Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Házassági válság! Vígasz...

Házassági válság! Vígasz kellene. Tanácsok?

Figyelt kérdés

Tetem már pár kérdést fel és általában használható válaszokat kaptam. Most egy kis együttérzésre lenne szükségem.

Ma reggel a férjem bejelentette, hogy van egy másfél, két hónapos viszonya az egyik munkatársával. A nő 42 éves, vagyis jóval korosabb mint a párom, két felnőtt gyerekkel, egy háztartásban velük élő férjjel, akitől már elvált, de amíg nem tudja kifizetni, addig ez a kényszer megoldás.

Ezzel szemben és itt vagyok két kisgyerekkel, 20 hetes terhesen, a harmadikkal. Reggel mikor megtudtam nyeltem egy nagyot és ráhagytam a döntést, nem kiabáltunk, meghallgattam, hogy mennyire jó az ágyban, mennyire szereti, de minket is, mint családját és nem akar elveszíteni minket. Össze van zavarodva.

Abban reménykedem, hogy megjön az esze, hogy mit veszíthet ha elhagy minket. Családom nem tud segíteni, szüleim nem élnek, testvéreméknek is megvan a saját gondjuk. Annyit még, hogy ez a terhesség hárpiává változtatott és szerinte ezért keresett máshol megértést. Bocsánat a hosszúságáért

2011. jún. 14. 17:10
❮❮ ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 ... ❯❯
 321/674 A kérdező kommentje:
de ezzel megy az idegeimre, hogy még itt lakik. Ha annyira szeretik egymást, miért nem költözött még el? Sokkal könnyebb lenne nekem is, meg a gyerekeknek is.
2011. aug. 16. 15:04
 322/674 A kérdező kommentje:
könyörgöm! Miért hiszi azt, hogy nélküle megállna a világ, ha rászánná magát a költözésre??
2011. aug. 16. 15:11
 323/674 A kérdező kommentje:
most hívott az ügyvéd. Közölte, hogy beadja a papírokat a bíróságra holnap. Úgy örülök!!!! :))))
2011. aug. 16. 15:12
 324/674 anonim ***** válasza:
Miért hiszi azt? Mert eddig abban a tévhitben volt, hogy körülötte forog a világ, hogy csak ti (főként te) vagy érte, ő pedig él, ahogy akar. És ha jól belegondolsz, amennyit írtál róla, így is volt, hiszen otthon semmit sem segített, csak beült a számítógép vagy tv elé, és kérte a kaját, sört, tiszta ruhát, éjjel pedig a szexet...
2011. aug. 16. 15:59
 325/674 anonim ***** válasza:

Na ennek én is örüök.

Akkor sínre kerül a dolog.Biztosan tudod lesz békítö,de azon se add be a derekad ha már idáig eljutottál!!!!

Sok sikert....

2011. aug. 16. 16:51
 326/674 A kérdező kommentje:
legszívesebben kihagynám a békítőt. Nincs értelme. Korrektül beszámolok neki a jelen helyzetről, erre csak megvonta a vállát, mintha azt közöltem volna vele, hogy süt a nap. Semmiféle érzelmet nem mutatott. Nem akarom hátba támadni ezért közlöm vele a dolgokat. Nem akarok csúnya válást.
2011. aug. 16. 17:46
 327/674 anonim ***** válasza:

Kívánok minden jót nektek...

Egy ismerösöm a békítökor kibékültek....Ne mondjam,rá 15 évre elvéltek.De olyan csúnyaságok után,hogy megpofozta a feleségét a férj,napi szintü ordibálások,alkoholizálás.....Stb..

Remélem te ezt kikerülöd!!!

Sok sikert az újrakezdéshez.....

2011. aug. 17. 07:07
 328/674 A kérdező kommentje:
tegnap megemlítette a költözést. Szeptember 9.-e után költözik valamikor. De egyre feszültebb közöttünk a hangulat. Kezdjük nehezen tolerálni a másik jelenlétét. Őszintén megmondtam neki, hogy örülök, hogy elköltözik, de ezt a három hetet, csak fogamat szívva fogom kibírni. Rögtön bevonult a szobába és elmondta a fejleményeket a Mónikának. Eddig mindig az volt a baja,hogy minek számolok be nektek a történekről, de most ő csinálja ugyanazt. Minden beszélgetésünk után rohan telefonálni.
2011. aug. 18. 08:36
 329/674 anonim ***** válasza:

Ne mutasd,hogy idegesít.....Lehet ezen még ö derül is. :)

Na 3 hét.Szuper...Ès ö költözik.Ennél jobb nem is lehetne.

Amint elmegy cseréld le az összes zárat!!!

Örülök.

2011. aug. 18. 12:21
 330/674 anonim ***** válasza:
Van naptárotok a falon? Én beírnám oda, hogy melyik napon költözik, és minden eltelt napot áthúznék egy vastag piros filccel... De én ilyen vagyok, ha valaki megbánt, ilyen gonoszkodó dolgok jutnak eszembe, ez pedig nem feltétlenül követendő.
2011. aug. 18. 15:53
❮❮ ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!