Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Házassági válság! Vígasz...

Házassági válság! Vígasz kellene. Tanácsok?

Figyelt kérdés

Tetem már pár kérdést fel és általában használható válaszokat kaptam. Most egy kis együttérzésre lenne szükségem.

Ma reggel a férjem bejelentette, hogy van egy másfél, két hónapos viszonya az egyik munkatársával. A nő 42 éves, vagyis jóval korosabb mint a párom, két felnőtt gyerekkel, egy háztartásban velük élő férjjel, akitől már elvált, de amíg nem tudja kifizetni, addig ez a kényszer megoldás.

Ezzel szemben és itt vagyok két kisgyerekkel, 20 hetes terhesen, a harmadikkal. Reggel mikor megtudtam nyeltem egy nagyot és ráhagytam a döntést, nem kiabáltunk, meghallgattam, hogy mennyire jó az ágyban, mennyire szereti, de minket is, mint családját és nem akar elveszíteni minket. Össze van zavarodva.

Abban reménykedem, hogy megjön az esze, hogy mit veszíthet ha elhagy minket. Családom nem tud segíteni, szüleim nem élnek, testvéreméknek is megvan a saját gondjuk. Annyit még, hogy ez a terhesség hárpiává változtatott és szerinte ezért keresett máshol megértést. Bocsánat a hosszúságáért

2011. jún. 14. 17:10
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯
 161/674 A kérdező kommentje:
ott tart a dolog, hogy pár napja csend és nyugalom van körülöttünk. De nem vagyok benne biztos, hogy tartós lesz. Mintha a vihar előtti csend lenne. A nővel nem beszél sem telefonon sem chat-en. Egyenlőre. Bár még mindig összeszorul a gyomrom, ha dolgozni megy, hogy egyáltalán oda megy- e, vagy nem találkozik-e a nővel. Egyenlőre ennyi, fejleményeket tudatom, ha valakit érdekelne.
2011. jún. 22. 07:00
 162/674 anonim ***** válasza:

Èredeklni szerintem sokunkat érdekel......(Ismét én...)

Ezt én nem értem!!!!

Ide oda szaladgál köztetek mint egy páva.....

jó most nem beszél telefonon,de attól te azt nem tudhatod,hogy beszélnek e.....

Òh Istenem...Legalább segít valamiben??Látod hogy akarna változatni magán??

Hogy viselkedik a férjed??Legalább egy kicsit is bünbánóbb??

Ìrtad pár napja,hogy hazament de nyíltan beszéltek,cheteltek.......

Szerintem csodát ne várj.

A férjed nem tudja mit csináljon,látja te elfogadod a helyzetet mindenképpen.Bármit megtehet veled.......

Ez az én véleményem....

Ìrj,hogy mi lesz.

2011. jún. 22. 07:25
 163/674 anonim ***** válasza:
100%

Engem is érdekel, naponta többször ránézek, van-e valami fejlemény.

Persze ha nincs mondanivalóm, nem is kommentelek..

Az érdekelne, hogy ez most azt jelenti "megbocsájtasz" neki?

Vagy csak hagyod, hogytörténjen, mert homokba dugod a fejed, vagy csak várod, hogy lecsengjen, és akkor értelmesen meg tudjátok beszélni???

Mert igazából nme csak az érdekelne, hogy mi a helyzet, hanem, hogy Te mit érzel ezzel kapcsolatban.

Miylen terveid vannak, vagy ha úgy döntesz együttmaradtok, hogyan képzeled el az életeteket.

Kicsit végiggondoltam a dolgokat. Mindannyian mások vagyunk, az más hogy a férjedet még mindig egy szemét nyúlszívű alaknak gondolom,és én lépnék a gyerekekkel együtt akármiylen nehéz, de ez én vagyok, nem Te.

Én "szerencsés" voltam, mert 19 évesen tapasztaltam meg, hogy valami úton módon úgy csavarta a dolgokat az exem, hogy én lettem a 3.fél..:S Akkor fogadtam meg, hogy velem ezt nem csinálhatják meg többet...

(csak hogy értsd, hogyan lettem ilyen, és iyen véleményekkel)

Szerintem is inkább csak vihar előtti csend van nálatok, az első ellentétre rohanni fog a nőhöz...főleg, ha nem is Ő dobta..

