Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Házassági válság! Vígasz...

Házassági válság! Vígasz kellene. Tanácsok?

Figyelt kérdés

Tetem már pár kérdést fel és általában használható válaszokat kaptam. Most egy kis együttérzésre lenne szükségem.

Ma reggel a férjem bejelentette, hogy van egy másfél, két hónapos viszonya az egyik munkatársával. A nő 42 éves, vagyis jóval korosabb mint a párom, két felnőtt gyerekkel, egy háztartásban velük élő férjjel, akitől már elvált, de amíg nem tudja kifizetni, addig ez a kényszer megoldás.

Ezzel szemben és itt vagyok két kisgyerekkel, 20 hetes terhesen, a harmadikkal. Reggel mikor megtudtam nyeltem egy nagyot és ráhagytam a döntést, nem kiabáltunk, meghallgattam, hogy mennyire jó az ágyban, mennyire szereti, de minket is, mint családját és nem akar elveszíteni minket. Össze van zavarodva.

Abban reménykedem, hogy megjön az esze, hogy mit veszíthet ha elhagy minket. Családom nem tud segíteni, szüleim nem élnek, testvéreméknek is megvan a saját gondjuk. Annyit még, hogy ez a terhesség hárpiává változtatott és szerinte ezért keresett máshol megértést. Bocsánat a hosszúságáért

2011. jún. 14. 17:10
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
 151/674 anonim ***** válasza:

Ismét én...

Ne is foglalkozz többet vele.Ennek az alaknak semmi helye az életetekben.A gyerekek így is fel fognak nöni.Az apjukkal találkozhatnak,s te 100% megtalálod a számodra megfelelö partnert idövel.....

Szépen csendben váljatok el,mert ennek értelme nincs tovább.Menjen ahoz a férjezett nöhöz,majd megtanulja.....

Kitartást neked és eröt a továbbiakban.Majd írj hogy alakulnak a dolgaitok.

2011. jún. 19. 06:50
 152/674 anonim ***** válasza:

Sajnálom ezt az egészet, tudod... :(

De való igaz, hogy a pasi nem TÉGED akar, hanem NEM AKAR EGYEDÜL MARADNI! A nő dobta ki, mert megijedt a túl komoly kapcsolattól, a férjed pedig nem akart 2 szék között a földre esni...

Most pedig kényszerből visszajön hozzád, és azt hiszi, itt a történet vége, pedig nem!

A gyerekeket - már bocsánat, de - vastagon lesz@rja, hiszen eddig sem gondolt rá, mit tesz, amikor nem jön haza, hanem megy a motelbe a nőjével, és veled sem törődik.

Ennek szerintem itt a vége :(

2011. jún. 19. 12:43
 153/674 anonim ***** válasza:
szabad tudni, hol tart az ügy?
2011. jún. 19. 17:39
 154/674 A kérdező kommentje:
Hát a következő történt.Az én "drága" férjem, két napig hezitált, mert nem szeretett volna haragban elválni a nőtől. Tegnap este találkoztak, hogy nyugodtan beszéljenek. Ez volt este 7-kor. 10- kor hívott, hogy elment a nő haza, ő meg elmegy inni egy sört a megrázkódtatásra és jön haza. Éjjel fél egykor haza is ért, szín tiszta józanon. Ami nem erőssége. Bevallotta, hogy azért szemfestékes a ruhája, mert sírt a vállán a nő. Amit kétkedve fogattam és rögtön elkezdtem szagolgatni, hogy van-e valami jellegzetes kipárlása. Sajna kétes volt az illat. Ma elmesélte, hogy azt javasolta a nő, hogy elfelejtsék egymást, megint lépjen félre mással. Na itt szakadt el a cérna és jól rásóztam. Még ő sértődött meg. Most itt tarunk. Hogy mi lesz a vége?
2011. jún. 19. 17:52
 155/674 A kérdező kommentje:
kipárolgása akart lenni, csak siettem az írással
2011. jún. 19. 17:54
 156/674 anonim ***** válasza:

Ezt a beteg nőt, és beteg férjedet, már bocsánat...

