Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Házassági válság! Vígasz...

Házassági válság! Vígasz kellene. Tanácsok?

Figyelt kérdés

Tetem már pár kérdést fel és általában használható válaszokat kaptam. Most egy kis együttérzésre lenne szükségem.

Ma reggel a férjem bejelentette, hogy van egy másfél, két hónapos viszonya az egyik munkatársával. A nő 42 éves, vagyis jóval korosabb mint a párom, két felnőtt gyerekkel, egy háztartásban velük élő férjjel, akitől már elvált, de amíg nem tudja kifizetni, addig ez a kényszer megoldás.

Ezzel szemben és itt vagyok két kisgyerekkel, 20 hetes terhesen, a harmadikkal. Reggel mikor megtudtam nyeltem egy nagyot és ráhagytam a döntést, nem kiabáltunk, meghallgattam, hogy mennyire jó az ágyban, mennyire szereti, de minket is, mint családját és nem akar elveszíteni minket. Össze van zavarodva.

Abban reménykedem, hogy megjön az esze, hogy mit veszíthet ha elhagy minket. Családom nem tud segíteni, szüleim nem élnek, testvéreméknek is megvan a saját gondjuk. Annyit még, hogy ez a terhesség hárpiává változtatott és szerinte ezért keresett máshol megértést. Bocsánat a hosszúságáért

2011. jún. 14. 17:10
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/674 anonim ***** válasza:
Tegnapi 18.28 as vagyok.Igen rakd ki szerintem is,most mindenképp TE kell, hogy irányítsd az eseményeket!Rezeljen be,ne tudja hogy te vissza-várod(ha még egyáltalán....)Ha még rendbe hozható(szerintem nem,és nem is érdemel meg ezek után)akkor küzdjön érted,nehogy már azt gondolja hogy te mindig ott leszel B-tervnek!!!azt csak nagyon zárójelben kérdezem/mondom hogy szerintem ilyen viszony után,(+még a nehezítő,rontó tényezők,hogy te kismama vagy ,akit még jobban "megilletne"a tisztelet,szeretet,óvás)visszaállíthatatlannak érzem a bizalmat,ami pedig kulcs(!!!)egy normális párkapcsolathoz!Szóval továbbra is,minden jót,és dönts úgy hogy lehetőséged legyen új boldogságra,hidd el lesz pár nehéz (de büszke)éved,de rád talál!Tudom hogy könnyű beszélni/írni miközben nem velem történik,de talán ettől látom reálisabban a történetet.A férjed minősítésébe nem mennék bele,mert ez rajtad nem segítene,de nem találok olyan pontot a viselkedésében(most sem,hogy bukta van)ami enyhítő körülmény lenne,ezért nem álltatnálak nagyon a békülés reményével!Kívánok sok erőt a továbbiakhoz!
2011. jún. 15. 12:10
 72/674 A kérdező kommentje:
elmegy mellettem, mintha itt sem lennék. Várok, míg felkelnek a gyerekek a délutáni alvásból, majd megmondom neki. ( nem kell, hogy kiabálásra riadjanak fel)
2011. jún. 15. 12:37
 73/674 A kérdező kommentje:
megmondtam neki, de nem akar elmenni, míg a nő ki nem teszi a férjét a lakásból.Elmagyaráztam neki, hogy ezt vállalta, ebben is kell élnie. Tart a nő volt férjétől
2011. jún. 15. 12:54
 74/674 A kérdező kommentje:
nem fogok azért idegileg tönkremenni, mert fél a volt férjtől. Nem fogom kerülgetni egész nap, jó-pofizni vele. Ezt választotta, akkor viselje a következményeket.De elvárja tőlem, hogy takarítsak utána szolgáljam ki, meg mossak is rá. Kivágtam a ruháit a szoba közepére, majd mondtam neki, hogy vigye mosatni máshova. Ha meg nem akar oda költözni a nőhöz, akkor meg menjen a barátaihoz akik tudtak róla.
2011. jún. 15. 13:33
 75/674 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen igazad van. Kitartás, csak így tovább! Legyen már felnőtt ember, vállalja a tettei következményét. Mégis, mit gondolt? Azt hitte, te majd mosol rá, adsz neki enni, mosolyogva hazavárod, míg ő nap mint nap megcsal??!
2011. jún. 15. 13:57
 76/674 anonim ***** válasza:

Ismét én....