Viszont az állapotod mkiatt nehéz helyzetben vagy. de most még talán nem annyira nagy a hasad, hogy ne tudnád végigcsinálni a költözködést ésatöbbit, mert ha 1-2 hónap múlva kibukik újra a dolog?

Most, hogy nyugis idősszak van, látod miket fogsz egész életedben érezni, amikor elmegyotthonról...ez nem lesz jobb, maximum belenyugszol. Viszont tudod mikor döntötted el, hogy vége? Amiko9r mér nem érdekel mikor hová megy...mert a gyűlölet utálat is erős érzelem, mikt a szerelem, szeretet...akkor van vége, amikor közönbös...

Hidd el el lehet jutni odáig....

Sokadjára is azt mondom, hogy nem lennél egyedül,mert vannak segítségeid a 3 gyerekkel, és nem is az első és az utolsó lennél aki 3 gyerekkel válik..

Jobb most, mint 10 év múlva amikorra kiégsz, megsavanyodsz, mert sajnos ez lesz, mert nem érzem aszavaidon, hogy a férjed megbánta amit tett, ahnem csak eljátsza neked most azt a szerepet amit elvársz tőle, mert berezelt, nem képes vállalni a tetteiért a felelősséget. Mert nem megcsalt téged, hanem kettős életet élt, más amikor egyszer vmiért úgy alakul, hogy más ágyában köt ki, nem helyes, de előfordulhat,megint más amikor hónapokig becsap, tul.képp. kilép az életetekből, és Tőled és a gyerekeid elől is pénzt vesz el, meg saját magát....

Annyira "hárpia" meg nem lehet egy nő, amikor terhes, hogy ezért elhagyja a férje, mivel neki tudnia kell miért van, és támogatnia kellene, nem elhagynia...

EZ csak a kifogás, hogy RÁD hárítsa az ő tetteinek felelősségét.

Kíváncsiak lennénk,szerintem írhatom többesszámban,a bővebb véleményedre.

Vigyázz magatokra, kitartás!

2011. jún. 23. 08:05
 164/674 anonim ***** válasza:
( O. voltam)
2011. jún. 23. 08:05
 165/674 anonim ***** válasza:

Szia!

Én speciel az elejétől figyelem a történetedet, mindig izgalommal olvasom, ha van új fejlemény.

Ha gondolod, eztán is figyelemmel kísérném, hogyan alakulnak a dolgok, érdekel a végkifejlet.

Kitartás!

2011. jún. 23. 13:29
 166/674 anonim ***** válasza:

Ismét én...Èn is az elejétöl itt vagyok.

Itt a döntés most a tiéd....Èn már nem írok semmi egyebet.

Majd írj mi történik....

2011. jún. 24. 07:05
 167/674 anonim ***** válasza:

szintén az eéső naptól követem az eseményeket

O.

2011. jún. 24. 16:33
 168/674 anonim ***** válasza:
.
2011. jún. 26. 12:13
 169/674 anonim ***** válasza:

Na mi újság nálatok??

Jutottatok valamerre???

2011. jún. 27. 07:56
 170/674 A kérdező kommentje:
még mindig csend, és nyugalom, bár egy kicsit felkavartam az állóvizet egy kiadós veszekedéssel. Sajnálom, de nem bírtam tovább nézni, ahogy tovább megy közöttük a "baráti" chat-elés, két nap mosolyszünet, majd egy kiadós beszélgetés után ígéretet tett, hogy hanyagolni fogja az üzenet küldést. Teszem hozzá, a veszekedés abból adódott, hogy belenézett az én gépemen lévő üzeneteimbe, amit a barátnőmmel, meg a nővéremmel folyattattam. Még ő volt megsértődve a véleményeken.Tegnap épp vágta a fejemhez, hogy el akarom választani a barátaitól, mire én képébe nevettem és nem törődtem vele. Azóta nincs semmi gond. Hála égnek. Hirtelen előtört belőle az apai ösztön és ezerrel tervezi a picinek a helyét, meg a vásárlást. Most épp ezzel megy az idegeimre. Tömören ennyi
2011. jún. 27. 18:18
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!