Házassági válság! Vígasz kellene. Tanácsok?
Tetem már pár kérdést fel és általában használható válaszokat kaptam. Most egy kis együttérzésre lenne szükségem.
Ma reggel a férjem bejelentette, hogy van egy másfél, két hónapos viszonya az egyik munkatársával. A nő 42 éves, vagyis jóval korosabb mint a párom, két felnőtt gyerekkel, egy háztartásban velük élő férjjel, akitől már elvált, de amíg nem tudja kifizetni, addig ez a kényszer megoldás.
Ezzel szemben és itt vagyok két kisgyerekkel, 20 hetes terhesen, a harmadikkal. Reggel mikor megtudtam nyeltem egy nagyot és ráhagytam a döntést, nem kiabáltunk, meghallgattam, hogy mennyire jó az ágyban, mennyire szereti, de minket is, mint családját és nem akar elveszíteni minket. Össze van zavarodva.
Abban reménykedem, hogy megjön az esze, hogy mit veszíthet ha elhagy minket. Családom nem tud segíteni, szüleim nem élnek, testvéreméknek is megvan a saját gondjuk. Annyit még, hogy ez a terhesség hárpiává változtatott és szerinte ezért keresett máshol megértést. Bocsánat a hosszúságáért

Szia!
Végigolvastam a történetedet...
Tudod csak azt lehet kergetni, aki elfut....
Szerintem már Te is tudod, hogy nem kell nehezen döntened, emrt csak egy helyes döntés van, az hogy külön folytatjátok.
Viszont én úgy érzem, eddig sem volt fenékig tejfel az életed e mellett a férfi mellett, csak eddig nem jöttél rá.
Tudod miért nem megy a nőjéhez most? Atért mert nem engedi, Ő is megijedt, emrt már kenyértörésen áll a dolog... Addig jó volt míg a kecske és a káposzta is megvolt.
Az iylen férfi gyáva nyúl...
Ha együtt maradnátok, akkor soha többé nem lenne bizalom, ha fél órával később jönne haza már azon agyalnál, hogy hol járt. Veszekedéskor (mindenhol előfordul), hozzávágnád, hogy "menj oda, ahol jobb"...Ezt én manapság hallgatom a szüleimtől 24 évesen, pedig 4-8 éves voltam csak ahonnan ez fakad...
Viszont a gyerek nem hülye, soha egy erről folyó vita nem volt gyerekkoromban előttünk, de én tudtam...édesanyám is az anyagiak és a 2gyerek miatt maradt apuval, legalábbis ezt mondja.. (habár ők mindezek ellenére nagyon szeretik egymást, amit nem is igazán tudok összeegyeztetni ezzel az egésszel...:S)
Nagyon sok kitartást kívánok...
A zárcsere szerintem is megoldás lenne, kérj engedélyt a főbérlőtől....
amíg nap mint nap be tud jönni hozzátok a férjed, addig nem jön rá, hogy Te döntöttél, és nem ő ugráltat...
kösd le magad valami mással, vidd a gyerekeket programra, akármi...
Utána tiszta fejjel könnyebben állsz majd a dolgokhoz
üdv
O

továbbra is a zárcserét preferálom, mert így sosem fog tudatosulni a pasiban, hogy te már döntöttél, és nem tartasz rá igényt...
vagy költözz el egyik napból a másikra a barátnődékhez!
kell valami drasztikus lépés, amiből rájön, mennyire balf@sz volt!

Még mindig egyetértek az utolsóval, mint ahogy én is írtam...
amúgy meg bajban ismerkszik meg az igaz barát
O

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!