Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Házassági válság! Vígasz...

Házassági válság! Vígasz kellene. Tanácsok?

Figyelt kérdés

Tetem már pár kérdést fel és általában használható válaszokat kaptam. Most egy kis együttérzésre lenne szükségem.

Ma reggel a férjem bejelentette, hogy van egy másfél, két hónapos viszonya az egyik munkatársával. A nő 42 éves, vagyis jóval korosabb mint a párom, két felnőtt gyerekkel, egy háztartásban velük élő férjjel, akitől már elvált, de amíg nem tudja kifizetni, addig ez a kényszer megoldás.

Ezzel szemben és itt vagyok két kisgyerekkel, 20 hetes terhesen, a harmadikkal. Reggel mikor megtudtam nyeltem egy nagyot és ráhagytam a döntést, nem kiabáltunk, meghallgattam, hogy mennyire jó az ágyban, mennyire szereti, de minket is, mint családját és nem akar elveszíteni minket. Össze van zavarodva.

Abban reménykedem, hogy megjön az esze, hogy mit veszíthet ha elhagy minket. Családom nem tud segíteni, szüleim nem élnek, testvéreméknek is megvan a saját gondjuk. Annyit még, hogy ez a terhesség hárpiává változtatott és szerinte ezért keresett máshol megértést. Bocsánat a hosszúságáért

2011. jún. 14. 17:10
❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯
 221/674 A kérdező kommentje:
kedves válaszolók. A Jő Isten sem áll mellettem? A kinézett, szimpi ügyvéd szabin van egész hónapban. A másik, meg egy órai jogi tanácsért elkért 10.000 ft-ot.
2011. júl. 19. 21:24
 222/674 A kérdező kommentje:
Ja, teszem hozzá, nem lettem előbbre, csak annyit mondott, hogy próbáljam meg közös meg egyezéssel beadni a papírokat, mert így minden költség feleződik. De a férjem nem megy bele még mindig a válásba. Neki így kényelmes, hogy két helyen van az "otthona"
2011. júl. 19. 21:27
 223/674 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Ha vannak konkrét jogi kérdéseid, nyugodtan írd meg őket priviben, szívesen válaszolok neked ingyen és bérmentve, az eleje óta figyelem a történetet, és neked drukkolok, ha így tudok, hát így segítek neked!

Kitartást!

2011. júl. 19. 21:27
 224/674 A kérdező kommentje:
köszönöm kedves utolsó. Még megkereslek a napokban.
2011. júl. 19. 21:56
 225/674 A kérdező kommentje:
ja, hol tudlak elérni? e-mail, vagy valami más?
2011. júl. 19. 21:57
 226/674 anonim ***** válasza:

dorisz.vagyok@vipmail.hu

Naponta átlag 2X nézek e-mailt, ha küldesz részleteket, én is okosabb leszek, mit intézzél, és hogyan.

Várom a leveled! :)

2011. júl. 19. 22:08
 227/674 anonim ***** válasza:
.
2011. júl. 20. 00:24
 228/674 anonim ***** válasza:

Remélem sikerül elintézned.....

Ez r.hadt dolog,hogy mindent neked kellene fizetned miközben csal a férjed,2 gyermek +1 a hasadban....

Remélem sosem kerülök ilyen nehéz helyzetbe.....

Akárhogy is add be a papírokat majd lesz valahogy.Próbálj beszélni anyóssal valahogyan nem tudnának e segíteni.Azt írtad melletted áll.....

2011. júl. 20. 07:48
 229/674 anonim ***** válasza:
Végigolvastam a történetedet. Kitartást, nagyon szorítok neked! Az ilyen férfi hányinger.
2011. júl. 20. 12:13
 230/674 A kérdező kommentje:

megint beleolvasott a gépembe. A gyerekek mesét néztek rajta, én meg elmentem a szakadó esőben a piacra. Kiakadt megint, hogy minek írogatok. De egyre jobban hajlik a válás felé. Ez az egyetlen pozitívuma a dolognak. Sőt még az elköltözését is fontolóra veszi már. De most kezd el aggódni, hogy hogyan fogok bírni 3 gyerekkel. Eddig is én voltam a kettő naggyal, ne most akarjon segíteni körülöttük. Segítségnek anyósomra számíthatok. Már elkezdtük beszélgetni a szülés körüli időpontot, hogy szabit kér és, vagy a gyerekek mennek fel legalább két hétre, vagy ő jön ide vigyázni rájuk.

De a nője uszítja ellenem a férjem. Ezért viselkedik ilyen furán. Egyik pillanatban tök normálisan lehet vele beszélni a dolgokról, hogyan tovább, majd csörög a telója, beszél a nőjével, és teljesen kifordul önmagából.

2011. júl. 20. 15:11
❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!