Házassági válság! Vígasz kellene. Tanácsok?
Tetem már pár kérdést fel és általában használható válaszokat kaptam. Most egy kis együttérzésre lenne szükségem.
Ma reggel a férjem bejelentette, hogy van egy másfél, két hónapos viszonya az egyik munkatársával. A nő 42 éves, vagyis jóval korosabb mint a párom, két felnőtt gyerekkel, egy háztartásban velük élő férjjel, akitől már elvált, de amíg nem tudja kifizetni, addig ez a kényszer megoldás.
Ezzel szemben és itt vagyok két kisgyerekkel, 20 hetes terhesen, a harmadikkal. Reggel mikor megtudtam nyeltem egy nagyot és ráhagytam a döntést, nem kiabáltunk, meghallgattam, hogy mennyire jó az ágyban, mennyire szereti, de minket is, mint családját és nem akar elveszíteni minket. Össze van zavarodva.
Abban reménykedem, hogy megjön az esze, hogy mit veszíthet ha elhagy minket. Családom nem tud segíteni, szüleim nem élnek, testvéreméknek is megvan a saját gondjuk. Annyit még, hogy ez a terhesség hárpiává változtatott és szerinte ezért keresett máshol megértést. Bocsánat a hosszúságáért
Könyörgöm...
Még mindég van kapcsolata azzal a növel???
Szia!
Örülök, hogy hallottam felőled :)
És te ezek után mit szeretnél?
Szerintem ez kevésbé apai üsztön, inkább a férfié, aki ugy gondolja bevágódhat ezzel nálad...
Még mindig beszélnek? ezek nem szakítottak, csak jegelik a dolgot, míg Te megnyugszol...
sztem
Te mit gondolsz a továbbiakról? Megfelel így, vagy közel hasonlóan?
Erre nem kell válaszolnod, ha nem szeretnél: szexuálisan közeledik feléd? Ha igen, hagynád?
Mi lenne ha kiderülne, hogy csak neekd megy a műsor, hogy vége?
Ha nekem nem is magadnak válaszold meg ezeket a kérdéseket...
Sok erőt...
O.
Van valami újdonság???
Hogy áll a kapcsolatotok??
Esetleg közeledik feléd??Bocsánatot kért??Chettel még a növel???
Annyit gondolkozom az eseteden.....Biztosan nehéz.Mikor születik a picur??
Minden nap ránézek a kérdésre,hátha van változás...
(Ismét én....)
A gyereket manipulálja? Undorító.... ember az ilyen???
Menj el onnan, amint tudsz, erre se neked, se a gyerekeknek, sem a pocaklakódnak nincs szüksége!
Ismét én...
Ennek jó vége nem lesz...
De ne haragudj és sosem mondanám a férjemre ,hogy "az én uram"....De hogy is az uram....Ugyanolyan partner mint én....
Szerintem minnél elöbb menjetek külön.Az idegeid nem fogják sokáig bírni.Èn nem bírnék egy levegöt szívni ilyen emberrel.
az "uram" megszólítást gúnyosnak szántam.
De nem minden emlék nélkül távozott a nő. Ugyanis egy jó kis fertőzést akasztott a férjemre, amit ő tovább adott nekem. Ma derült ki az orvosnál. Égtem mint a rongy, mikor megkérdezte, hogy más nő nincs a családban? Persze tagadtam, hogy más is belépett a képbe. Nekem is és a férjemnek is gyógyszert kell használnunk. Mikor kérdőre vontam az "uram", még ő volt felháborodva, hogy tőle biztos nem kapott el semmit. Mert járt orvosnál. Mert én nem mi? Na mindegy. Az én gyógyszeremet kiváltottam, az övét persze nem. Majd ha valami baja lesz, akkor foghatja a fejét. Én kis bolond, meg még üzentem is a nőnek, hogy nézesse meg magát. De mi a fenéért törődök vele????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!