Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Babát várok, de magamra...

Babát várok, de magamra maradtam sok dologgal. Lelki támaszt várok, csak néhány jó szót. Másnak van ilyesmi tapasztalata? (Tudom, hogy nem egy sztenderd a mi ügyünk. Részletek lent)

Figyelt kérdés

A kisbabám édesapja nős. Régóta (évek óta) tart a kapcsolatunk, de nem vált el. Neki már van gyereke, eredetileg nem is akart babát.

Nekem nem volt kérdés (az én koromban), hogy nincs mire várni. Őt szeretem, és eszembe sem jutott volna mástól szülni.

Ő, amióta tudja, hogy babát várok, sokféle stádiumon ment keresztül. Most éppen ott tart, hogy egy kis "szabadságot" kért, hogy végig gondolja az életét ezek után.

2011. máj. 16. 11:35
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/172 anonim ***** válasza:
70%

én is erre a párhuzamra gondoltam Kedves Kérdező!! akkor, ha minden igaz, lesznek jó kis csajok estéitek és ébredéseitek!! nagyon remélem, hogy nem kettesben!! :) remélem a d.u-i beszélgetésetek után már okosabb leszel!! kívánom, hogy minden úgy alakuljon, ahogy kell!! ;)

nos az érzelmi sérült válaszadónak pedig: nem tudsz nyilatkozni egy olyan élethelyzetről, amiben sosem voltál!! ezerszer boldogabb gyermekkorom volt így, hogy a szüleim elváltak, mint hogy egy megromlott, boldogtalan házasságban nőttem volna fel!! nem fogom Neked bizonygatni, hogy mennyire teljes az életem és amint látod egy kerek egész családom van, nem roncsolódtam megfelelően valószínűleg!! :)

Ági

2011. máj. 24. 12:44
 112/172 anonim ***** válasza:
0%

Szóval egy szörnyű emberke vagy, én voltam az utolsó válaszoló. Tudd, hogy amit teszel, senkinek nem jó. Még sok állat is különbül viselkedik, mint Te.

Végtelenül önző vagy.

2011. máj. 24. 12:45
 113/172 A kérdező kommentje:

Nos, úgy látom, tegnap este óta már az állat szintjénél is mélyebbre kerültem egyes hozzászólók válaszai alapján.

"Szörnyű emberke" lettem, lassan a saját társaságomtól is írtózom!

Na, de most komolyan...

Aszkéta szerzetesrendi lovagok/lovagnők is írnak ide?!

2011. máj. 24. 12:55
 114/172 anonim ***** válasza:
60%

Kedves Kérdező!!

azért az eddig leírt soraidból nem úgy tűnik, mint aki védelemre szorul!! NE IS FOGLALKOZZ AZ ILYENEKKEL!! az Ő életük biztosan tökéletes és még soha sem hibáztak, mert valószínűleg nem is éltek igazán!!!!!!! hagyd ezeket a hozzászólásokat a fenébe!! lényegtelen...

Ági

2011. máj. 24. 13:04
 115/172 anonim ***** válasza:
100%

Én szeretném egy kicsit megvédeni a Kérdezőt annak ellenére, hogy nem értek egyet vele de és én sok mindent másként csinálnék/ csináltam volna.

Ahhoz, hogy valakivel összejöjjön valaki ahhoz két ember kell. Arról nem is volt szó, hogyan jöttek össze, nem biztos, hogy tudott a családról stb. De ez most nem is érdekes.Most aki számít, a kisbaba és a Kérdező rendezze a kapcsolatát azzal a férfival, vagy így vagy úgy.

Szerintem most az a fontos, hogy szülés előtt rendeb hozza az életének ezt az oldalát.

Én inkább a férfit ítélem el, mert mert ő neki nem igazán van mentsége amit csinál és csinált. Akik leszólják a kérdezőt azok a férfiról miért nem szólnak?

uí: De ennek ellenére, hogy megvédtem a Kérdezőt nem értek veled egyet, ahogyan ezt a dolgot intézed.