Tarcs ki az igazad mellett.Most mindenképpen mennie kell.Ìrtam már egyszer neki van hová mennie.

Menjen a barátaihoz,szüleihez....

Èn biztosan nem kerülgetném,.Borzasztó lehet így mellette lenni.Pláne még neki áll feljebb.Istenem....

Sok eröt kívánok nekd!!!!

2011. jún. 15. 14:14
 77/674 anonim ***** válasza:
Szia. Én vagyok a példázós, aki egy "regényt" írt :) Most olvastam végig amiket azóta írtál, és teljesen egyetértek veled, ne haragudj, de el sem tudom képzelni, hogy milyen "alak" lehet a férjed...nem elég, hogy viszonya van, nem tartja tiszteletben, hogy terhes vagy, és vigyáznod kellene magadra, nem tartja azt sem tiszteletben, hogy neveled a két közös gyermeketeket és lassan a harmadikat is...és hogy minden erőddel próbálod összeszedni magad az ő embertelensége miatt, és gondtalan arcot vágni a gyermekeitek előtt, minden tiszteletem a tied...ahogy már valaki írta, én is szétvertem volna valamit a fején amikor elém állt volna azzal, h viszonya van! És még őt kell sajnálni szerinte??? És még ő panaszkodik neked??? A legnagyobb gerinctelenség, ha a gyáva ember egy kis "gond"miatt máshol keres vigaszt, és annyi bőr nincs a képén, hogy magába szálljon, bocsánatot kérjen, pakolja a cuccait és találja fel magát, persze mellette minden támogatást adjon meg a továbbiakban neked is és a gyerekeknek is!!! Nem tudom elképzelni, hogy az ilyen embernek mi forog a fejében...ha Te hibáztál is volna, akármennyit, akkor is mindent meg lehet és meg kell beszélni, kivéve a megcsalást, amit szerintem soha nem lehet megbocsájtani...és ezen már nagyon semmi megbeszélni való nincs! És még ráadásul be is vallja, hogy azért van még "otthon", mert tart a másik "férjtől"??? Te jó ég...kívülállóként is nehéz ezt megemészteni, el sem tudom képzelni, hogy mit érezhetsz és hogy mennyire fájhat!:( Nagyon sajnállak! De maradj erős, és ne hagyd magad, ne engedd h hülyének nézzen még valaha is az életben, szerintem ennek a kapcsolatnak már nincs jövője! Remélem, h jól fogsz dönteni! Üdv!
2011. jún. 15. 14:17
 78/674 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom,hogy ilyen helyzetbe kerültél!Sok erőt kívánok és csak a gyerekekre koncentrálj és magadra!
2011. jún. 15. 14:55
 79/674 A kérdező kommentje:
ennyi biztató és együtt érző szó után, már pozitívan látom a dolgokat. A gyerekeim feltétel nélkül szeretnek, és ez a legfontosabb. Vicces az egészben, hogy még a szülei is mellettem állnak, bár a költözést még nem beszéltem meg velük. Remélem nem zárkóznak el tőle. Tuti, hogy 10.-ig az albérletben maradok, egyedül kissé nehéz lenne fenntartani.Mondtam neki újra, hogy menjen el, és szó nélkül távozott. Igaz, csak egy pár napra való ruhával, de ez is előre lépés
2011. jún. 15. 15:15
 80/674 anonim ***** válasza:

Ismét én.....

Nem is tudom hanyadszor írok neked.

Továbbiakban is eröt neked és minden jót.

Majd írj ide néha,hogy hogyan alakulnak a dolgaitok.

Ha nem gond,hogy megkérdezem merre laktok???

Ha gondolod írd meg priviben.

2011. jún. 15. 15:37
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!