Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Házassági válság! Vígasz...

Házassági válság! Vígasz kellene. Tanácsok?

Figyelt kérdés

Tetem már pár kérdést fel és általában használható válaszokat kaptam. Most egy kis együttérzésre lenne szükségem.

Ma reggel a férjem bejelentette, hogy van egy másfél, két hónapos viszonya az egyik munkatársával. A nő 42 éves, vagyis jóval korosabb mint a párom, két felnőtt gyerekkel, egy háztartásban velük élő férjjel, akitől már elvált, de amíg nem tudja kifizetni, addig ez a kényszer megoldás.

Ezzel szemben és itt vagyok két kisgyerekkel, 20 hetes terhesen, a harmadikkal. Reggel mikor megtudtam nyeltem egy nagyot és ráhagytam a döntést, nem kiabáltunk, meghallgattam, hogy mennyire jó az ágyban, mennyire szereti, de minket is, mint családját és nem akar elveszíteni minket. Össze van zavarodva.

Abban reménykedem, hogy megjön az esze, hogy mit veszíthet ha elhagy minket. Családom nem tud segíteni, szüleim nem élnek, testvéreméknek is megvan a saját gondjuk. Annyit még, hogy ez a terhesség hárpiává változtatott és szerinte ezért keresett máshol megértést. Bocsánat a hosszúságáért

2011. jún. 14. 17:10
❮❮ ... 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 ... ❯❯
 371/674 anonim ***** válasza:
100%
Akkor végre kezdődhetnek a nyugodt hétköznapok! :)) Örülök, hogy végre itt tartotok. Mit értesz rajta, hogy megint? Nem szól előre, hogy jön?
2011. szept. 16. 07:46
 372/674 A kérdező kommentje:
de tudtam, hogy jön, csak időpontban nem egyeztünk meg. Épp indultam volna a gyerekekkel az oviba, erre beállít. Mint a villám úgy siettem a vásárlással, meg az ovival. Nem jó szívvel hagytam itt egyedül pakolni. Mikor hazaértem már minden össze volt csomagolva, ezeket nem tudtam átnézni. Mikor elment akkor kezdem csak el gondolkozni, hogy mi is hiányzik az én dolgaim közül. Szóltam neki, hogy sürgősen juttassa vissza azokat. Tudjátok, az a furcsa, hogy eddig mindig hangoztatta, hogy így- meg úgy szereti a gyerekeit, de tegnap egy szóval sem mondta, hogy eviszi-e hétvégén őket. Talán a barátnőjének nem tettszett, mikor szerdán kint aludtak a gyerekek. Kissé hisztisek voltak nélkülem és haza akartak jönni, meg éjszaka is többször felkeltek inni, pisilni. Én hozzászoktam már, de akinek felnőtt gyerekei vannak, meg az apjuk, aki soha nem kelt fel hozzájuk, talán nehezebben viselte a kialvatlanságot másnap. Én meg alig aludtam, annyira aggódtam miattuk.
2011. szept. 16. 14:09
 373/674 anonim ***** válasza:

Legalább ennyi az előrelépés az ügyben... :)

Bíróságra mikor mentek?

2011. szept. 18. 21:18
 374/674 A kérdező kommentje:
jövő hét pénteken délután 3-kor lesz az első tárgyalás, női bíróval. Valszeg, kezd rájönni, hogy nem mind arany ami fénylik a barátnőjével sem. Mindenféle hülye ürüggyel hívogat. PL: tegnap este, fél 10- kor azért hívott, hogy elmesélje mennyit aludt, meg mit csinált. Majd hozzátette, hogy reggel átjön elvinni a gyereket az oviba, meg ha kell boltba menni, azt is elintézi nekem. Mikor vissza ért az oviból, meg sírva fakadt, hogy "olyan nehéz" (idézet tőle). Én meg az arcába nevettem, hogy neki van már más, ne nekem panaszkodjon. "De olyan rossz ha látlak!" (állítólag már többször is megfordult a fejében, hogy lefeküdjön velem, mert kívánatosnak tart pocakosan). Na ekkor hajtottam el , hogy menjen akkor szépen haza, aztán kapja el a barátnőjét. Nagy boci szemekkel nézett rám, meglepődött talán, de aztán elkullogott.
2011. szept. 19. 14:07
 375/674 anonim ***** válasza:
Jól csináltad, csak így tovább! NE engedd vissza, mert akkor ezt megteszi veled máskor is. Ő döntött így, ő akarta, hogy ez legyen, most viselje a következményeit.
2011. szept. 19. 15:17
 376/674 A kérdező kommentje:
detto, mintha anyósomat hallottam vilna
2011. szept. 19. 16:21
 377/674 anonim ***** válasza:
Na örülök,hogy jól alakulnak a dolgaitok.Kitartást továbbiakban is!!
2011. szept. 19. 18:09
 378/674 A kérdező kommentje:

én állatira kitartó vagyok, már csak azért sem fogadnám vissza, mert állandóan arra gondolnák, hogy 1: nem csal-e megint meg, ha valami nem tettszik neki, 2: engem ne hasonlítgasson össze a Mónikával az ágyban. Nem is tudnák vele újra lefeküdni, abban a tudatban, hogy mással is jól elvolt.

A gyerekek miatt természetesen kapcsolatban maradunk, de mióta elköltözött, én, egyszer sem hívtam fel, ha valami kellett, vagy valami elintézni valóm lett volna. Vagy szóltam anyóséknak, ha ők nem értek rá, akkor meg vittem magammal őket. Nehogy már azt feltételezze, hogy nélküle megállt az élet.

De az nagyon szíven tud ütni, hogy egyáltalán nem kérdezget a terhességem felől. Ma is tudta, hogy megyek a dokihoz, de még oda sem bökte, hogy majd érdeklődik, hogy mi van a fiával. Sőt, még a nevére sem kíváncsi amit választottam. Ez ami marhára fáj. Mintha nem is születne meg nemsokára a pici, csak a két másikról érdeklődik, nekik vesz bármit. Oké, ez is jó, csak jól esne, ha megkérdezné, hogy mindene megvan-e már a picinek, vagy nem kell-e még beszerezni valamit. Teszem hozzá, ha én nem vettem volna meg a cuccokat, akkor még mindig csak babakocsink lenne.

2011. szept. 19. 18:19
 379/674 A kérdező kommentje:
valami ötlet, hogyan állítsam le a felesleges hívásait? Úgy vettem észre a dolgokat, ha a Mónika nincs otthon, csak akkor hívogat. Talán előtte nem akar hívni. De az is vicc, hogy nem tud átjönni bármikor, vagy csak akkor ha áthozza a nő kocsival,ha van valami dolguk a városban, vagy ha nincs otthon és buszozik egyet. Ennyire nem akarja zavarba hozni a Mónikát, hogy velem is tartja a kapcsolatot, vagy kifele áll a rúd a kapcsolatukból? Hát igen lakva ismerszik meg az ember. De pénteken majd rákérdezek. Ugyanis megint átjön egy mondvacsinált ürüggyel.
2011. szept. 21. 20:21
 380/674 A kérdező kommentje:
végre megbeszéltük, hogy a gyerekek nálam maradnak, ő meg fizeti a tartásdíjat. Ha a bírónő nem állapítja meg a maximumot, akkor meg zsebbe kifizeti a különbözetet. Na, már jó a napom
2011. szept. 23. 09:50
❮❮ ... 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!