Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Házassági válság! Vígasz...

Házassági válság! Vígasz kellene. Tanácsok?

Figyelt kérdés

Tetem már pár kérdést fel és általában használható válaszokat kaptam. Most egy kis együttérzésre lenne szükségem.

Ma reggel a férjem bejelentette, hogy van egy másfél, két hónapos viszonya az egyik munkatársával. A nő 42 éves, vagyis jóval korosabb mint a párom, két felnőtt gyerekkel, egy háztartásban velük élő férjjel, akitől már elvált, de amíg nem tudja kifizetni, addig ez a kényszer megoldás.

Ezzel szemben és itt vagyok két kisgyerekkel, 20 hetes terhesen, a harmadikkal. Reggel mikor megtudtam nyeltem egy nagyot és ráhagytam a döntést, nem kiabáltunk, meghallgattam, hogy mennyire jó az ágyban, mennyire szereti, de minket is, mint családját és nem akar elveszíteni minket. Össze van zavarodva.

Abban reménykedem, hogy megjön az esze, hogy mit veszíthet ha elhagy minket. Családom nem tud segíteni, szüleim nem élnek, testvéreméknek is megvan a saját gondjuk. Annyit még, hogy ez a terhesség hárpiává változtatott és szerinte ezért keresett máshol megértést. Bocsánat a hosszúságáért

2011. jún. 14. 17:10
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯
 211/674 anonim ***** válasza:
57%
Akkor add be a papírokat.Kitartást és sok örömöt kívánok neked majd az új életedben.....vigyázz a gyermekeidre.Idejében pedig elmeséled nekik,hogy mi is történt a férjed és közted.....
2011. júl. 14. 14:40
 212/674 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen, hogy átsegítetek-segítettetek ezen az egész kalamajkán. Nagyon jól esik, hogy így ismeretlenül is mi lányok összetartunk.
2011. júl. 14. 19:21
 213/674 A kérdező kommentje:
lányok, ez talán mégsem lesz olyan csendes válás, mint gondoltam. Ugyanis a férjem kilátásba helyezte, hogy pokollá teszi az életem, azért, mert pár napra elhagytam. Nyeregben érzi magát.
2011. júl. 16. 05:29
 214/674 anonim ***** válasza:

Èppen ezért kell beadnod a papírokat.Ès azt is mondd meg az ügyvédbek,hogy mit mondott a férjed.Söt ha tudod vedd fel diktofonra,akár mobilra,hogy mivel fenyegetözik....

Sajnos ez már csak rosszabb lesz.

Ne hagyd magad.Tényleg minnél elöbb lépj.

2011. júl. 16. 07:42
 215/674 A kérdező kommentje:
hála égnek a fenyegető üzenetét mentettem a telefonomba. Csak egy fedél alatt így nem fogom kibírni vele.
2011. júl. 16. 08:08
 216/674 A kérdező kommentje:
ha megint elmegyek, akkor meg azzal fog takarózni, hogy én hagytam el. Teszem hozzá, jogosan, ugyanis tegnap kiderült, hogy megint 100.000 ft-ot leemelt a számlánkról, amiből szerettem volna vásárolni a babának. Még ő van megsértődve, hogy nem akarom, hogy hozzám érjen.
2011. júl. 16. 08:44
 217/674 anonim ***** válasza:

MEKKORA OCSMÁNY EMBER!!!!!

add már be a válókeresetet, ez így nem mehet tovább!!!!!!

2011. júl. 16. 13:17
 218/674 A kérdező kommentje:
jövő héten megyek az ügyvédhez. Kiderül mit a kilátásaim, és meddig kell vele élnünk.
2011. júl. 16. 13:37
 219/674 anonim ***** válasza:

Ìrjál,hogy mi volt az ügyvédnél......

Semmi képpen se hagyd annyiban az ügyet.

2011. júl. 16. 19:27
 220/674 A kérdező kommentje:
persze, hogy beszámolok róla. Még szerencse, hogy anyósom mellettem áll teljes mértékben.
2011. júl. 16. 20:24
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!