Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Házassági válság! Vígasz...

Házassági válság! Vígasz kellene. Tanácsok?

Figyelt kérdés

Tetem már pár kérdést fel és általában használható válaszokat kaptam. Most egy kis együttérzésre lenne szükségem.

Ma reggel a férjem bejelentette, hogy van egy másfél, két hónapos viszonya az egyik munkatársával. A nő 42 éves, vagyis jóval korosabb mint a párom, két felnőtt gyerekkel, egy háztartásban velük élő férjjel, akitől már elvált, de amíg nem tudja kifizetni, addig ez a kényszer megoldás.

Ezzel szemben és itt vagyok két kisgyerekkel, 20 hetes terhesen, a harmadikkal. Reggel mikor megtudtam nyeltem egy nagyot és ráhagytam a döntést, nem kiabáltunk, meghallgattam, hogy mennyire jó az ágyban, mennyire szereti, de minket is, mint családját és nem akar elveszíteni minket. Össze van zavarodva.

Abban reménykedem, hogy megjön az esze, hogy mit veszíthet ha elhagy minket. Családom nem tud segíteni, szüleim nem élnek, testvéreméknek is megvan a saját gondjuk. Annyit még, hogy ez a terhesség hárpiává változtatott és szerinte ezért keresett máshol megértést. Bocsánat a hosszúságáért

2011. jún. 14. 17:10
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/674 A kérdező kommentje:
igen az önkormányzati dolgokat elkezdem. Először is a védőnővel kell beszélnem, hogy itt palotán tud-e valami átmeneti otthont ahova mehetnénk. Onnan az önkormányzat, hogy kaphatok-e valami kiegészítő bevételt
2011. jún. 16. 16:56
 112/674 anonim ***** válasza:

Ismét én...

Olvasom a fejleményket...Hát egy ilyen gerinctelen alakot!!!

Zárd be az ajtót a kulcsot hagyd benne!!A cuccait rakd az ajtó elé.Ha kell mellékelj egy cetlit.

Ha ne tán beakar menni,akkor legrosszabb esetben beletörik a kulcs.Ö akkor is kinnt marad.Te felhívod a tulajt és kicserélik a zárat....Elmondod mi volt,így valószínü nem kellene a zárat sem kifizetned.De ez majd kiderül.

Az jó,hogy a barátnödékhez mehettek.DE.Ne te költözz a 2 gyerekkel.Ö sz@rt oda ahol eszik.Már írtam 1x.

Tarts ki az elved mellett.Ez az alak szinte semmi be vesz téged....

Kitartás.

Ìrj,hogyan alakulnak tovább a dolgaitok.Szerettem volna valamien módon segíteni,de annyira messze lakunk egymástól. :(

2011. jún. 16. 17:02
 113/674 A kérdező kommentje:
komolyan mondom, olyan gyomoridegem van, ha csak meghallom, hogy pittyenik a kapucsengő. Rám tör a fejfájás, most délután pl: irtó fáradt voltam, he meghallottam, hogy nyílik az ajtó, máris a torkomban dobogott a szívem, az álom elillant, de a fáradság maradt. Vágni lehet közöttünk a feszültséget, nem szólunk egymáshoz, kerülgetjük egymást. Anyósomnak említettem a költözést, de nem kapcsolt, hogy oda szeretnék menni. Bár nem is tudtam vele nagyon beszélni, mert csak letette a gyerekeknek hozott cuccot, aztán már ment dolgozni
2011. jún. 16. 17:16
 114/674 anonim ***** válasza:

Ismét én....

Anyósod szerintem azt hiszi megoldódik a probléma.Pedig szeintem ez lehetetlen.

A férjednek pedig mennie kell.

Ha ma is elmegy dolgozni,akkor szépen tedd ki a cuccait az ajtó elé egy papírral.Zárd be az ajtót és hagyd benne a kulcsot belülröl.Akkor tuti nem tud majd bemenni,és kénytelen lesz az anyáékhoz akár ismeröshöz vagy most is motelba menni.Ha a szeretövel tudott tudjon most is!!!!

