Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Házassági válság! Vígasz...

Házassági válság! Vígasz kellene. Tanácsok?

Figyelt kérdés

Tetem már pár kérdést fel és általában használható válaszokat kaptam. Most egy kis együttérzésre lenne szükségem.

Ma reggel a férjem bejelentette, hogy van egy másfél, két hónapos viszonya az egyik munkatársával. A nő 42 éves, vagyis jóval korosabb mint a párom, két felnőtt gyerekkel, egy háztartásban velük élő férjjel, akitől már elvált, de amíg nem tudja kifizetni, addig ez a kényszer megoldás.

Ezzel szemben és itt vagyok két kisgyerekkel, 20 hetes terhesen, a harmadikkal. Reggel mikor megtudtam nyeltem egy nagyot és ráhagytam a döntést, nem kiabáltunk, meghallgattam, hogy mennyire jó az ágyban, mennyire szereti, de minket is, mint családját és nem akar elveszíteni minket. Össze van zavarodva.

Abban reménykedem, hogy megjön az esze, hogy mit veszíthet ha elhagy minket. Családom nem tud segíteni, szüleim nem élnek, testvéreméknek is megvan a saját gondjuk. Annyit még, hogy ez a terhesség hárpiává változtatott és szerinte ezért keresett máshol megértést. Bocsánat a hosszúságáért

2011. jún. 14. 17:10
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯
 181/674 anonim ***** válasza:

Òh istenem.....

Még ezek után is lefeküdtél vele,vagy ez még a kiderülés elött lehetett???

Terhesen amúgy is könnyebben szed az ember lánya össze bármit....

Remélem hamar helyre jössz.Kívánok neked sok eröt a különköltözéshez ,és minél elöbb.....

Hidd el hamarosabban jobbra fordulnak a dolgaitok.

2011. júl. 4. 21:12
 182/674 A kérdező kommentje:
Békülő szex volt. Gondoltam én kis naív, hogy ezzel is könnyebb lesz javítani a dolgokon. Mióta itthon van az az egy alkalom volt. Fura mód nem is igényli. Én meg ezek után nem is dolgozok az ügyön. Tudom, hogy ilyenkor könnyebben kap el bármit az ember, csak az orvos reakciója miatt égtem.Felháborodva az orra alá dörgölöm a dolgot és még én vagyok a rossz, hogy feltételezni mertem, hogy ő hurcolja haza a nyavalyáit.
2011. júl. 5. 07:15
 183/674 anonim ***** válasza:
100%

Sírhatnékom van! nem a helyzet miatt, azon már változtatni nem lehet, hanem a hozzáállásod miatt!

1. Sem egy, sem kettő, sem három gyerek nem tart össze semmit! A gyerekek erőssé tehetnek egy kapcsolatot, ami egyébként is jó, de egy ilyennél,mint a tiétek semmit nem jelentenek! ezt a férjed is bizonyítja!

2. Neked csak férjed van és nem "urad"! Nem kell generálni az alá-fölé rendeltségi viszonyt...az ilyen megszólítás még lovat is ad a férjed alá!

3. A férjed (és sajnos jól látja) azt gondolja, hogy annyiszor és akkor törli beléd a lábát, ahányszor csak kedve szottyan hozzá, mert Te hagyod! Tiszteld egy kicsit jobban magad!

4. Azzal, hogy anya lettél nem szűntél meg embernek lenni! A tisztelet ugyanúgy (vagy talán még jobban) kijár Neked! De, ha Te nem tiszteled magad annyira, hogy ezt megköveteld, mégis mások, hogyan tiszteljenek? Senkinek nincs joga Veled így bánni! (A gyerekeim érdekében sem tűrném el ezt, amin most keresztül mész, sokkal inkább a gyerekeim miatt már régen változtattam volna)

Változni nem 1-2 hét alatt szoktak az emberek! A változáshoz idő kell! Talán, ha hamarabb elmentek otthonról (mert írod, hogy van segítséged) Te is átmész egy ilyen változáson! (és nem ragaszkodnál, nem akarnád minden áron megmenteni, azt ami menthetetlen)

A férjed egy hisztis kisgyerek! Ha behisztizett, megkapta amit akart! A hisztis gyerek pedig magától nem hagy fel a hisztivel, csak, ha tudatosan és következetesen lépsz fel a rohamaival szemben!

