Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Házassági válság! Vígasz...

Házassági válság! Vígasz kellene. Tanácsok?

Figyelt kérdés

Tetem már pár kérdést fel és általában használható válaszokat kaptam. Most egy kis együttérzésre lenne szükségem.

Ma reggel a férjem bejelentette, hogy van egy másfél, két hónapos viszonya az egyik munkatársával. A nő 42 éves, vagyis jóval korosabb mint a párom, két felnőtt gyerekkel, egy háztartásban velük élő férjjel, akitől már elvált, de amíg nem tudja kifizetni, addig ez a kényszer megoldás.

Ezzel szemben és itt vagyok két kisgyerekkel, 20 hetes terhesen, a harmadikkal. Reggel mikor megtudtam nyeltem egy nagyot és ráhagytam a döntést, nem kiabáltunk, meghallgattam, hogy mennyire jó az ágyban, mennyire szereti, de minket is, mint családját és nem akar elveszíteni minket. Össze van zavarodva.

Abban reménykedem, hogy megjön az esze, hogy mit veszíthet ha elhagy minket. Családom nem tud segíteni, szüleim nem élnek, testvéreméknek is megvan a saját gondjuk. Annyit még, hogy ez a terhesség hárpiává változtatott és szerinte ezért keresett máshol megértést. Bocsánat a hosszúságáért

2011. jún. 14. 17:10
❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯
 231/674 anonim ***** válasza:
hajlik a költözésre, és a válásra is? nagyon helyes!
2011. júl. 20. 15:18
 232/674 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz vele..Meg ne hátrálj!!!!!

Tarts ki at elved mellett....

Még miindég meg van a nöje.....Tényleg jobb lenne ha ö költözne....

2011. júl. 20. 16:07
 233/674 anonim ***** válasza:
Hát kedves kérdezô, Te igazán nagy idióta vagy. Szóhoz sem jutok, szerintem rajtad kivül nincs ember a földön aki ezeket elviselte volna. Ha el tennéd lábalól is felmentene a biróság..
2011. júl. 20. 17:55
 234/674 A kérdező kommentje:
"szegény" nekem panaszkodik, hogy össze van zavarodva, nem tudja mit tegyen. Erre határozottan elmondtam neki, hogy legyen boldog a másikkal, meg hogy belenyugodtam, és elfogattam. Csak lenne már meg a válás
2011. júl. 20. 19:38
 235/674 anonim ***** válasza:

Ìgy van...Ennek értelme nincsen.Ö csak pánikba esett mi lesz vele nélküled......

Neki így kényelmes volt,de majd ezek után...Se baj,én megint mondom tarts ki,és hajrá.Innentöl csak jobb lehet nektek.!!!!

2011. júl. 21. 06:43
 236/674 anonim ***** válasza:
100%
Már írtam neked többször. Azt hiszem most végleg eljött az ideje a költözésnek, de nem a te részedről. Használd ki a helyzetet, amíg hajlik rá, amint elment dolgozni szedd össze a cuccait mindent és mindenhonnan, pakolj össze ahogyan tudsz ne precízen, ne szépen, csak gyorsan, tudom nem hiányzik még ez is neked, de szánd rá ezt az időt és dobálj be mindent kukás zsákokba, majd gondosan bekötözve rakd ki az ajtó elé. Amint hazaért állj oda elé, mondd, hogy kéred a lakáskulcsát és, hogy amennyiben nem akarja még születése előtt tönkretenni a saját magzata életét a tiéddel és a nagyobb gyerekekével együtt, akkor most adja neked oda azt a kulcsot és menjen a nőjéhez vagy ahova akar, a gyerekeket látogathatja, a későbbiekben megbeszélitek a részleteket. Mindezt határozottan és meglásd, ha megteszed és el is megy 1-2 nap múlva majd ismét kezded pozitívan látni a világot. Hatalmas felelősség van most rajtad, sem a gyerekeiddel sem a magzatoddal, sem magaddal nem teheted meg, hogy ilyen körülmények között éljetek! Várom és remélem, hogy így fogsz tenni, sok erőt kívánok hozzá, ha lehet hívj magad mellé egy támaszt, nem kell megszólalnia sem csak álljon ott, ameddig a férjed el nem húz!
2011. júl. 21. 10:07
 237/674 anonim ***** válasza:

Utolsóval teljesen egyetértek.

A férjed el tud menni a nöhöz esetleg a szüleihez...

Addíg kell ütni a vasat amíg meleg.Ès hidd el neked csak könnyebb lesz.

Beadjátok a papírokat és a bíróság mindent elrendez anyagiakban is...

Ha ezek után visz 100000Ft a nöhöz majd az ö dolga lesz.Elözször fizessen neked és a gyerekeknek,majd a szeretöjének....

Majd írj....

Ismét én....

2011. júl. 21. 10:59
 238/674 A kérdező kommentje:
szülei mellettem állnak Vagyis anyósom tuti, apósom nem nyilatkozik az ügyről. Mióta ez kiderült, még mindig nem volt annyi vér a pucájában, hogy eléjük álljon és elmondjon mindent. Mindig csak tereli a szót, vagy gyorsan témát vált. Ennyire fél az anyukája fejmosásától.Ha költözik is, csak a nőjéhez menne. Már réges rég nem aggódok érte, nem idegesítem magam miatta. Azt csinál amit akar és akkor amikor akar. Nyugodtabb vagyok, ha nincs itthon. Ha itthon is van, csak azon aggódok, hogy min keres éppen akkor hibát, amit csináltam aznap.
2011. júl. 21. 15:25
 239/674 A kérdező kommentje:
Most, hogy szóltam neki, hogy készüljön a válóperre, rögtön elkezdett fenyegetőzni. Azt hitte talán, hogy még hónapokig elviselem, hogy kihasznál?
2011. júl. 26. 09:35
 240/674 anonim ***** válasza:
De jól tetted! Végre!
2011. júl. 26. 09:58
❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!