Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Házassági válság! Vígasz...

Házassági válság! Vígasz kellene. Tanácsok?

Figyelt kérdés

Tetem már pár kérdést fel és általában használható válaszokat kaptam. Most egy kis együttérzésre lenne szükségem.

Ma reggel a férjem bejelentette, hogy van egy másfél, két hónapos viszonya az egyik munkatársával. A nő 42 éves, vagyis jóval korosabb mint a párom, két felnőtt gyerekkel, egy háztartásban velük élő férjjel, akitől már elvált, de amíg nem tudja kifizetni, addig ez a kényszer megoldás.

Ezzel szemben és itt vagyok két kisgyerekkel, 20 hetes terhesen, a harmadikkal. Reggel mikor megtudtam nyeltem egy nagyot és ráhagytam a döntést, nem kiabáltunk, meghallgattam, hogy mennyire jó az ágyban, mennyire szereti, de minket is, mint családját és nem akar elveszíteni minket. Össze van zavarodva.

Abban reménykedem, hogy megjön az esze, hogy mit veszíthet ha elhagy minket. Családom nem tud segíteni, szüleim nem élnek, testvéreméknek is megvan a saját gondjuk. Annyit még, hogy ez a terhesség hárpiává változtatott és szerinte ezért keresett máshol megértést. Bocsánat a hosszúságáért

2011. jún. 14. 17:10
❮❮ ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... ❯❯
 241/674 anonim ***** válasza:
ne hagyd magad!
2011. júl. 26. 10:06
 242/674 anonim ***** válasza:
Összeszedted a papírokat??Àtadtad???
2011. júl. 27. 07:31
 243/674 anonim ***** válasza:

Semmit nem válaszolsz...

Mi történt??CSak nem baj van????

Ìrj!!!!

2011. júl. 29. 13:31
 244/674 A kérdező kommentje:
nincs semmi baj, csak állnak a dolgok. Egyszerűen lehetetlen elérni az ügyvédet. Átmentem hozzá a megbeszélt időpontban, erre közölte, hogy mivel augusztus végéig a bíróság szünetelteti a peres eljárásokat, addig nem érdemes a papírokkal foglalkozni. Ha még akkor is válás van kilátásban, akkor beadjuk. Valahogy az égiek sem akarják, hogy lépni tudjak. Pedig milyen szépen elgondoltam, hogy legalább a szülésre az első tárgyalás meglesz. Én kis naív :(((
2011. júl. 29. 14:45
 245/674 anonim ***** válasza:

Attól még, mert a bíróság szünetel, átrághatjátok a papírokat, megbeszélhetitek, milyenek a kilátásaid, mennyi gyerektartást fogsz kapni, hogy zajlik majd a vagyonmegosztás, ilyenek.

NE HAGYD MAGAD!

2011. júl. 29. 15:17
 246/674 anonim ***** válasza:
Igen is add át a papírokat. Attól,hogy szünetel a bíróság attól a papírokat átveszik és sorrendben fognak vele majd foglalkozni.....
2011. júl. 29. 15:20
 247/674 A kérdező kommentje:
nem hagyom én magam. Csak kissé bosszant, hogy mindenki le akar beszélni, hogy ügyvéd segítségével váljak. Igaz anyagilag húzós, de akkor is inkább vállalom, minthogy átcs..ék az agyamat. Papírokat összeszedtem, paksamétában összeszedve. De egy furcsa dolog azért van. Anyósom, aki mindig mellettem állt, most valahogy hidegen viselkedik velem, mióta az ügyvéd is képbe került.
2011. júl. 29. 20:13
 248/674 anonim ***** válasza:

U`gy látszik anyós pajtás is bemutatkozik...Mit gondolt??Hogy hagyod magad a fia fa..áról lerázni minden fillér nélkül 3 gyerekkel???Már bocsánat!!

Remélem a barátaid és a testvéred melletted áll.

KItartást és add át a papírokat gyorsabban túl leszel az egészen......

2011. júl. 30. 10:06
 249/674 A kérdező kommentje:
szerintem eddig azt hitte ő is és apósom is, hogy rendbe hozzuk valahogy a házasságunkat. Csak most, hogy látja, hogy komolyan gondolom a válást és nem a levegőbe beszélek, talán most ébredt rá, hogy itt nincs mit tenni már.Állandóan azt kérdezgeti, hogy miből fogok eltartani 3 gyereket, ha a férjem elköltözik a nőjéhez? Nem mondhatok rájuk semmi rosszat, csak furcsállom a dolgot. Apósom álláspontja: ha meg is csal a férjem akkor sem szabadott volna kiderülnie, vagy tartósnak lennie. Kedves nem? Azt hittem tegnap lefordulok a székről, mikor közölte velem.
2011. júl. 30. 17:56
 250/674 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz velük...A ti boldogságotok számít...

Támogatásokat kapni fogtok,kezdésnek a hivatalból...A férjedre kiírnak gyerektartást,te kapsz családit gyest,az oviba kedvezményeket.

Ne félj!!!!Kitartást minél elöbb add át a papírokat.....

2011. júl. 30. 20:23
❮❮ ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!