Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Házassági válság! Vígasz...

Házassági válság! Vígasz kellene. Tanácsok?

Figyelt kérdés

Tetem már pár kérdést fel és általában használható válaszokat kaptam. Most egy kis együttérzésre lenne szükségem.

Ma reggel a férjem bejelentette, hogy van egy másfél, két hónapos viszonya az egyik munkatársával. A nő 42 éves, vagyis jóval korosabb mint a párom, két felnőtt gyerekkel, egy háztartásban velük élő férjjel, akitől már elvált, de amíg nem tudja kifizetni, addig ez a kényszer megoldás.

Ezzel szemben és itt vagyok két kisgyerekkel, 20 hetes terhesen, a harmadikkal. Reggel mikor megtudtam nyeltem egy nagyot és ráhagytam a döntést, nem kiabáltunk, meghallgattam, hogy mennyire jó az ágyban, mennyire szereti, de minket is, mint családját és nem akar elveszíteni minket. Össze van zavarodva.

Abban reménykedem, hogy megjön az esze, hogy mit veszíthet ha elhagy minket. Családom nem tud segíteni, szüleim nem élnek, testvéreméknek is megvan a saját gondjuk. Annyit még, hogy ez a terhesség hárpiává változtatott és szerinte ezért keresett máshol megértést. Bocsánat a hosszúságáért

2011. jún. 14. 17:10
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/674 anonim ***** válasza:
Szerintem itt volna az ideje, hogy megkeress egy erre szakosodott ügyvédet, ő el tudja mondani, milyen lehetőségeid vannak (jogilag, anyagilag egyaránt). Így legalább felkészülten néznél a dolgok elébe.
2011. jún. 15. 16:30
 92/674 A kérdező kommentje:
igen, erre én is gondoltam. Ha már sírás nélkül tudok beszélni róla, meg ha anyósom szabad napos, akkor keresek valakit
2011. jún. 15. 16:42
 93/674 anonim ***** válasza:
Egyetértek az utolsóval, először is tájékozódj minden részletet illetőleg egy ügyvédnél! Tudj meg mindent a jogaidról, és aztán tudsz mindenről biztosan dönteni...De ami biztos, az az, hogy neki kötelessége lesz a gyerekeket és téged is támogatni maximálisan...főként mivel miatta megy tönkre a házasságotok! Úgyh amíg nem tudsz dolgozni, és amíg helyrejön az életed, addig is valamilyen szinten meg lesz oldva az anyagi helyzet...talán kicsit jobban kell majd spórolni, de az idő mindent megold! Járj utána a dolgoknak minél előbb! Üdv
2011. jún. 15. 16:42
 94/674 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, és még annyi, hogy próbálj meg mostmár kicsit relaxálni! Próbáld elterelni a figyelmed, olvass valamit, hallgass megnyugtató zenét, ha nem vagy veszélyeztetett terhes, akkor végy egy meleg fürdőt (ne forrót:)) és próbálj lazítani, a csöppségnek is jót fog tenni a pocidban ennyi stressz után! Kicsit kapcsolj ki, nem jó ennyit idegeskedni...de elhiszem, h nagyon nagyon nehéz! :( üdv
2011. jún. 15. 16:46
 95/674 A kérdező kommentje:
eddig sem éltünk luxusban, gyerekkoromban pedig még ennyi sem volt. Csak félelmetes egy kicsit belegondolni, hogy talán én is annak a több ezer, nőnek az egyike leszek, akit megcsaltak és elválnak
2011. jún. 15. 16:56
 96/674 A kérdező kommentje:
az, hogy egyedül maradok, nem rémít meg annyira, (elég talpraesettnek tartottam eddig magam), mint az, hogy az egész herce -hurcát végig csinálni
2011. jún. 15. 16:59
 97/674 A kérdező kommentje:
épp azért mertem elvállalni a harmadik gyereket, mert azt gondoltam, hogy ez nem történhet meg velem
2011. jún. 15. 17:01
 98/674 anonim ***** válasza:

Szia!

Szomorúsággal tölt el, mikor ilyen történetet olvasok. Ez borzasztó. Nem értem a férjed miért csinálja ezt veled. A terhesség mindenkiből más állapotot hoz ki, ezt el kell fogadni. Nagy baj van az olyan házasságban, ha a férj nem tudja a változásokat kezelni... És azért keresni mást, mert idegesebb vagy a kelleténél? Ez csak kifogás! Tudom írtad hogy nincs kire számítani ebben az esetben, de én elgondolkodnék a dolgon. Szeret-e még ez a férfi? Igaza van itt a többieknek... Isten ments hogy belekényszerülj egy egyezségbe! Előbb-utóbb nagyon megbánnád. Tönkremennél, ha tudnád munka után "sziesztázik", aztán hazamegy hozzád és a gyerekekhez, mintha mi se történt volna. Ne haragudj, engem biztos lelkileg összetörne ez a helyzet. Ráadásul mi a garancia, hogy ez nem így menne hosszú éveken át? Az egyik jön, a másik megy, te pedig egy biztos pont lennél az életében. És ezt ki is használná. Ne légy buta! Gondolj bele, akarsz egy életen át hazugságban élni? Beszélgessetek erről szerintem.

2011. jún. 15. 19:38
 99/674 anonim ***** válasza:
100%

Tudod mit, mire hazaér - mert ugye csak pár napra elég cuccal távozott - csomagold össze a többi cuccát, és add is a kezébe, hogy "szevasz, jó, hogy jössz a többi cuccodért"!

KI KELL ÁLLNOD MAGADÉRT, ÉS A GYERMEKEIDÉRT!

Ne hagyd, hogy ő diktáljon!

2011. jún. 15. 23:51
 100/674 A kérdező kommentje:
hát, mint halottnak a puszi. Reggel csak hazajött az éjszakás műszakból, oda bújt hozzám, sóhajtozott, mintha a világ terhét cipelné. Mondtam neki, hogy tegnap még a nőjét ölelgette, most meg hozzám bújna, és eltoltam magamtól. Fogtam a cuccait beletettem táskásba. Szó nélkül nézte, majd elment lefeküdni a másik szobába. Mondtam neki, hogy menjen a nőjéhez, de mint aki meg sem hallotta.Nem fogok ordítozni vele, már csak a gyerekek miatt sem. Nem fogok idegileg tönkremenni, miatta. Remélem hamar elhúzza a csíkot.
2011. jún. 16. 08:22
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!