Valami oltári primitív gondolkodásra vall, ez a keresztbe-kasul megcsalásos dolog!!!

Ez a pasi nem gondol bele, hogy neki van egy családja, akikért felelősséggel tartozik, és gondoskodnia kell a gyerekekről? Te pedig nem vagy sem háztartási robot, sem pedig egy fizetett cseléd, hogy ezeket eltűrd!

2011. jún. 19. 19:39
 157/674 A kérdező kommentje:
Ugyanúgy Chat-elnek, ugyanúgy beszélnek telefonon, annyi különbséggel, hogy előttem is merik és nem suttognak egymás fülébe szerelmes szavakat. Én ebbe belebolondulok.
2011. jún. 20. 06:51
 158/674 anonim ***** válasza:

Ismét én....

Küldd ma´r el a lakásból,vagy te menj valamerre...

Èn ezt így nem bírnám.

Látod nyíltan csinálják,ök nem fognak egymástól elszakadni.Vagy jön másik.

Ez így nem állapot.

Istenem de sajnállak..Mi lesz ha megszületik a baba.Lesz aki tud segíteni???

Ìrtad van egy testvéred,meg barátnöd.Rájuk tudsz valamennyiben számítani??Mert úgy néz ki a férjedre nem tudsz majd....

Tényleg sok eröt neked!!!

2011. jún. 20. 07:39
 159/674 anonim ***** válasza:
100%

"Szép" történet! :(

Sajnos a vége pedig egyértelmű! Neked most felnőtt emberként kell viselkedned, és nem megalázkodnod! A te boldogságod a gyerekeid boldogsága! Ha Te nem vagy boldog, ők sem lesznek azok! Mert ebben a helyzetben a gyerekek "apára" nem számíthatnak, csak Rád!

Ne egy férfitól várd a boldogságot, azt neked magadnak kell megteremteni!

A férjedet inkább nem minősítem, mert nincsenek rá szavak, olyan, mint egy óvodás fut ide-oda, ahová éppen kedve tartja és ahol éppen kevesebb a gond...

Hosszútávon a gyereknek is egy kiegyensúlyozott anya kell, akire mindig támaszkodhatnak!

Tudod én nem vagyok híve a "nyúljuk le a pasit minél több pénzzel gyerektartás címén", de a helyedben igenis meglépném, hogy elköltözök, szépen beadom a válópert, és szép magas összeget kérek, hiszen 3 gyereket kell belőle eltartani! Mert a te férjed megérdemli, ha már ennyire nem tisztel senkit sem! Aztán évek múlva vagy rájön, hogy ezt elb_szta, vagy nem! De ez nem egy- két nap alatt fog megváltozni!

Tudod azzal van a legnagyobb baj, hogy nem hogy enyhített volna rúgáson(hogy megcsalt) és bűnbánóan, térden csúszva visszasírja magát, hanem még felhatalmazva érzi magát, hogy most már nyíltan csinálhatja, a családjával mit sem törődve! Ez a baj! Nem választott titeket, hanem ti maradtatok, ( tudod, nincs ló, jó a szamár is alapon), de ahogy egy kis reménysugár nyílt, hogy mehet a szeretőjéhez, hanyatt- homlok rohant hozzá...

Nincs ezen mit szépíteni! Hiába áldoznád fel magad, és tűrnéd tovább, jobb úgysem lenne...Jobb egyedül, mint egy ilyen mellett, aki csak leszívja az energiáid, kihasznál!

A gyerekeknek pedig nem szabad hazudni! De ne is hangold az apjuk ellen, majd ők eldöntik, hogyan viszonyulnak hozzá.

2011. jún. 20. 09:11
 160/674 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Hol tart a dolog? Bocsánat a kíváncsiságomért...

2011. jún. 21. 21:15
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!