Házassági válság! Vígasz kellene. Tanácsok?
Tetem már pár kérdést fel és általában használható válaszokat kaptam. Most egy kis együttérzésre lenne szükségem.
Ma reggel a férjem bejelentette, hogy van egy másfél, két hónapos viszonya az egyik munkatársával. A nő 42 éves, vagyis jóval korosabb mint a párom, két felnőtt gyerekkel, egy háztartásban velük élő férjjel, akitől már elvált, de amíg nem tudja kifizetni, addig ez a kényszer megoldás.
Ezzel szemben és itt vagyok két kisgyerekkel, 20 hetes terhesen, a harmadikkal. Reggel mikor megtudtam nyeltem egy nagyot és ráhagytam a döntést, nem kiabáltunk, meghallgattam, hogy mennyire jó az ágyban, mennyire szereti, de minket is, mint családját és nem akar elveszíteni minket. Össze van zavarodva.
Abban reménykedem, hogy megjön az esze, hogy mit veszíthet ha elhagy minket. Családom nem tud segíteni, szüleim nem élnek, testvéreméknek is megvan a saját gondjuk. Annyit még, hogy ez a terhesség hárpiává változtatott és szerinte ezért keresett máshol megértést. Bocsánat a hosszúságáért
Ha már a férjed ekkora féreg lenne közöld vele...
Ha Mónika kíváncsi a picire,beszéltek egy idöpontot,és ajándékkal mehetnek meglátogatni pár percre a picit....Te felveszed a plejpofát,mónika meg ragasszon bört a képére......
Sajnos a picitöl el nem tilthatod,mert az apja neki..... :(Még a végén a bíró pártját fogná......
El hiszem hogy nem bírod látni....
Ha meg találkozol is a Mónikával ha brszólsz neki,legyen az ö gondja.....Nyugodtan mondd meg neki a véleményed ha attól kicsit megkönnyebbülsz.Szerintem ha a férjed a növel marad elkerülhetetlen lesz,hogy néha összefussatok......
egy a lényeg mondd meg neki tisztán kizárt,hogy mónikát a házatokba vigye!!
Minden jót nektek ismét. :D
Ne foglalkozz a külvilággal.
A férjed meg egy idióta....
Ha nincs kedved Mónikával találkozni, akkor ragaszkodj ahhoz, hogy nincs kedved őt látni, és kész. Nagy pocival amúgy is olyan kellemetlen, ilyenkor még egy csúnyább, vagy egy velünk egy kategóriájú nő is sokkal kívánatosabbnak tűnik, ezáltal kellemetlen lenne az esetleges együttérzete, vagy neadjisten sajnálata is...
Később viszont szerintem jobb mindenkinek, ha megismered, tudod, kihez mennek a gyerekeid ( a nagyok, a kicsivel apuka 3 éves koráig csak nálad, a felügyeleted alatt találkozhat, nem viheti el!).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!