Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Házassági válság! Vígasz...

Házassági válság! Vígasz kellene. Tanácsok?

Figyelt kérdés

Tetem már pár kérdést fel és általában használható válaszokat kaptam. Most egy kis együttérzésre lenne szükségem.

Ma reggel a férjem bejelentette, hogy van egy másfél, két hónapos viszonya az egyik munkatársával. A nő 42 éves, vagyis jóval korosabb mint a párom, két felnőtt gyerekkel, egy háztartásban velük élő férjjel, akitől már elvált, de amíg nem tudja kifizetni, addig ez a kényszer megoldás.

Ezzel szemben és itt vagyok két kisgyerekkel, 20 hetes terhesen, a harmadikkal. Reggel mikor megtudtam nyeltem egy nagyot és ráhagytam a döntést, nem kiabáltunk, meghallgattam, hogy mennyire jó az ágyban, mennyire szereti, de minket is, mint családját és nem akar elveszíteni minket. Össze van zavarodva.

Abban reménykedem, hogy megjön az esze, hogy mit veszíthet ha elhagy minket. Családom nem tud segíteni, szüleim nem élnek, testvéreméknek is megvan a saját gondjuk. Annyit még, hogy ez a terhesség hárpiává változtatott és szerinte ezért keresett máshol megértést. Bocsánat a hosszúságáért

2011. jún. 14. 17:10
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/674 A kérdező kommentje:
Veszprém megye, Várpalota.
2011. jún. 15. 15:45
 82/674 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnállak, hogy ilyen helyzetbe kerültél, szurkolok neked, hogy minden úgy alakuljon, ahogy neked és a gyerekeknek a legjobb.

Szerintem max. 1 hónapon belül vissza akar majd menni hozzátok.

De milyen ember az ilyen, aki képes eldobni 3 gyermekét?! Ráadásul egy jóval idősebb nő miatt. Mégis, milyen életet remél vele???