2011. máj. 24. 13:07
 116/172 anonim ***** válasza:
34%

Ja, hogy vki attól aszkéta mert nem egy lotyó és tiszteletben tartja a családot? Minek kellett széttenni a lábadat egy családos apának??? Ha ilyenek nem lennének, nem lenne ennyi gond a családokban, tök mindegy, mi folyik egy családon belül, ha az ilyenek, mint te, nem engeditek, nem történik semmi sem, nem gondolod, idióta ember? Nem hogy nulla vagy, még annál is kevesebb.

Senkinek nincs tökéletes élete, de ha a te fajtád nem rondítana bele egy már kialakult család életébe, talán jobb világ lenne.

2011. máj. 24. 13:08
 117/172 anonim ***** válasza:
37%

De később megtudta, hoyg van családja, akkor miért nem lépett le???? Nem igaz, hogy nem talál férfit, főleg ha már van egzisztenciája.

Egy egoista és cseppet sem jólelkű ember az ilyen.

2011. máj. 24. 13:10
 118/172 anonim ***** válasza:
30%
A férfi azért nem hibás, mert mindent a nő dönt el, ha Ő nem teszi szét a virgácsait, esélye sincs annak, hogy viszonyuk legyen. MIndig a nő a hibás.
2011. máj. 24. 13:11
 119/172 A kérdező kommentje:

Kedves Ági!

Szóval én mindig csak oda lyukadok ki, hogy nagyon nem vagyunk egyformák.

Ha csak egy másodpercre is, de eljátszom azzal a gondolttal, hogy adott egy bizonyos személy, aki ilyen vagy olyan okból kifolyólag egyfajta válságba került az életében, és odáig eljutott, hogy ebben a helyzetben vadidegen emberek támogatását, megértését kéri, akkor nyilvánvalóan arra gondolnék, hogy ez az ember jó nagy sz***ban van...

Legalább félig biztosan magának kreálta ezt a helyzetet, de ha már ennyire elkeseredett, BIZTOS, hogy nem az lenne az első gondolatom, hogy na, akkor én a magas lóról, ahol MA MÉG ülök (mert lehet, hogy éppen holnap esem le róla), jól megmondom neki, hogy mekkora hülye (állatias, önző, pofátlan stb...), és önelégülten mosolygok, mert én JELENLEG mekkora csúcs helyzetben vagyok.

Vannak ugyan apróbb problémáim, de ezek az övéihez képest 0-k. Na akkor – ezt felismerve – már szinte majdnem elalélok magamtól, beleverem a billentyűzetbe, hogy előbb kellett volna gondolkodnod, idióta, látod, mit műveltél, most idd meg a levét, meg is érdemled, hogy szenvedj, te dög... há-há... és sátáni kacajjal a konyha felé indul, hogy csináljon magának egy melegszendvicset. A tiszteletreméltó "Kovácsné Varga Julianna" bírónő elnökölt másfél percig a virtuális bíróságon, aztán ebédszünetre távozott..

Kb. ennyi a véleményem a "segítő" szándékukról...

Főleg, ha belegondolok, hogy ők ennél még nagyobb sz***ban is lehetnek, csak nekem játsszák itt a stabil nőt... Na, hagyjuk is...

2011. máj. 24. 13:18
 120/172 anonim ***** válasza:
79%

"Aszkéta szerzetesrendi lovagok/lovagnők is írnak ide?!"

Dehogy!

Ókatolikus papok, szerzetesek és apácák! :)

Nem vetted még észre?

Bár csak húsz éves vagyok, de már feleség és anya.

Mégis megértelek. A szüleimen keresztül tudom milyen a sz@r házasság.

18. szülinapom után váltak végre el.

anyukám nem jött el az esküvőre, mert apám is ott volt.

Apukám most már sokat mesél a házasságukról, sokat szenvedett, de értem tűrt.

Az új feleésével hihetetlen jó barátnők vagyunk. Tíz évvel idősebb nálam, most pocakos, küldöm is neki a kinőtt babaruhákat, terhesrucikat.

Ha gondolod, e-mailezhetünk!

2011. máj. 24. 13:26
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!