Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Házassági válság! Vígasz...

Házassági válság! Vígasz kellene. Tanácsok?

Figyelt kérdés

Tetem már pár kérdést fel és általában használható válaszokat kaptam. Most egy kis együttérzésre lenne szükségem.

Ma reggel a férjem bejelentette, hogy van egy másfél, két hónapos viszonya az egyik munkatársával. A nő 42 éves, vagyis jóval korosabb mint a párom, két felnőtt gyerekkel, egy háztartásban velük élő férjjel, akitől már elvált, de amíg nem tudja kifizetni, addig ez a kényszer megoldás.

Ezzel szemben és itt vagyok két kisgyerekkel, 20 hetes terhesen, a harmadikkal. Reggel mikor megtudtam nyeltem egy nagyot és ráhagytam a döntést, nem kiabáltunk, meghallgattam, hogy mennyire jó az ágyban, mennyire szereti, de minket is, mint családját és nem akar elveszíteni minket. Össze van zavarodva.

Abban reménykedem, hogy megjön az esze, hogy mit veszíthet ha elhagy minket. Családom nem tud segíteni, szüleim nem élnek, testvéreméknek is megvan a saját gondjuk. Annyit még, hogy ez a terhesség hárpiává változtatott és szerinte ezért keresett máshol megértést. Bocsánat a hosszúságáért

2011. jún. 14. 17:10
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯
 201/674 A kérdező kommentje:
nem akkor jönne ide lakni a nő, mikor még én is itt vagyok, hanem addig táncolna a férjem az idegeimen, míg el nem mennék és akkor hozná csak ide. Alig pár napot voltam távol, de teljesen átpakolta a lakást. Sehol sem találok semmit. Sőt a fejemhez vágta, hogy örüljek, hogy visszajöhettem. Az a szem...t, meg azt hitte, hogy majd engedem neki, hogy hozzám érjen, meg puszilgasson. Valahol titkon reménykedtem benne, hogy észhez tért ebben a pár napban, de inkább nagyon is jól érezte magát nélkülem. Kihasznált minden alkalmat a nőjével. Undorítónak tartottam, mikor hozzám akart érni. Ezen háborodott fel. Mit hitt? Talán reggel a nőjével fekszik le este meg velem? Szembe is okádnám magam, ha hagynám.
2011. júl. 13. 16:50
 202/674 anonim ***** válasza:

induljon a válóper!

gusztustalan ez a férfi, embernek sem nevezném ezek után...

2011. júl. 13. 17:29
 203/674 A kérdező kommentje:
fura mód, mikor most este megemlítettem neki a válást, először ágált, hogy nem tudhatjuk mit hoz a jövő, ne kapkodjuk el. Kérdem én, mit kapkodok el, ha már egy jó ideje csal? Majd szótlanul végighallgatta az érveléseimet. Nem mondott sem igent, sem nemet. Ez már egy jó kezdete a közös megállapodású válásnak. Nem?
2011. júl. 13. 20:52
 204/674 A kérdező kommentje:
annyira jól esik, hogy van aki meghallgat. Nagyon hlás vagyok nektek.
2011. júl. 13. 21:24
 205/674 anonim ***** válasza:

A válókeresetet egyedül is beadhatod, ehhez nem kell az ő hozzájárulása!!!!

És pontosan, mivel ő csal téged elég régóta, neked van a kezedben ütőkártya, ne szúrd el!

Ha bizonytalan vagy, keress meg egy ügyvédet, de ha elfogadod a segítségemet, írj privátot, szívesen segítek neked ilyen dolgokban (jogot tanulok).

Kitartás!

2011. júl. 14. 00:07
 206/674 A kérdező kommentje:
Csak attól az egytől félek, ha beadom a keresetet, elmérgesednek a dolgok. Meg a gyerekeimet akarja majd elvenni tőlem, arra hivatkozva, hogy ő a kenyérkereső, és én nem tudnák eltartani 3 gyereket.
2011. júl. 14. 07:16
 207/674 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj.Add be a válópert.A gyerekeket nem veszik el.....Azért kell neki gyerektartást fizetnie.

Te add be a válókeresetet,mert azt hiszi,hogy sakkban tart téged!!!Ne engedj neki,mert avégén te fogsz rosszul járni.....

Ez egy féreg már ne haragudj.......

Ha a férjem ilyen lenne lehet helyrerázatnám valakivel.

Ne félj,keress meg egy ügyvédet tanácsért,és add be a papírokat....A te javadra ítélnek.Pláne,hogy ö csalt ,söt már oda vitte a nöt is a házba aludni még te nem voltál otthon.Èn ilyen emberrel nem laknék egy fedél alatt.Akkor sem ha a gyerekek apja.

2011. júl. 14. 07:30
 208/674 A kérdező kommentje:
egy alapos bunyót már más is ígért neki, de leállítottam
2011. júl. 14. 10:58
 209/674 anonim ***** válasza:

Nem kell bunyó, de a válóperből csak győztesen jöhetsz ki!

1. házasságtörő a férjed

2. TERHES VAGY

3. a gyerekeket gyakorlatilag te neveled, normálisan

4. a nőt hazavitte, ezáltal a gyermekek életterébe vissza a szeretőjét

5. nincs igénye a gyerekekre (hiszen elhagyott titeket)

Ezek az alapvető ütőkártyáid, ha segítségre szorulsz, továbbra is fenntartom, írj nyugodtan privátot :)

2011. júl. 14. 11:53
 210/674 A kérdező kommentje:
igen én is belátom, hogy ennek csak válás lehet a vége. A nővérem egyik ismerőse ajánlott is egy normálisat, aki nagyon az asszony pártján áll. Száma megvan, szóval bármikor hívhatom.
2011. júl. 14. 14:01
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!