2011. júl. 5. 08:48
 184/674 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó..

Mink az elejétöl követjük ezt az egészet.

A kérdezö írta nem is egyszer,hogy a szülei nem élnek csak az anyósáék ahol laknak még rajtuk kívül.Van egy jó barátnöje akihez mehetnének egy darabig.Van egy testvére ,ott sem problémamentes az élet.De tudnak segíteni.

Ennyi tömören röviden......

èn is írtam nem 1x már régen elmentem volna onnét...Csak ez nem annyira egyszerü 2 kisgyerekkel meg terhesen.Nem is merek belegondolni abba ha ez velem és a 2 gxermekemmel is megtörténne....

(Ismét én....)

2011. júl. 5. 09:21
 185/674 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Ismét én...

Én is az elejétől követem az eseményeket...

Nyílván nem vagyunk egyformák, csupán pár gondolat jutott eszembe, ami ide kapcsolódik...ennyit bátorkodtam, mert én ezeken már gondolkodnék a helyében!

Nem egyszerű, persze, de ha nem is tesz semmit, akkor nem is lesz könnyebb!

2011. júl. 5. 11:34
 186/674 A kérdező kommentje:
igen, tudom, hogy lépnem kéne. De az orvos megint lelombozott a szerdai UH- na. Semmi változás placenta ügyben, ráadásul kiderült, hogy tuti biztos, hogy fiú. Egy méhszájra érő placentával, még ha valamennyire hátsó falon is tapad, nem merek bevállalni egy "menekülő" költözést. Ha a szomszéd faluról van is szó, vagy a nővéremékről, akik 50 km-re laknak. De megint van egy kis stiklije, ugyanis, megint nem bír aludni éjszakánként a férjem, mint amikor a lelkiismeret gyötörte. Két napra elutazna most hétvégén. Rákérdeztem, hogy egyedül menne-e, erre leordította a fejem, hogy akkor kísérjem ki a buszhoz, ha nem hiszem el. Kételkedek, hiszen a nőnek van kocsija, bármikor utána mehetne.
2011. júl. 7. 05:52
 187/674 anonim ***** válasza:

Ismét én...

Hát a fe´rjed tuti nem egyedül utazna.Szerintem.Meg minek is utazna el a hétvégére a családja nélkül,akit majdnem elveszített??

Sajnos teljesen kakál a fejetekre......

Èn belemennék a költözésbe.Próbáld megbeszélni a barátnöddel és a testvéreddel mi a szitu és pakoljanak ök,majd visszasegíted mikor tudod.

Èn mindenképen mennék!!!

Remélem kihúzzátok az idötöket a babával......

2011. júl. 7. 07:10
 188/674 anonim ***** válasza:
Akkor a hétvége alkalmas is lenne a költözésre....Akár hogy is mennék.Mikor vissza jönne gondolkodhatna,hogy mi is történt??Tényleg itt hagyott??
2011. júl. 7. 07:12
 189/674 A kérdező kommentje:
igen, én is ezen gondolkozok. A nővérem még el is tudna jönni segíteni, igaz busszal, egy átszállással. Egyébként ahhoz az ismerőséhez menne, aki nagyon mellette volt, mikor kiderült, hogy beleszeretett valaki másba. Holnap reggel menne és szombaton este jönne meg. Ráadásul viszi a gépemet, mert ezt egyszerűbb cipelni. Állítólag horgásznának Siófokon. Na meg persze. Mese habbal. De ha neki ez jó, hogy megint fájjon a feje a titkolózás miatt, ám legyen. Remélem jól fogja érezni magát.
2011. júl. 7. 11:29
 190/674 anonim ***** válasza:

CSak azt tudom mondani,hogy itt az alkalom a költözésre....

Ìgy ö döntött megint.

Neked sem lenne jó innentöl kezdve minden alkalommal gyanakodni,rimánkodni,hogy hol a fenében van??Meg egyálltalán ott van e ahol mondja,és azzal akit mondott......

Hajrá....Ès lehet gondolkozni a külön életen.Szépen lassan elrendezni higgadtan,hogyan tovább.Válás beadása,esetleg segítség kérés az önkormányzattól....Stb...

Sok eröt neked,és hidd el innentöl csak jobb lesz.

Majd írj.....

2011. júl. 7. 11:55
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!