Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Házassági válság! Vígasz...

Házassági válság! Vígasz kellene. Tanácsok?

Figyelt kérdés

Tetem már pár kérdést fel és általában használható válaszokat kaptam. Most egy kis együttérzésre lenne szükségem.

Ma reggel a férjem bejelentette, hogy van egy másfél, két hónapos viszonya az egyik munkatársával. A nő 42 éves, vagyis jóval korosabb mint a párom, két felnőtt gyerekkel, egy háztartásban velük élő férjjel, akitől már elvált, de amíg nem tudja kifizetni, addig ez a kényszer megoldás.

Ezzel szemben és itt vagyok két kisgyerekkel, 20 hetes terhesen, a harmadikkal. Reggel mikor megtudtam nyeltem egy nagyot és ráhagytam a döntést, nem kiabáltunk, meghallgattam, hogy mennyire jó az ágyban, mennyire szereti, de minket is, mint családját és nem akar elveszíteni minket. Össze van zavarodva.

Abban reménykedem, hogy megjön az esze, hogy mit veszíthet ha elhagy minket. Családom nem tud segíteni, szüleim nem élnek, testvéreméknek is megvan a saját gondjuk. Annyit még, hogy ez a terhesség hárpiává változtatott és szerinte ezért keresett máshol megértést. Bocsánat a hosszúságáért

2011. jún. 14. 17:10
❮❮ ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... ❯❯
 291/674 A kérdező kommentje:
tudta, hogy megyek az ügyvédhez, hiszen jó nagy betűkkel beleírtam a naptárba. De nem kérdezett semmit, hogy mi is volt. A papírokat meg nélküle töltöttem ki, anyósomat hívtam fel adategyeztetésre. :)))
2011. aug. 10. 07:04
 292/674 anonim ***** válasza:

Na gratulálok,hogy sikerül elindítani ezt az egészet....

Remélem,hogy minden rendben fog zajlani.Majd írj a további fejleményekröl....

2011. aug. 10. 17:10
 293/674 A kérdező kommentje:

sikerült a hivatalban is beszereznem a szükséges pecsétet.

Kissé meglepett, hogy délután bunkón megkérdezte, hogy "na, voltál az ügyvédnél?", persze nagy vonalakban beszámoltam neki róla, hogy mit mondott tegnap az ügyvéd, erre ő rohant telefonálni zárt ajtók mögött a Mónikának. Vicces volt ahogyan reagált rá. Szerintem nem hitte volna, hogy komolyan elindítom a válást. Annyi aggodalmam van, hogy az ügyvéd szerint nem lesz olyan egyszerű elválni, amíg egy lakásban lakunk. (gondolt itt az érzelmi oldalára) Gondolom attól fél, hogy majd veszekszünk egész nap. De a gyerekekkel kapcsolatban megnyugtatott, hogy mivel fenyegetőzik, hogy elviszi tőlem őket a válás előtt, még az is lehet, hogy nem gyakran fogja őket látni a férjem, ha elválunk.

2011. aug. 10. 19:00
 294/674 anonim ***** válasza:

Akkor sok sikert...Legalább egy kis pozitívum az életedben.Szerintem a férjed nem hitte,hogy lesz annyi eröd,hogy végig csináld.Komolyan örülök neki,hogy elindítottad a lavinát. :D

Innentöl a férjed is kezdhet vakarózni.....Majd meglátjátok mi lesz Mónikával a vége....

Ismét minden jót kívánok neked,és további eröt és egészséget a gyerekenek is.

2011. aug. 10. 19:41
 295/674 anonim ***** válasza:

Minden elismerésem!

Csodálatosan erős nő vagy, hogy ezt végigcsináltad eddig, és a java még hátra van... Ne hagyd magad!

2011. aug. 10. 22:23
 296/674 anonim ***** válasza:
Kérlek, ha majd kimondják a válást, és a férjedet kidobja Mónika (mivel nem lesz pénze (hiszen gyerektartást kell fizetnie) és rájön, milyen "segítőkész" otthon a drága), és megpróbál visszacsúszni hozzád, ne engedj neki. Emlékezz majd rá, mit kellett átélnetek.
2011. aug. 11. 08:03
 297/674 A kérdező kommentje:
éjjel arra ébredtem, hogy a férjem mászik az ágyamba. Megkérdezte, hogy ott alhat-e. Na, én hamar visszazavartam a másik szobába, hogy nem bírok mellette aludni. Reggel meg elkezdte simogatni a hátam, meg puszit adott a homlokomra. A jégcsap hozzám képest egy radiátor. Kissé meglepődött a rideg viselkedésemen. De azt már bejelentette, hogy hétvégén vagy állatkertbe, vagy strandra akar menni. Csak azt nem közölte kivel??
2011. aug. 11. 09:07
 298/674 anonim ***** válasza:
Eszméletlen! Már most próbálja bebiztosítani a visszautat hozzátok, de hát már felégette maga mögött a hidat... Jó volna, ha erre ő is mielőbb rájönne.
2011. aug. 11. 09:27
 299/674 anonim ***** válasza:
Én a helyedben megjegyeztem volna, hogy "dehát nem én vagyok a Mónika"... hányinger amit ez a pasi művel! Ne hagyd magad!
2011. aug. 11. 16:19
 300/674 anonim ***** válasza:

El sem hiszem,hogy hogy képes valaki így viselkedni...

Ilyen embert ...Csak tarts ki az elveid mellett.Lehet a Mónika is kezdi kiadni az útját.Ne hagyd magad.Szerintem nem hitte,hogy végig bírod csinálni.....Kitartás.Szerintem fél,hogy egyedül fog a végén maradni..Èn biztosan nem tudnám ezek után visszafogadni!!!

2011. aug. 11. 18:05
❮❮ ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!