Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Házassági válság! Vígasz...

Házassági válság! Vígasz kellene. Tanácsok?

Figyelt kérdés

Tetem már pár kérdést fel és általában használható válaszokat kaptam. Most egy kis együttérzésre lenne szükségem.

Ma reggel a férjem bejelentette, hogy van egy másfél, két hónapos viszonya az egyik munkatársával. A nő 42 éves, vagyis jóval korosabb mint a párom, két felnőtt gyerekkel, egy háztartásban velük élő férjjel, akitől már elvált, de amíg nem tudja kifizetni, addig ez a kényszer megoldás.

Ezzel szemben és itt vagyok két kisgyerekkel, 20 hetes terhesen, a harmadikkal. Reggel mikor megtudtam nyeltem egy nagyot és ráhagytam a döntést, nem kiabáltunk, meghallgattam, hogy mennyire jó az ágyban, mennyire szereti, de minket is, mint családját és nem akar elveszíteni minket. Össze van zavarodva.

Abban reménykedem, hogy megjön az esze, hogy mit veszíthet ha elhagy minket. Családom nem tud segíteni, szüleim nem élnek, testvéreméknek is megvan a saját gondjuk. Annyit még, hogy ez a terhesség hárpiává változtatott és szerinte ezért keresett máshol megértést. Bocsánat a hosszúságáért

2011. jún. 14. 17:10
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/674 anonim ***** válasza:
100%
A szüleinek is érdekes hozzáállásuk van a dolgokhoz ezek szerint, mert mindig könnyebb haragudni, mint segíteni.Haragudni ráérnének később is, mert ez nem a harag ideje. A mama leültethetné a fiacskáját( én ezt tenném)és megmagyarázná, hogy a férfi felelőssége a családjáért felülír minden más érzelmet és vágyat.Az nem addig tart, míg összehozzuk a gyerekeket, aztán magára hagyjuk az asszonyt a gondjaival.Apaként gondolkodjon és aszerint éljen.Te meg ne félj , ha kitombolta magát visszamegy hozzátok, tudod hamar elmúlik az újdonság varázsa, és a gyerekek nagyon erős kötelékek két ember közt.Minden elmúlik előbb utóbb, okos asszony kivárja.
2011. jún. 14. 18:09
 32/674 A kérdező kommentje:
tudjátok az a legmocskosabb, amitől én érzem egy k..vának magam, hogy ezalatt az idő alatt, ugyanúgy lefeküdt velem is, miközben a nővel panziókba járogatott
2011. jún. 14. 18:09
 33/674 A kérdező kommentje:
anyósomék el akarják holnap kapni a grabancát, de ő menekülőre fogta. Nekem kellene beszélnem anyósomékkal, hogy ne hordják le a sárga földig. Van egy olyan sanda gyanúm, hogy ezért megint napokig nem jön haza, nehogy anyukájával beszélnie kelljen
2011. jún. 14. 18:11
 34/674 anonim ***** válasza:
100%
Igen, az a legfájdalmasabb az egészben.A megalázás.
2011. jún. 14. 18:12
 35/674 A kérdező kommentje:
talán azért nem akarom elengedni, mert én is bepánikoltam, hogy egyedül maradok a gyerekekkel. De nem akarom, hogy neki olyan egyszerű legyen, hogy lelkiismeret furdalás nélkül menjen a másik nőhöz.
2011. jún. 14. 18:15
 36/674 anonim ***** válasza:
100%

Magdianyu, remélem, h nincs igazad, mert nemsokára szülök. De én megmondtam a pasinak, h ha ad rá okot, gyerekkel is megyek. Nem leszek senkinek a lábtörlője.

Kérdező, értem, h nehéz, de csak nem akarhatsz egész életedben nőről nőre élni a pasiddal?? Szerinted a gyerekeknek ez jó?? Nem fog megváltozni.

2011. jún. 14. 18:15
 37/674 A kérdező kommentje:
ha látnék valami biztos kiutat, akkor lépnék. Kérlek ne ajánljátok az anyaotthonokat, mert a gyerekeket nem akarom kiszakítani a megszokott környezetükből. Így is elég nehéz nekik, hogy látják mennyire ki vagyok készülve
2011. jún. 14. 18:17
 38/674 anonim ***** válasza:
100%
Ne védd már könyörgöm, ezt rossz olvasni!! Költözz anyósodékhoz vagy ne engedd be.
2011. jún. 14. 18:17
 39/674 A kérdező kommentje:
igen, én is gondoltam anyósékra, lenne is helyünk, igaz a nappaliban, de nem várhatom el két 50- 55 éves embertől akik még dolgoznak, hogy minket is kerülgessenek. Még két fiúk otthon lakik velük
2011. jún. 14. 18:19
 40/674 A kérdező kommentje:
a gyerekeim vígasztalnak, de nem értik miért zokogok egész nap. Első gondolatom nagyon sötét volt, de rögtön rájuk gondoltam és a kislányra a pocakomban, hogy miattuk nem szabad feladnom
2011. jún. 14. 18:22
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!