Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Házassági válság! Vígasz...

Házassági válság! Vígasz kellene. Tanácsok?

Figyelt kérdés

Tetem már pár kérdést fel és általában használható válaszokat kaptam. Most egy kis együttérzésre lenne szükségem.

Ma reggel a férjem bejelentette, hogy van egy másfél, két hónapos viszonya az egyik munkatársával. A nő 42 éves, vagyis jóval korosabb mint a párom, két felnőtt gyerekkel, egy háztartásban velük élő férjjel, akitől már elvált, de amíg nem tudja kifizetni, addig ez a kényszer megoldás.

Ezzel szemben és itt vagyok két kisgyerekkel, 20 hetes terhesen, a harmadikkal. Reggel mikor megtudtam nyeltem egy nagyot és ráhagytam a döntést, nem kiabáltunk, meghallgattam, hogy mennyire jó az ágyban, mennyire szereti, de minket is, mint családját és nem akar elveszíteni minket. Össze van zavarodva.

Abban reménykedem, hogy megjön az esze, hogy mit veszíthet ha elhagy minket. Családom nem tud segíteni, szüleim nem élnek, testvéreméknek is megvan a saját gondjuk. Annyit még, hogy ez a terhesség hárpiává változtatott és szerinte ezért keresett máshol megértést. Bocsánat a hosszúságáért

2011. jún. 14. 17:10
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/674 anonim ***** válasza:

Ès te mit gondolsz???

Meg békülsz vele??Tudsz így élni vele???

Amit tett....Hát az számomra megbojáthatatlan egy házasságban. 2 hónapig....

Most is írod a nö dobta ki.Hát erre nem mondok semmit.A férjed ezek szerint nem hagyta volna ott.

2011. jún. 16. 19:39
 122/674 A kérdező kommentje:

kedves O

talán te is a szobában voltál? ugyanezeket mondta. sokat beszélgettünk, de nem vagyok biztos benne, hogy mi a helyes döntés

bevallom, meginogtam. Jól esett, hogy "őszintén " elmondott mindent, de máris bennem van a félsz, hogy mi lesz ezután? Mindig ellenőrizni fogom, hogy dolgozik-e, ott van-e ahol mondja. Nagyon nehéz lesz a bizalmamat visszaszereznie. A nő megijedt, mert a szájára vette a falu, meg a gyár ahol dolgoznak. Közutálatnak örvend, amit meg is értek. A gyerekek viszont boldogok. A nagyobbik megkérdezte, hogy " akkor apa már itthon marad?"

2011. jún. 16. 20:54
 123/674 anonim ***** válasza:
52%
Most is csak azt mondhatom, hogy elsősorban anya vagy és a döntéseddel a gyermekeid életét is befolyásolod.Tudod, hogy hány kamaszkorú gyermek azért nem találja a helyét a világban, mert csonka családban nevelkedik? Itt könnyen osztja mindenki az észt, de odamegy-e majd hozzád valaki megkérdezni, hogy hallod, van mit adnod a gyermekeidnek enni? 3 gyermek egész további élete van rád bízva.Most a sértődés belevihet olyan döntésbe, ami esetleg enyhíti átmenetileg a bánatodat, de utána mi lesz? Hidd el, sok nyomorúságot megéltem és még többet láttam, és tudom, hogy mekkora erő kell a megbocsátáshoz, de hidd el, megéri.Valamikor, például amikor együtt mentek a férjeddel beíratni a nagyobbikat az iskolába jussanak eszedbe ezek a szavak, és hidd el akkor majd hálát érzel.Méltóságot tud adni egy megbocsátás,tartást.
2011. jún. 16. 21:44
 124/674 A kérdező kommentje:

magdinyu:

drága vagy, hogy ezt írod. Igazad van. Nem azért szültem két gyereket ennek a férfinek, hogy ez legyen a vége. Nem bírnák a gyerekeim szemébe nézni, ha mégis szét mennénk, de a bizalom, egy más kérdés. Azt nehezen fogja visszaszerezni. Megbeszéltük, hogy javítunk a dolgokon, nem tartjuk magunkban ha valami bajunk van, hanem megbeszéljük a legkisebb konfliktust is. De egyenlőre nem engedek neki annyira, hogy az ágyamba is visszajöjjön. Ha látom rajta, hogy dolgozik az ügyön, akkor. Elkezdek benne bízni megint. De nehéz menet lesz