2011. jún. 15. 15:49
 83/674 A kérdező kommentje:
csak gondoljon bele, 10 év múlva a nő 52 lesz, ő meg 39. Akkor is egész nap hancúrozni fognak? Én meg itt leszek 3 győnyörű gyerekkel, boldogan, meg ha egyedül is. De a rosszakarók hozzám is elértek már. Az egyik közös ismerősünk azt akarja, hogy a váláskor perelje el tőlem a gyerekeket, arra hivatkozva, hogy pénzkereső ember, én meg szinte pár hónap megszakítással, 5 éve itthon vagyok. Egyébként 1999 óta ugyanaz a munkahelyem, csak szültem közben. Még azzal is fenyegetett az ismerős, hogy rám küldi a gyámügyet, hogy vegyék el tőlem a gyerekeket. De amíg van fedél a fejünk felett, tudom etetni, ruházni, ellátni, nem hanyagolom el őket, addig semmi esély erre. Remélem. Hozzáteszem, hogy az ismerősünk Siófokon lakik, és csak chat-en osztja az észt, hangolja ellenem a férjem. Pedig ezt nyugodtan is meg lehetett volna beszélni. De ha ő annyira válni akar, akkor ne nézzen furán, ha elviszi a fizetését a gyerektartás meg az asszonytartás. Egy 42 éves nő miatt
2011. jún. 15. 16:04
 84/674 anonim ***** válasza:
100%
14:17 vagyok! Sztem nem az a legnagyobb probléma, h egy idősebb nőről van szó, hanem hogy képes volt feláldozni a szép családi életét (ha voltak is problémák, mivel MINDENHOL vannak...) egy viszonyért, feláldozta a felesége bizalmát, szerelmét, tiszteletét, stb. És nem hinném azért, h "eldobná" a három gyerekét, az már tényleg a bunkóság, és butaság netovábbja lenne...nagyon remélem, h ha kitartasz továbbra is a külön élés mellett (amit nagyon remélek), attól a gyerekeivel maximálisan fog törődni, jobban mint valaha, és mindent meg fog adni nekik, amit csak tud, mivel ez a minimum ezek után! Azt kellene, hogy megértse, hogy Te nem egy "felmosó rongy" vagy, akivel így lehet bánni...és igen, talán egy hónap múlva, vagy előbb vagy később vissza akar majd menni hozzád, m rá fog jönni, h sokkal kényelmesebb, és egyszerűbb volt az élete, mint most így...DE én soha nem engedném vissza, ekkora megaláztatás után örökké a hányinger kerülgetne tőle...Ne haragudj, h ennyire őszintén leírom a véleményem, de nagyon undorító amit művel! Viszont a gyerekeket olyan szinten nem szabad belekeverni semmibe, h ők is érezzék, h az apjuk mit tett...nekik mindkét féltől ugyanannyi szeretetet kell kapniuk, mivel közös gyerekek, ugyanúgy az övé is mint ahogy a tiéd! Ezt ti ketten intézzétek, és ha válásra kerülne sor, akkor azt szépen el kell magyarázni, de meg kell engedni nekik, h bármikor láthatják az apjukat, m ha ezt tiltani fogod nekik akár néha napján is, akkor rád fognak haragudni...amit gondolom, nem szeretnél! Szóval, próbáljátok amennyire lehet, egymásközt intézni a dolgokat, úgy hogy ők ne lássanak semmit, amit nem muszáj! Üdv
2011. jún. 15. 16:09
 85/674 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok...ajajj, kezdenek eldurvulni a dolgok, úgy látom! Én azt javaslom, hogy semmiképp ne ijedj meg!!! Maradj határozott, és maximálisan magabiztos! Egy anyától csak nagyon nagyon indokolt esetben veszik el a gyerekeket! Tőled semmiképp nem bírják...ahogy mondtad, van fedél a fejük fölött, van mit enni, higiénia megvan, ruhájuk van, szereted őket, ők is téged, mindent megtesznek érted! A házasságtörés viszont nagy bűnnek számít, úgyh írhatod nyugodtan az illetőnek chat-en, h ha bíróságra kerül a sor, beszámolsz a megcsalásról, a viszony minden részéről, arról, h iszik is, és arról, h inkább a nővel van mint a családjával...és ha ezek után még megemlíti, h szeretné ő kapni a gyerekeket, akkor szépen ki fogják nevetni a bíróságon...hidd el nekem! Mindenki melletted állna! üdv
2011. jún. 15. 16:15
 86/674 anonim ***** válasza:
Nem azt akartam írni, h mindent megtesznek érted, hanem h Te mindent megteszel értük :)
2011. jún. 15. 16:16
 87/674 A kérdező kommentje:
igazat adok neked utolsó. ne a nő kora ami bosszant, hanem az, hogy rá szó nélkül költötte a pénzt, engem meg állandóan csesztetett, ha valamit vettem, ami nem életbevágó. visszatérve, valóban felmosó rongynak nézett, aki mos, főz takarít rá, miközben mást húzogat.most, hogy kiborult a bili, most meg azt hiszi, hogy térden állva fogok neki könyörögni, hogy ne menjen el, maradjon velünk. Még ő sem gondolta át, hogy mi lesz, ha ÉN küldöm el. Erre mondtam neki azt, hogy egye meg amit főzött. De lakva ismerkszik meg az ember. Ha a nője kidobja azért, mert egész nap a gép előtt ül, csak d..gni kel fel, akkor ő is dobni fogja. Még ő van felháborodva, amiért szóltam neki, hogy segítsen a háztartásban, mert fáradt vagyok. De ha nincs elmosogatva, akkor már ordibál. Szerintem nem hitte volna, hogy elengedem. Bocs a hosszú kommentekért, de jó kiírni mgamból
2011. jún. 15. 16:21
 88/674 anonim ***** válasza:
100%
Minél több részletet leírsz a férjedről, annál inkább látszik, hogy TE mennyire jól jársz azzal, ha külön lesztek. Sokkal könnyebb és szebb életetek lesz, még ha anyagilag esetleg nehezebb is lesz.
2011. jún. 15. 16:24
 89/674 A kérdező kommentje:
még annyi, ha tudta, hogy mennyire szereti azt a nő, akkor minek egyezett bele, hogy új szekrénysort vegyünk, meg a gyerekeknek biciklit? Miért Ő választotta ki a kislányunk nevét aki még meg sem született. Azt hiszi ezek után, majd azt adom neki?
2011. jún. 15. 16:26
 90/674 A kérdező kommentje:
igen anyagilag, marha nagy érvágás, mert jól keresett. Ezért is próbálok meg kitalálni valamit, hogy ne kelljen anyósomék nyakán sokáig élni, vagy valamilyen segítséggel fenntartani az albérletet
2011. jún. 15. 16:27
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!