Házassági válság! Vígasz kellene. Tanácsok?
Tetem már pár kérdést fel és általában használható válaszokat kaptam. Most egy kis együttérzésre lenne szükségem.
Ma reggel a férjem bejelentette, hogy van egy másfél, két hónapos viszonya az egyik munkatársával. A nő 42 éves, vagyis jóval korosabb mint a párom, két felnőtt gyerekkel, egy háztartásban velük élő férjjel, akitől már elvált, de amíg nem tudja kifizetni, addig ez a kényszer megoldás.
Ezzel szemben és itt vagyok két kisgyerekkel, 20 hetes terhesen, a harmadikkal. Reggel mikor megtudtam nyeltem egy nagyot és ráhagytam a döntést, nem kiabáltunk, meghallgattam, hogy mennyire jó az ágyban, mennyire szereti, de minket is, mint családját és nem akar elveszíteni minket. Össze van zavarodva.
Abban reménykedem, hogy megjön az esze, hogy mit veszíthet ha elhagy minket. Családom nem tud segíteni, szüleim nem élnek, testvéreméknek is megvan a saját gondjuk. Annyit még, hogy ez a terhesség hárpiává változtatott és szerinte ezért keresett máshol megértést. Bocsánat a hosszúságáért
Eddig sok mindent írtam, sokesetben jelezted, is hogy igen így volt, így történt...
Hajnalban olvastam hogy úgy néz ki megpróbálsz bízni benne, akkor azt mondtam , hogy én neked többet nem írok. Mert aki nem akarja, annak nem lehet segíteni. Tudod itt dühöngtem, hogy megcsinálod ugyanazt amit rengeteg nő. Még a munkahelyemen is a helyzeteden gondolkodtam Most meg hihetetlen de itt bőgök, pedig nem is ismerlek, mert tehetetlen vagyok. NEM dönthetönk, cslekedhetünk helyetted.
talán a legerősebb érvem az az, hogy a ygerek nem lesz boldog 2 boldogtalan szülővel. érzi, hogy valami nem stimmel, és hamis bizalmat lát otthon, azt, hogy Te rettegsz hol jár a férjed amikor nem pontosan ér haza (ezt nem fogod tudni irányítani) Szerinted így valamelyik gyermeked is fog valaha értelmes kapcsolatot teremteni? nem. Egy csonka családban felnőtt ember hamarabb találja meg a helyét, mint egy rossz szülői házasság esetén. AMúgy meg fiatal vagy...miért kellene csonka családban felnőnie a gyerekeidnek?
Azt fogják látni hogy az anyjuk megalázkodik, mert azt csinálod...milyen példa ez?
Többen írják hogy a szülőszobától elsősorban anya vagy....de ez enm igaz, előbb voltál nő, ha nőként nem érzed jól magad, enm tudsz megfelelő példát, akár párkapcsolatit felmutatni, azt fogják látni ez a normális...
A férjed újra meg fog csalni, komolyan a fejemet tesezm rá, ogy legkésőbb 2 hét (húúú sokat mondtam), és újra a másik nő ágyában lesz...mégha Te nem is tudsz róla...
Végignéztem már pár ilyet, nem is értem miért tépem, a számat...mert eddig SOHA...SOHA nem sikerült segíteni. egy hónap múlva ugyanazt hallgattam...és ugye a barát nem mondja " hogy ugye én megmondtam".
DE csak azon lehet segíteni aki hagyja, mint már írtam...
bocsánat, a dühömet írom ki... hiba is akad valószínű..
amúgy nem elkeserítésül, de akárhogy döntesz, lesz ez rosszabb is még, ezek csak a kezdetek...
kitartást kívánok...
O.
Ismét én...
Már csak ezt írom,nem írogatok idöpontot.
Nem is tudom mit írjak neked,vagy van e értelme.
Èn tényleg komolyan sajnálom,hogy így alakult nálatok az élet.Sajnos amit a férjedröl írtál abból az jön le,hogy le sem szarja hogyan érzed magad!!!!
Semmibe vesz!!!!
Te pedig ezt engeded.Tényleg azt mondják lesz ettöl még rosszabb is.....
Sajnos az utolsónak teljesen igaza van......
Nagyon nagyon gondolj át mindent!!
rohadjon meg az ilyen ember,komolyan mondom mostmár teljesen fel vagyok háborodva,hát mit képzel magárol hogy hotelba megy amikor haza megy?
Ilyet ne bánnj lesz helyette másik ilyen patkányt komolyan mondom fel kéne kötni.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!