2011. jún. 16. 21:54
 125/674 anonim ***** válasza:
52%
Ígért nektek valaha valaki olyat, hogy mindig boldogok lesztek, nyugodtak, gazdagok és egészségesek? ha igen, akkor most lehetne reklamálni, ha nem ,tanuljátok meg a gondjaitokat megoldani .Így már ketten vagytok hozzá, és ha úgy akarjátok mindig ketten lesztek.Felnőttlét gondjait csak felnőtt gondolkodással lehet megoldani.Ölellek mindnyájatokat sok szeretettel.
2011. jún. 16. 22:16
 126/674 anonim ***** válasza:

Ismét én....

Gondoltam,hogy ez lesz a vége.Ez így a gyerekeknek mindenképen jobb lesz ha ti sem ölitek egymást.

Bizalom visszaszerzés???Nálunk nagyon lassan ment,és van hogy most sem hiszem el hogy hol volt ha késön jön.Mikor nem veszi fel a telefont,hiába ö azt mondja dolgozott,máskor a kollégákkal söröztek.....Na mindegy.

Nekem is itt a két gyerek,boldogok,mink is azok vagyunk,csak hát.......

Ne adj isten megint valami elzavarja egy másik nö karjaiba amíg te nem engeded az ágyba???Szexre szügsége lesz.....Hozzám ezek után biztos nem nyúlna egy darabig.Söt....Nem bírnám elviselni,hogy velem is legyen mikor jól érezte magát 2 hónapig egy másik növel.

Kívánom nektek,hogy boldogok legyetek,és ne kerülj soha többé ilyen helyzetbe!!!!!!!!!!!!!!

Sok boldogságot a pocaklakóval is.

Azért írj ide vissza,hogy hogyan alakulnak a dolgaitok a késöbbiekben.

2011. jún. 17. 07:16
 127/674 anonim ***** válasza:
Nem kellett túl sokat küzdeni érted.......(számomra döbbenet)Remélem nem bánod meg,minden jót kívánok neked!
2011. jún. 17. 08:00
 128/674 anonim ***** válasza:
Akkor talán most van itt az ideje, hogy néhány, eddig elviselt dolgot felhozz, gondolok itt az általad említett mosogatás miatti b.sztatásra (ahelyett, hogy inkább segítene...), az állandó számítógép előtt ülésre és hasonlókra. Kérd meg, hogy ha komolyan gondolja az újrakezdést, akkor kezdje ezekkel a változást.
2011. jún. 17. 08:14
 129/674 A kérdező kommentje:
rengeteget beszélgettünk. Kiderültek itt, hogy nem kevés pénzt fordított a nőre. Nem csak a telefon feltöltések, hanem a motelek, vacsorák, bulik. Nem is érdekelne, ha pár ezerről lenne szó, de itt legalább 100.000- ről van szó. Na ez már felhúzott. Kiderült még az is, hogy nem egyszerű szakítás volt, hanem szexeltek egyet, majd utána szakítottak és jött haza hozzám. Felfordul tőle a gyomrom, ha rá gondolok, hogy utána meg engem csókolt meg.
2011. jún. 17. 09:21
 130/674 anonim ***** válasza:
100%

Ismét én....

Hát ettöl már nekem is hányingerem van...

Dobd ki a fenébe ezt az embert.Egyszerüen a földbe tipor téged!!!!!

Èn nem tudnék így tovább együtt élni.

Még egyszer kívánok minden jót,de ennek jó vége úgy sem lesz.....

2011. jún. 17. 10:19
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!