El hiszem,hogy nem szeretnél vele egy levegöt szívni....

Ne hagyd magad.Gondolj a babára a pocakodban,és a 2 gyermekedre.

2011. jún. 16. 17:24
 115/674 anonim ***** válasza:

Én lehet megmondanám neki, hogy hagyjon már békét , legalább egy kicsit, mert képtelen vagy a jelenlétét elviselni....stb, hogyha rád nem is, de legalább a gyermekedre legyen tekintettel, mert most erre van a legkevésbé szükséged/etek...

a " hagyd a kulcsot a zárban" jó ötlet....amúgy, ha azt mondod, h elromlott, akkor a főbérlő sem mondhat mást, minthogy cseréld le:P

Amúgy anyósékhoz sztem nem túl jó ötlet, mégha melletted állnak is, mert mégis a fiúk a férjed..még a végén azt kapod meg, hogy a szüleit ellene akarod hangolni...

O.

2011. jún. 16. 17:25
 116/674 A kérdező kommentje:
kijelentette, ha ki akarom rakni, pokollá teszi az életem. De ez valóban nem megoldás, hogy nem bírom ki a jelenlétét. Hála égnek, itt a jó idő, bár meg lehet pusztulni a melegtől, de akkor inkább napszúrást kapok, mint egy lakásban legyek vele. Jövő hétre más vannak programok szinte minden napra. Talán így könnyebb lesz
2011. jún. 16. 17:40
 117/674 anonim ***** válasza:

jaaaah...

gyorsan eljutott ide...

most jön a fenyegetőzés..... a következő a könyörgés lesz...

amúgy már nem tette pokollá?????????

mindig..mindig ugyanaz a séma...

fogadjunk még ő van megsértődve, hogy TE hogy bánsz VELE...

Mert ugye TE hoztad Őt ilyen helyzetbe..

fúúúú ilyenkor kijön belőlem az agressszió...

bocsánat, de ez dühítő...

ne hagyd magad, ennél rosszabbat már ugysem tehet nem? mivel tezsi pokollá még ezen kívül az életed? esetleg elhagy?

az a baja, hogy már nem ő van nyeregben, nem számított rá, hogy talpraesett leszel...

csak így tovább

csak tarts ki...annyira rossz, hogy csak a hozzászólásainkkal tudunk melletted állni:(

O

2011. jún. 16. 17:48
 118/674 anonim ***** válasza:

Akkor a megoldás...Egyenlöre a barátnödékhöz költözöl akkor amikor ö nincsen otthon.Ne hagyj neki semmi hová mesz.....

Egyidöben tanács miatt keress meg egy ügyvédet aki megmondja mi a teendöd.

Menj be a hivalaba miben tudnának neked segíteni....

Esetleg neten akár a facebook on kiírhatsz egy segélykérést.Biztosan akadnának akik segítenének nektek valamien módon....

Ne hagyd magad.Tarts ki.Ùgy látszik rájön arra lassan,hogy komolyan gondolod és becsinált a gatyájába hogy egyedül marad.De ezt már ö kereste magának.

Egyszerüen nem is értem mit akar a férjed....

2011. jún. 16. 18:20
 119/674 A kérdező kommentje:
hazajött, állítólag szakítottak. A nő dobta ki. Nem tudom, hogy higyjek- e neki
2011. jún. 16. 18:57
 120/674 anonim ***** válasza:
100%

ha teljesen véletlenül igaz is az, hogy szakítottak,

bár kétlem

szerintem nem változtat azon, amit veled csinált, és hopgy a kapcsolatotoknak nincs jövője (ha hónapokig kijátszott, és lelkiismeretfurdalás nélkül egyik ágyból a másikba bújt, akkor nem tisztel, nem szeret, akármit mond!)

Írtam már: most jön a "hozzuk helyre" könyörgés, ergo: "bocsáss meg neki"

nem sokára, ha nem adod be a derekadat, megint fenyegetni fog.. (hogy elveszi a gyerekeidet, és hogy esélyed sincs ellene....)

a megcsaló férfiak olyan egyszerüek néha (bocs)

O.

2011. jún. 16. 19:18
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!