilárd meggyőződésem, hogy helyesen cselekszem, még annak ellenére is, hogy ő várni akar a válással. Ma is próbált kedveskedni egy öleléssel, egy pocak simivel, én meg elhajtottam. De az egészsége már látja kárát. Aludni nem bír, napi 2 doboz cigit szív, fáj a feje, annak ellenére, hogy beveszi a fájdalomcsillapítót.
2011. aug. 2. 22:47
 269/674 A kérdező kommentje:
mindig azzal jön, hogy a gyerekek miatt nem tud aludni. Épp azért gyerekek, hogy elevenek legyenek, nem közözhetem őket egy székhez. Arról meg már nem én tehetek, ha az egész éjszakai lepedő torna után fáradt. Aludjon ott, ahol kéli magát.
2011. aug. 2. 22:51
 270/674 A kérdező kommentje:

kint voltak a családvédelmisek. Mert ugye minden bejelentésnek utána kell járniuk, hogy van - valós alapja. Persze, hogy nem találtak semmit, normálisan elbeszélgettem velük.

Na de van itt más is. Beszéltem a férjemmel a válást próbáltam részletezni bele, hogyan, miképp kellene elválnunk. Erre kijelentette, hogy vinni fogja a gyerekeket is. Még a meg nemszületettet is vinni akarja. Állítólag beszélt erről a Mónikával, aki beleegyezett. Teljesen bepánikoltam, hogy elperli tőlem a gyerekeimet. Hiába próbálom győzködni, hogy akarom elvenni tőle a gyerekeket, bármikor láthatja őket, nem uszítom ellenük, egyszerűen hajthatatlan. Mi lesz most? Arra hivatkozik, hogy nincsenek nevelve.

2011. aug. 4. 16:05
❮❮ ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!